Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Korábbi események

Telekom Hajó

2017. Május 12., BUDAPEST

Létrehoztuk az első mozgó videojátékos rendezvényt Magyarországon, melyhez az Európa rendezvényhajó biztosít exkluzív környezetet.

Játékban vagyunk! PlayIT Show

2015. NOVemBER 28-29., BUDAPEST

A november a gamerek hónapja: ekkor zajlik az év legnagyobb játékkiállítása és -vására. Ebben az évben a Hungexpo adott otthont a PlayIT Shownak. Mi is ott voltunk kiállítóként.

Édes segítség: Adni jó! sütiakció

Ahogyan az már hagyománnyá vált, ebben az évben is megsütötték legkedvesebb édességeiket a Telekom munkatársai, hogy a december 7-én zajló Adni jó! sütiakción pénzt gyűjtsenek egy civil szervezetnek.

Budapesti Fesztiválzenekar, Midnight Music

A Fischer Iván vezette Budapest Fesztiválzenekar Magyarország egyik legismertebb zenekara, mely világszinten is a legsikeresebbek közé tartozik.

Visszatekintés a fesztiválokra

Voltál a VOLT-on, a Soundon vagy a Szigeten? Ha igen, azért, ha nem, akkor pedig azért okozhat kellemes perceket a visszatekintő oldalunk. A napi összefoglaló videók mellett a látogatók Instagrammra feltöltött, vonatkozó hashtagekkel ellátott képeit is megnézheted.

WOMEX 2015

2015. OKTÓBER 21-25., BUDAPEST

A WOMEX, a World Music Expo idén Budapestre hozza a nagyvilág hangjait. Az október 21-től 25-ig tartó rendezvénysorozat számos világzenei előadója és a közönség mellett mi is ott leszünk a kulturális és zenei események elkötelezett támogatójaként.

Quimby Teátrum koncertek

ERKEL SZÍNHÁZ (2015.10.17.),
ERZSÉBETLIGETI SZÍNHÁZ (2015.10.21-22.)

Az egyik legnépszerűbb hazai zenekar,a Quimby különleges koncertsorozattal várja rajongót: a színházi térben zajló Teátrum koncertek egyedi zenei és színpadi élményt nyújtanak.

Electronic Beats Festival 2015

2015. OKTÓBER 16-17., BUDAPEST

Az Electronic Beats, a Telekom nemzetközi zenei programja 15 éve van jelen Európa kulturális térképén. Idén Telekom Electronic Beats Festival néven érkezik Budapestre az immár kétnapos rendezvény.

ITU Telecom World 2015

2015. OKTÓBER 12-15., BUDAPEST

Az ITU által évente szervezett konferencia a telekommunkációs cégek világszintű seregszemléje. Ebben az évben Budapesten zajlik majd az esemény: a megnyitóünnepség hivatalos szponzora a Telekom.

SPAR Budapest Maraton

2015. OKTÓBER 10-11., BUDAPEST

Idén éppen harmincadik alkalommal állnak rajthoz a futók a SPAR Budapest Maratonon, illetve a rövidebb távokon. Mi sem hiányozhatunk: technológiai támogatóként leszünk jelen az eseményen.

Rajthoz áll a kerület

2015. OKTÓBER 3. BUDAPEST, BUDAFOK

Október 3-án Budafok rajthoz áll, hogy jókedvű, közös futással indítsák a hétvégét. Mi is ott leszünk a hagyományos, harmincadik Futafok családi sporteseményen.

További események