2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!
2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!

Számla megtekintés és letöltés

Aktuális és korábbi számláidat online felületeinken könnyen elérheted!

Elérheted online felületeinken a mobil, vezetékes és informatikai szolgáltatásaidra vonatkozó számláidat több hónapra visszamenőleg.

Hiteles számláidat akkor tudod letölteni, ha rendelkezel díjmentes Elektronikus számla szolgáltatással a folyószámládra! Az E-számlát a Számlabeállítások menüpontban egyszerűen tudod megrendelni és a következő hónapban már elektronikus formában eléred hiteles számláidat.

Számla megtekintése és letöltése az Üzleti Önkiszolgáló Portálon

Jelentkezz be és válaszd ki a "Számlák" menüponton belül a "Számla letöltés" almenüpontot.

A "Számlák letöltése" oldalon megtalálod a folyószámlaszámláidat összesítve.

Az "Egy számla letöltés" nézet lesz aktív az oldalon.

Amennyiben több folyószámlával rendelkezel, válaszd ki azt a folyószámlát, ami alá az a számla tartozik, amit le szeretnél tölteni.

Ellenőrizd, hogy a kiválasztott folyószámlára van -e Elektronikus számla szolgáltatásod!

A "szűrés/keresésre" kattintva rá tudsz keresni konkrét folyószámlára és a számla keltének időpontjára is, de azt a hónapot minden esetben állítsd be, amely hónap számláját szeretnéd letölteni!

A folyószámlára kattintva megjelennek a folyószámla alá tartozó számlák. Ha a számla mellett zöld pipa van, akkor a számla letölthető. Amelyik számla mellett piros x jel található, ahhoz a számlához a kijelölt időszakban nem letölthető számla, mert abban a hónapban még nem rendelkeztél Elektronikus számla vagy Elektronikus Forgalmi Tájékoztató szolgáltatással.

Kattints a számlaszámra, amit szeretnél letölteni.

Miután kiválasztottad a letölteni kívánt számlákat, válaszd ki a fájltípust, hogy milyen formátumba szeretnéd letölteni majd kattints a "Kiválasztott számla letöltése" gombra.

Lehetőséged van egyszerre letölteni a folyószámla alatt található összes számlát vagy több folyószámla esetén az összes folyószámla alatt található összes számlát le tudod tölteni. Kattints a "Tömeges számlaletöltés" nézetre.

A Folyószámla előtti négyzet bepipálásával egyszerre egy vagy több folyószámlaszámot is kijelölhetsz. Miután kiválasztottad a letölteni kívánt számlákat, válaszd ki a fájltípust, hogy milyen formátumba szeretnéd letölteni majd kattints a "Kiválasztott számla letöltése" gombra.

Miután rákattintottál a "Kiválasztott számlák letöltése" gombra, az oldal átirányít, és érkezik a megrendelés sikerességéről visszaigazoló üzenet.

A "Számlák" menüpontban a "Számlaműveletek" almenüpontban nyomon követheted a letölteni kívánt számlák állapotát. Ha az "Állapot" almenüpontban "Elkészült" felirat jelenik meg, akkor az aktuális számla letölthető a "Letöltés" alatt található fájl ikonra kattintva.

pic_atkoto_befizetes.png

Belépés az üzleti online ügyfélszolgálatra

Számla megtekintése és letöltése Telekom alkalmazásban

Jelentkezz be vagy töltsd le a Telekom alkalmazást, és az "Áttekintés" főoldal alján, válaszd ki a "Pénzügyek" pénztárca ikonnal ellátott menüpontot.

A "Pénzügyek" menüponton belül a "Számlatörténet" -re kattintva láthatod a befizetett számláidat, hónapokra lebontva.

Válaszd ki azt a hónapot, amihez tartozó számlát szeretnéd majd letölteni.

A "Befizetett számlák" menüpontban több mobil számlát is ki tudsz választani, kattints a nyílra a választott számla részletezéséhez.

A "Számla részletei" menüpontba jutva a "Számla letöltése PDF-ben" sor melletti letöltés ikonra kattintva indítványozhatod a számla letöltését.

A sikeres letöltésről visszaigazoló üzenet jelenik meg a képernyő alján, a megnyitás gombra kattintva nyithatod meg a számlád elektronikus változatát.

ico_telekom-alkalmazas-84

Töltsd le az Telekom alkalmazást

Nem találod, amit kerestél?