Új T Tablet 5GDigitalizáld vállalkozásodat az Új T Tablet 5G-el!

Megrendelem
T Tablet 5G

T Tablet 5G

Maradj kapcsolatban villámgyors sebességgel.

Tapasztald meg a zökkenőmentes párhuzamos munkavégzést, a szaggatásmentes játékot és a kreativitás kibontakozását 5G kapcsolattal.

T Tablet 5G

8 Mpx-es Főkamera

autofókusz a gyors rögzítéshez.

2 Mpx-es Mélység kamera

a természetesebb képekért.

8 Mpx-es Előlapi kamera

videohívásokhoz és szelfikhez.

10,36” FHD Kijelző

Böngéssz, játsz és nézz filmeket, videókat nagykijelzőn. Kialakításának köszönhetően könnyedén magaddal viheted bárhová is mész.

10,36” FHD Kijelző

7000 mAh-ás akkumulátor teljesítmény

Tapasztald meg a szabadságot és a nyugalmat a T Tablet 5G lenyűgöző, hosszantartó akkumulátorával. Maradj kapcsolatban, szórakozz és dolgozz egész nap anélkül, hogy aggódnod kellene a töltés miatt.

7000 mAh-ás akkumulátor

MediaTek Dimensity 700 processzor

Robusztus és megbízható. Csatlakozz hálózatunkhoz, és tapasztald meg az 5G előnyeit.

MediaTek Dimensity 700 processzor

T Tablet 5G

Maradj kapcsolatban villámgyors sebességgel.

Tapasztald meg a zökkenőmentes párhuzamos munkavégzést, a szaggatásmentes játékot és a kreativitás kibontakozását 5G kapcsolattal.

T Tablet 5G

T Tablet 5G

további jellemzők

Google Kids Space

Gyerek mód, amely segít a gyerekeknek felfedezni, alkotni és fejlődni.

A T Tablet 5G-n található Google Kids Space célja, hogy támogassa gyermeked kíváncsiságát és kreativitását, és arra ösztönözze, hogy az ajánlott alkalmazásokon, könyveken és videókon keresztül fedezze fel érdeklődési körét. A Google Kids Space gyerekeknek készült, és a gyermekek Google-fiókjával működik, amelyet a szülők segíthetnek kezelni a Family Link szülői felügyeletével.*

* A Google Kids Space használatához Google-fiókra van szükséged gyermeked számára. A szülői felügyelethez a Family Link alkalmazásra szükséges egy támogatott Android-, Chromebook- vagy iOS-eszközön.

Google Entertainment Space

Egy elragadó hely a szórakozáshoz.

Az Entertainment Space a T Tablet 5G-n, személyre szabott tartalmakat kínál a szórakozáshoz, filmek, TV műsorok, játékok és könyvek széles választékával.

A Google és a Family Link a Google LLC védjegyei

A Google-lel közösen fejlesztve

A Google-lel közösen fejlesztett szoftver támogatja a zökkenőmentes működést és az optimalizált teljesítményt.

Google One

Regisztráld új T Phone 5G, T Phone PRO 5G és T Tablet 5G készülékedet a vásárlást követően és 3 hónapos díjmentes Google One előfizetést kapsz tőlünk ajándékba, 100 GB felhőtárhellyel, hogy biztonságban tudhasd fontos fájljaidat, fotóidat és egyéb tartalmaidat! Az ajánlat 2024. június 30-ig érvényes, eddig az időpontig tudsz regisztrálni a 3 hónapos díjmentes Google One előfizetésre. A díjmentes időszakot követően amennyiben nem mondod le a Google One előfizetést, annak díja (havi 690 Ft) a továbbiakban automatikusan terhelésre kerül.

Töltsd le le a Google One alkalmazást új T Phone 5G-dre vagy T Tablet 5G-dre az ajánlat igénybevételéhez.

A Google és a Google One a Google LLC védjegyei.