Számla megtekintés és letöltés

Aktuális és korábbi számláidat online felületeinken könnyen elérheted!

Elérheted online felületeinken a mobil, vezetékes és informatikai szolgáltatásaidra vonatkozó számláidat több hónapra visszamenőleg.

Fontos!

A fizetendő számlákhoz tartozó számlaképet a számlazárást követő néhány napon belül, legkésőbb az adott hónap 15. napjáig elérhetővé tesszük.

Hiteles számláidat akkor tudod letölteni, ha rendelkezel díjmentes Elektronikus számla szolgáltatással a folyószámládra!

Az E-számlát a Számlabeállítások menüpontban egyszerűen tudod megrendelni és a következő hónapban már elektronikus formában eléred hiteles számláidat.

Nézd meg itt hogyan rendelheted meg az e-számla szolgáltatást!

Számla megtekintése és letöltése az Üzleti Önkiszolgáló Portálon

Jelentkezz be és válaszd ki a "Számlák" menüponton belül a "Számla letöltés" almenüpontot.

A számlaletöltés menüpontban letöltheted mobil, informatika, és vezetékes számláidat!

Visszamenőleg csak akkor tudsz számlát letölteni, ha az adott hónapra vonatkozóan már rendelkeztél e-számla szolgáltatással.

Amennyiben nem tudod letölteni számládat, kérjük keresd fel ügyintézőnket vagy ellenőrizd, hogy a kiválasztott folyószámlára van-e elektronikus számla szolgáltatásod a Számlabeállítások menüpontban.

Rendeld meg ingyenesen, ha még nem rendelkezel mert ezáltal akár havidíj-kedvezményt is adunk.

A folyószámlára kattintva megjelennek a folyószámla alá tartozó számlák. Ha a számla mellett zöld pipa van, akkor a számla letölthető. Amelyik számla mellett piros x jel található, ahhoz a számlához a kijelölt időszakban nem letölthető számla, mert abban a hónapban még nem rendelkeztél Elektronikus számla vagy Elektronikus Forgalmi Tájékoztató szolgáltatással.

Kattints a számlaszámra, amit szeretnél letölteni.

A számlaszámhoz tartozó részletes adatokat lenyitva a jobb oldalon található letöltés melletti nyíllal tekintheted meg.

A letölteni kívánt számlaformátumot bejelölve a letöltés azonnal megkezdődik.

A Tömeges számlaletöltés menüpontban lehetőséged van egyszerre letölteni a folyószámla alatt található összes számlát, amennyiben rendelkezel e-számla szolgáltatással az adott hónapra.

A Folyószámla előtti négyzet bepipálásával egyszerre egy vagy több folyószámlaszámot is kijelölhetsz. Miután kiválasztottad a letölteni kívánt számlákat, válaszd ki a fájltípust, hogy milyen formátumba szeretnéd letölteni majd kattints a "Kiválasztott számla letöltése" gombra.

A letöltött számlák menüpontban megtalálod az elkészült számlákat, kattints a képen látható számla ikonra a letöltés megkezdéséhez.

A "Számlák" menüpontban a "Számlaműveletek" almenüpontban nyomon követheted a letölteni kívánt számlák állapotát. Ha az "Állapot" almenüpontban "Elkészült" felirat jelenik meg, akkor az aktuális számla letölthető a "Letöltés" alatt található fájl ikonra kattintva.

pic_atkoto_befizetes.png

Belépés az üzleti online ügyfélszolgálatra

Számla megtekintése és letöltése Telekom alkalmazásban

Jelentkezz be vagy töltsd le a Telekom alkalmazást, és az "Áttekintés" főoldal alján, válaszd ki a "Pénzügyek" pénztárca ikonnal ellátott menüpontot.

A "Pénzügyek" menüponton belül a "Számlatörténet" -re kattintva láthatod a befizetett számláidat, hónapokra lebontva.

Válaszd ki azt a hónapot, amihez tartozó számlát szeretnéd majd letölteni.

A "Befizetett számlák" menüpontban több mobil számlát is ki tudsz választani, kattints a nyílra a választott számla részletezéséhez.

A "Számla részletei" menüpontba jutva a "Számla letöltése PDF-ben" sor melletti letöltés ikonra kattintva indítványozhatod a számla letöltését.

A sikeres letöltésről visszaigazoló üzenet jelenik meg a képernyő alján, a megnyitás gombra kattintva nyithatod meg a számlád elektronikus változatát.

ico_telekom-alkalmazas-84

Töltsd le az Telekom alkalmazást

Nem találod, amit kerestél?