Akadálymentes Telekom

Elkötelezetten hisszük, hogy a digitalizációnak fontos szerepe van az akadálymentes mindennapok megteremtésében. Munkáltatóként alapvető igényünk, hogy fizikai és digitális munkakörnyezetünk kényelmes és jól használható legyen fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű munkavállalóink számára. Tudj meg többet személyes és digitális ügyfélszolgálataink akadálymentességéről, illetve arról, milyen fogyatékosságbarát szolgáltatásokkal támogatjuk ügyfeleinket.

Akadálymentes üzleteink

A Magyar Telekom felelős szolgáltatóként célul tűzte ki, hogy elérhető és akadálymentesen használható üzletekkel álljon ügyfelei rendelkezésére. A digitális csatornáinkon kívül számos üzletünkben biztosítjuk a személyes jelenlétet igénylő ügyintézést fogyatékossággal élő ügyfeleink részére.

Akadálymentes szolgáltatás

A hazai érdekképviseleti szervezetekkel (AOSZ, ÉFOÉSZ, MEOSZ, MVGYOSZ) együttműködésben kerültek kialakításra a hello holnap! díjcsomagok, amelyek a fogyatékossággal élő ügyfeleink számára nyújtanak, igényeiknek megfelelő, kedvezményes szolgáltatást. 2016. júliusától a flotta díjcsomagok az érintett ügyfél mellett kedvezményt biztosítanak további 2 fő részére, így családtagok, ismerősök vagy segítők részére.

Fogyatékosságbarát-Munkahely

Folyamatosan fejlesztjük fogyatékos emberek toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatainkat. Tudatosan dolgozunk azon, hogy munkakörnyezetünk, kultúránk és folyamataink támogassák megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő munkavállalóinkat abban, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból. Toborzási gyakorlatunk és székházunk akadálymentes kialakítása mellett büszkén kapcsolódunk érdekvédelmi szervezetek támogatásához.

GARI (Global Accessibility Reporting Initiative)

A Global Accessibility Reporting Initiative azaz a GARI, a Mobilgyártók Fóruma (Mobile & Wireless Forum) által létrehozott kezdeményezés, melynek célja, hogy megismertesse a vásárlókat a mobilkészülékek akadálymentesítő lehetőségeivel, és segítsen számukra a megfelelő készülékek kiválasztásában.A GARI információval látja el a felhasználókat arról, hogy milyen akadálymentes készülékek, applikációk állnak az adott országban rendelkezésre.