Otthoni internet

 
 

Kínált letöltési
sávszélesség

10 Mbit/s

20 Mbit/s

30 Mbit/s

50 Mbit/s

120 Mbit/s

Kínált legnagyobb
feltöltési sávszélesség

0,5 Mbit/s

1 Mbit/s

5 Mbit/s

5 Mbit/s

10 Mbit/s

Garantált letöltési sebesség

1 Mbit/s

1 Mbit/s

1 Mbit/s

15 Mbit/s

15 Mbit/s

Garantált feltöltési sebesség

0,2 Mbit/s

0,5 Mbit/s

1 Mbit/s

1 Mbit/s

2 Mbit/s

Havi díj
2 év hűséggel, TV és telefon mellé
4050 Ft 4425 Ft 5175 Ft 5550 Ft 6000 Ft

Mit tartalmaz a díjcsomag? 

Korlátlan
adatforgalom
tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza
Vezeték nélküli elérés
(WiFi) – interaktív
TV mellé
tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza

Az akciós ár feltételei

Akciónk azon Telekom lakossági előfizetőkre vonatkozik, akik E-számlát, azaz elektronikus formában kiállított hiteles számlát kérnek, és vállalják, hogy ezt elektronikus úton (telekom.hu oldalon, Telekom mobilalkalmazáson keresztül, banki átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy a Díjnet felületén) rendezik. Ajánlatunk a Magyar Telekom meghatározott szolgáltatási területén belül, műszaki felméréstől függően, 1 éves hűségnyilatkozattal érvényes. A kedvezményes díjakat a hűségidő alatt biztosítjuk. Figyelem, a megjelenített ár egy szolgáltatás rendelése esetén csak technikai jellegű! A megjelenített árak csak több (legalább kettő), különböző otthoni szolgáltatás együttes igénybevétele esetén érvényesek!

Akciós ár feltételei

Akciónk azon Telekom lakossági előfizetőkre vonatkozik, akik E-számlát, azaz elektronikus formában kiállított hiteles számlát kérnek, és vállalják, hogy ezt elektronikus úton (telekom.hu oldalon, Telekom mobilalkalmazáson keresztül, banki átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy a Díjnet felületén) rendezik. Ajánlatunk a Magyar Telekom meghatározott szolgáltatási területén belül, műszaki felméréstől függően, 2 éves hűségnyilatkozattal érvényes. A kedvezményes díjakat a hűségidő alatt biztosítjuk. Figyelem, a megjelenített ár egy szolgáltatás rendelése esetén csak technikai jellegű! A megjelenített árak csak több (legalább kettő), különböző otthoni szolgáltatás együttes igénybevétele esetén érvényesek! .

Figyelem, a megjelenített ár egy szolgáltatás rendelése esetén csak technikai jellegű! A megjelenített árakcsak több (legalább kettő), különböző otthoni szolgáltatás (TV és vagy Internet) együttes igénybevétele esetén érvényesek!

 

Az oldalon feltüntetett havi díjak a 2016. május 20-tól visszavonásig tartó havidíj-promóció keretében biztosított havidíj-kedvezményt tartalmazzák. A 2016. május 20-tól visszavonásig tartó akció keretében a Netmánia XL csomagra történő új szerződéskötés vagy ezen csomagokra az akcióban történő díjcsomagváltás esetén a szolgáltató bruttó 500 Ft-os havidíj-kedvezményt, Netmánia XXL esetén bruttó 1900 Ft-os havidíjkedvezményt biztosít, függetlenül a csomagra vállalt szerződés tartamától. A 2016. május 20-án induló akcióban történő szerződéskötés esetén az akciós havidíj-kedvezménnyel igénybe vett NetMánia XL, Netmánia XXL csomag csak a 2016. májustól érvényes új feltételek szerinti Magenta 1 kedvezménycsomagban lehet részes díjcsomag. A Magenta 1 kedvezménycsomagra 2016. májusi változást megelőző, a régi feltételek szerint fennálló szerződés esetén a kedvezményes promóciós NetMánia XL, Netmánia XXL csomagra történő díjcsomagváltással történő szerződéskötés (új határozott tartamú szerződéskötés) mellett a Magenta 1 kedvezménycsomag fenntartása csak az új feltételek szerinti Magenta 1 kedvezménycsomagra történő átszerződés esetén lehetséges. Amennyiben a kínált letöltési sávszélesség legnagyobb értéke 20 vagy 10 Mbps, Gyorsító opciónkkal felgyorsíthatod az otthoni interneted!