AMI KORÁBBAN VÁGY VOLT, MA VALÓSÁG.

Mindegy, hogy digitális bennszülött vagy, vagy most tanulod a netezés alapjait, a Tettek Hálózata segítségével többet hozhatsz ki az életedből.

Mihez kezdj a korlátlan lehetőségekkel?

Gamer 💥👨🏻🤝👨🏼

A közös élmény összehozza a családot. A Telekom Wifi Extrával az egész házban szupergyors lehet a neted, így bárhonnan mehet a játék.

Fizetés
Anyu lájkol
Tűz a riff
Pörög az üzlet

TELEKOM
WiFi EXTRAHogy működik?

A Telekom WiFi Extra eszközök kiterjesztik az otthoni Wi-Fi lefedettségét. Attól függően, hogy hány darab Telekom WiFi Extra eszközöd van, és hogyan helyezed el őket a lakásban, eléred majd ott is a netet, ahol eddig nem. Az általunk kínált eszközök előnye, hogy a legmodernebb Wi-Fi szabványnak megfelelően továbbítják a jeleket, így akár a legnagyobb Telekomos internet csomagok sebességét is maximálisan kihasználhatod az otthonod bármely pontján.

Mit kell tenned?


*Egyesítsd szolgáltatásaidat, és rendeld meg Magenta 1-ben vagy egyéb, számodra megfelelő konstrukcióban az otthonodhoz passzoló Telekom WiFi Extra csomagot!

Üzemeld be a lakásod különböző pontjain a Telekom WiFi Extra eszközöket! Az ideális elhelyezéshez használd az eszközökhöz tartozó ingyenes alkalmazást!

Kapcsolódj az otthoni Wi-Fi-hez ott is, ahol eddig nem tudtál – böngéssz, nézz filmeket, hallgass zenét, használd ki a Telekom extragyors internetét, a Tettek Hálózatát az otthonod legtávolabbi zugában is!

Használd ki te is a WiFi EXTRA korlátlan lehetőségeit!

Részletek

Gondoltál már arra, miben lett volna más az élet, ha 50‑60 évvel ezelőtt is létezett volna a Tettek Hálózata és a mai technológia? Mi igen. A Fortepan segítségével mutatunk néhány képet arról, hogy hogyan néztek volna ki a mindennapok, ha már a múlt század közepén is adott lett volna a szupergyors netünk.

A szupergyors tettek hálózatán a legújabb digitális technológiák is eljutnak hozzád.

A szupergyors Tettek hálózatán a jó helyeket is könnyebben megtalálod.

A szupergyors Tettek hálózatán szorosabbra fűzheted a kapcsolatod szeretteiddel.

Képek forrása: Fortepan (Péterffy István, Chuckyeager Tumblr, Fortepan)