Meg akarod változtatni a világot? Tedd velünk!

A Magyar Telekom, Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójaként több millió kapcsolattal kötődik ügyfelei életéhez. Telefon, internet, tv és IT: minden téren minőségi, megbízható és egyedülállóan széles szolgáltatáspalettával rendelkezünk.

Telekomosként szívvel-lélekkel azon dolgozunk, hogy szolgáltatásainkkal egyszerűbbé, könnyebbé és élménydúsabbá tegyük az emberek életét. Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkkal hozzájárulunk a digitális jövő formálásához. A technológiával együtt mi is folyamatosan fejlődünk, tanulunk, munka után pedig sokszor együtt lazítunk a telekomos rendezvényeken. Ha szeretnél csatlakozni csapatunkhoz és átélni velünk együtt ezt az életérzést, lépj kapcsolatba velünk!

Álláshirdetések

icon_telekom.svg

Magyar Telekom álláshirdetések

Magyarország vezető infokommunikációs szolgáltatójának álláshirdetései

Tovább
icon_partner.svg

Magyar Telekom Partner álláshirdetések

A Magyar Telekom szerződött partnereinek álláshirdetései

Tovább
icon_gyakornok.svg

Telekom–T-Systems Gyakornoki program

A Gyakornoki program álláshirdetései

Tovább
mobiltudos_170206.svg

Mobiltudós Program

Hozzáértéseddel segíthetsz a Telekom üzletek ügyfeleinek.

Tovább

Fontos tudni!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a Magyar Telekom hivatalosan meghirdetett pozícióira csak honlapunkon keresztül tudtok jelentkezni, és ennek semmilyen esetben nem feltétele pénzdíjas tanfolyam elvégzésére vonatkozó kötelezettség.

icon-gyik.svg

Gyakran ismételt kérdések

Miért jó Telekomosnak lenni?

Szakértelem

Kollégáink szakértelme minden területen kiemelkedő a piacon. Legyél mérnök, informatikus, közgazdász vagy értékesítő, ha a legjobbak közé akarsz tartozni, csatlakozz hozzánk!

Felelősségvállalás

Cégünk hosszú évek óta tudatosan élen jár a felelősségvállalás terén. Nem csak a fenntartható fejlődés iránt vagyunk elkötelezettek, de a Telekom hazánk egyik legnagyobb adományozója, a zene és sport egyik legelkötelezettebb támogatója is.

Piacvezető vállalat

Multinacionális hátterünk és piacvezető pozíciónk garantálja, hogy minden eszköz rendelkezésre álljon ahhoz, hogy alkothass, akár hazai, akár nemzetközi környezetben. Mindeközben transzparens működésünk biztosítja, hogy munkádat világos és átlátható keretek között végezhesd.

Személyes fejlődés

Nálunk a Telekom márka mellett saját brandedet is építheted, hiszen tudásod versenyképessége rajtad is múlik! Képzéseinken felül komplex projektekben, sokszínű csapatokban is dolgozhatsz, melyek segítségével saját feladataid határán messze túllátsz, és más területek munkáját megismerve szerezhetsz globális üzleti tudást.

Jó ide tartozni

Nálunk nemcsak a szakmai feladatokhoz találod meg a legjobb csapatot, hanem olyan kollégákkal dolgozhatsz együtt, akikkel a munkaidő lejárta után is jó együtt lenni.

Díjak, elismerések

Példaértékű munkáltatói márkaépítés díj 2016 - nagyvállalati kategória, ezüst fokozat