Korábbi események

Telekom Hajó

2017. Május 12., BUDAPEST

Létrehoztuk az első mozgó videojátékos rendezvényt Magyarországon, melyhez az Európa rendezvényhajó biztosít exkluzív környezetet.

Játékban vagyunk! PlayIT Show

2015. NOVemBER 28-29., BUDAPEST

A november a gamerek hónapja: ekkor zajlik az év legnagyobb játékkiállítása és -vására. Ebben az évben a Hungexpo adott otthont a PlayIT Shownak. Mi is ott voltunk kiállítóként.

Édes segítség: Adni jó! sütiakció

Ahogyan az már hagyománnyá vált, ebben az évben is megsütötték legkedvesebb édességeiket a Telekom munkatársai, hogy a december 7-én zajló Adni jó! sütiakción pénzt gyűjtsenek egy civil szervezetnek.

Budapesti Fesztiválzenekar, Midnight Music

A Fischer Iván vezette Budapest Fesztiválzenekar Magyarország egyik legismertebb zenekara, mely világszinten is a legsikeresebbek közé tartozik.

Visszatekintés a fesztiválokra

Voltál a VOLT-on, a Soundon vagy a Szigeten? Ha igen, azért, ha nem, akkor pedig azért okozhat kellemes perceket a visszatekintő oldalunk. A napi összefoglaló videók mellett a látogatók Instagrammra feltöltött, vonatkozó hashtagekkel ellátott képeit is megnézheted.

WOMEX 2015

2015. OKTÓBER 21-25., BUDAPEST

A WOMEX, a World Music Expo idén Budapestre hozza a nagyvilág hangjait. Az október 21-től 25-ig tartó rendezvénysorozat számos világzenei előadója és a közönség mellett mi is ott leszünk a kulturális és zenei események elkötelezett támogatójaként.

Quimby Teátrum koncertek

ERKEL SZÍNHÁZ (2015.10.17.),
ERZSÉBETLIGETI SZÍNHÁZ (2015.10.21-22.)

Az egyik legnépszerűbb hazai zenekar,a Quimby különleges koncertsorozattal várja rajongót: a színházi térben zajló Teátrum koncertek egyedi zenei és színpadi élményt nyújtanak.

Electronic Beats Festival 2015

2015. OKTÓBER 16-17., BUDAPEST

Az Electronic Beats, a Telekom nemzetközi zenei programja 15 éve van jelen Európa kulturális térképén. Idén Telekom Electronic Beats Festival néven érkezik Budapestre az immár kétnapos rendezvény.

ITU Telecom World 2015

2015. OKTÓBER 12-15., BUDAPEST

Az ITU által évente szervezett konferencia a telekommunkációs cégek világszintű seregszemléje. Ebben az évben Budapesten zajlik majd az esemény: a megnyitóünnepség hivatalos szponzora a Telekom.

SPAR Budapest Maraton

2015. OKTÓBER 10-11., BUDAPEST

Idén éppen harmincadik alkalommal állnak rajthoz a futók a SPAR Budapest Maratonon, illetve a rövidebb távokon. Mi sem hiányozhatunk: technológiai támogatóként leszünk jelen az eseményen.

Rajthoz áll a kerület

2015. OKTÓBER 3. BUDAPEST, BUDAFOK

Október 3-án Budafok rajthoz áll, hogy jókedvű, közös futással indítsák a hétvégét. Mi is ott leszünk a hagyományos, harmincadik Futafok családi sporteseményen.

További események