Telekom Informatikai Szolgáltatások

A Telekom Informatikai Szolgáltatások néven új, az irodai és az irodán kívüli környezetben is hasznos informatikai alkalmazásokat biztosítunk kis- és középvállalkozásoknak. A Telekom Informatikai Szolgáltatások beruházás nélkül, kedvező havi díjas konstrukcióban kínálják az egyes szolgáltatások használatának lehetőségét az interneten keresztül.

Server:Nem szükséges saját szerverrel rendelkeznie az egyes cégeknek informatikai hátterük biztosításához: mindez megoldható a Server szolgáltatással.

MicroServer: Biztonságos adattárolás és archiválás – beruházás nélkül. A MicroServer alacsony áramfogyasztása révén egyértelműen környezetbarát megoldás.

MicroClient: Asztali számítógép – kedvező bérleti konstrukcióban. A MicroClient alacsony áramfogyasztása révén rendkívül gazdaságos megoldást jelent.

Adatparki Mentés: Ne költsön többé CD-re, egyéb adathordozóra, hanem válassza a Magyar Telekom, automatán működő Adatparki mentés szolgáltatását és járuljon hozzá a környezet megóvásához.

VoiceCenter: A VoiceCenter hívásmenedzselő szolgáltatás a cége központi számára beérkező hívásokat az illetékes kollégához irányítja, ezzel segít gyorsan és hatékonyan kezelni az ügyfelek, partnerek kéréseit. A szolgáltatás internetről elérhető grafikus kezelőfelületén az igénybe vevő cég igényeire szabható a telefonos hangmenü.

Tömeges SMS: A Telekom Tömeges SMS szolgáltatásával webes felületen, egyszerűen és gyorsan küldhető és fogadható egyszerre nagyszámú SMS, illetve a beérkező hívásokat is fogadhatja.

Fenntarthatósági előnyök:

Információelérés

  • Előmozdítja az információhoz való szabad hozzáférés biztosítását.

Mozgástér

  • Elősegíti az egyének személyes választásait. (pl. tartózkodási hely szabad megválasztása, stb.)

Környezetkímélő

  • Olyan fogyasztási és termelési mintákat hoz létre, amelyek segítik a környezeti igénybevétel csökkentését.

Takarékos

  • Csökkenti az ügyfél költségeit, kivéd plusz költségeket.

Papír- és anyagkiváltás

  • Segít a termékek és szolgáltatások dematerializációjában.

Kilométer-megtakarítás

  • Segít a közlekedés forgalmának csökkentésében.

Co2-csökkentés

  • Csökkenti a közlekedésből származó üzemanyag-felhasználást és kibocsátásokat (beleértve a zajhatást).

Klímavédelem

  • Indirekt módon hozzájárul a klímavédelemhez.