Ne köss kompromisszumot, vedd igénybe díjmentes Instant net szolgáltatásunkat!

Vezetékes internet szolgáltatás megrendelése esetén, mostantól díjmentes belföldi korlátlan mobil netet biztosítunk számodra, hogy kollégánk megérkezéséig és a szolgáltatás telepítéséig se maradj net nélkül.

Hogyan működik a szolgáltatás?

Helyszíni telepítéssel járó vezetékes internet megrendelésedet, vagy a vezetékes internet áthelyezési igényedet követően az általad megadott kapcsolattartói számon SMS-ben értesítünk az Instant net szolgáltatás aktiválásának lehetőségéről.

Az SMS-ben található linken keresztül Vanda chat alkalmazásunk segítségével aktiválhatod a díjmentes Instant net szolgáltatásunkat, mely a vezetékes internet szolgáltatás sikeres telepítéséig, vagy a vezetékes internet szolgáltatás áthelyezésének idejéig, de legfeljebb, maximum 30 naptári napig biztosít számodra belföldön korlátlan mobilnetezési lehetőséget.

Egy megrendeléshez mindössze egy Telekom havidíjas mobil előfizetéshez és egyszer veheted igénybe az Instant net szolgáltatást, Domino előfizetésre azt nem kérheted.

Az Instant net szolgáltatás aktiválásakor megadott telefonszámot utólag nem módosíthatod, ezért gondold át, hogy a bekapcsolást melyik Telekomos havidíjas számra kéred.

Az Instant net sikeres aktiválásról SMS-ben értesítünk.

Ha a megrendelt vezetékes internet szolgáltatást nem tudjuk telepíteni, mert műszakilag ez nem megoldható, vagy esetleg meggondolod magad, az Instant net szolgáltatást automatikusan kikapcsolásra kerül.

Abban az esetben sem vagy már jogosult az Instant net szolgáltatásra, ha a telepítésre kapott időponton módosítasz, ebben az esetben az első módosításkor a szolgáltatás deaktiválásra kerül.

Az Instant net szolgáltatás kikapcsolásáról minden esetben SMS tájékoztatást küldünk.