A Magyar Telekom
2016. Első negyedévi eredményei

Megtekinthetőek a Magyar Telekom, Magyarország vezető távközlési szolgáltatójának negyedéves pénzügyi eredményei.

Részletek

Évről évre
többet teszünk a fenntartható jövőért!

Amit ma teszünk, meghatározza a jövő generációnak életét. Felelős hozzáállással, fenntartható megoldásainkkal azon vagyunk, hogy ez minél élhetőbb legyen.

Fenntarthatósági jelentések

Te is tehetsz a jövőért!

Válts e-számlára!

Felesleges papírhulladék, késlekedés és sorban állás nélkül. Időtakarékos és környezettudatos megoldás.

Részletek

Hello Holnap mobilalkalmazás

Szerezz minél több pontot a kihívások teljesítésével, adományozod el őket egy számodra fontos célért küzdő szervezetnek és máris igazi pénzzé változnak!

Részletek

Hozd hozzánk egyéniségedet!

Mi hiszünk abban, hogy egy munkahelyen nem kell feladni a szenvedélyedet! A Telekom a legjobb hely arra, hogy megmutasd, mire vagy képes.

Részletek

Állások a Telekomnál

Tekintsd meg oldalunkon aktuális álláslehetőségeinket és regisztrálj adatbankunkba! Töltsd fel önéletrajzod, amihez akár bemutatkozó videót is mellékelhetsz!

Részletek

Tetszik a program?

Nálunk a tudásból, az egyéniségből és a tehetségből születnek a nagyszerű dolgok. Várunk téged is a Telekom közösségébe! Jelentkezz most gyakornoknak!

Részletek

Bezárás

Fontos információ

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a Magyar Telekom hivatalosan meghirdetett pozícióira csak honlapunkon keresztül tudtok jelentkezni, és ennek feltételéül semmilyen esetben nem szabunk meg pénzdíjas tanfolyam elvégzésére vonatkozó kötelezettséget. Részletek