VideoGate

Sok résztvevős, többhelyszínes videokonferenciák lebonyolításában nyújt segítséget VideoGate szolgáltatásunk, mely központi videokonferencia létrehozását teszi lehetővé a legelterjedtebb videokommunikációs végberendezések között, mint amilyenek a HD és az SD minőségű videokonferencia- rendszerek vagy a videóképes mobiltelefonok.

Igénybevételével nincs szükség központi infrastruktúraelemek kiépítésére (mint például többhelyszínes videokonferencia-kapcsolatot lehetővé tevő szerverek, központi hívásvezérlő rendszerek, az ISDN–IP-átjárást biztosító eszközök stb.).

A VideoGate használatához szükséges regisztrációt követően az egyes bevont rendszerek – hívószámuk révén – elérhetővé válnak egymás számára. A rendszerek egymás közötti kommunikációja biztonságos: a Magyar Telekom irányába történik, amivel megszűnnek a nyílt videokommunikációban rejlő biztonsági kockázatok, a védelmi rendszerek sebezhetősége. Az adatforgalom lehetővé teszi – az élő kameraképpel párhuzamosan – egyéb tartalom továbbítását is (kép, dokumentum, prezentáció).

Fenntarthatósági előnyök

Mozgástér

  • Elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, munkahely szabad megválasztása, munka szabad választása, stb.).

Erőforrás kontroll

  • Segít az erőforrások nagyobb fokú kontrollálásában.

Környezetkímélő

  • Olyan fogyasztási és termelési mintákat hoz létre, amelyek segítik a környezeti igénybevétel csökkentését, miközben még kielégítik az alapvető emberi szükségleteket.

Takarékos

  • Csökkenti az ügyfél költségeit.

Papír- és anyagkiváltás

  • Segít a termékek és szolgáltatások dematerializációjában.

Co2-csökkentés

  • Segít a közlekedés forgalmának csökkentésében, csökkenti a közlekedésből származó üzemanyag-felhasználást és kibocsátásokat, így indirekt módon hozzájárul a klímavédelemhez.

DELFIN díjas termék

A Magyar Telekom 2008-ban megalapította a DELFIN Díjat, melyet évente ítél oda különböző kategóriákban a legfenntarthatóbb beszállítóinak és azok megoldásainak. A Díjat 2013-tól már nemcsak saját beszállítói között hirdeti meg, hanem minden Magyarországon tevékenykedő vállalkozás pályázhat az elismerésre. A DELFIN Díj odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését szeretné elősegíteni, és az azért tett aktivitásokat kívánja elismerni. A DELFIN Díj olyan vállalkozások elismerésére szolgál, amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató. A DELFIN Díjas termékek ezen vállalkozások díjnyertes megoldásai.

Kapcsolódó link

VideoGate a Facebookon