Kép leírása: VoWifi


HÍVJ WI-FI-N KERESZTÜL!


Hívást kezdeményezhetsz és fogadhatsz beltéren és kültéren olyan területeken is, ahol alacsony a mobil térerő, de van elérhető Wi-Fi hálózat.

Mi a Wi-Fi Hanghívás?

 • A Wi-Fi Hanghívás a Wi-Fi hálózaton keresztül mobil készülékkel való hívás, Voice over Wi-Fi, vagyis VoWifi.
 • A Wi-Fi Hang, a 4G Hang (VoLTE) technológia kiegészítése az általad kiválasztott bármely magyarországi internetszolgáltató Wi-Fi hálózatán keresztül.

Wi-Fi Hanghívás előnyei:

 • Hívást kezdeményezhetsz/fogadhatsz beltéren és olyan területeken, ahol alacsony a mobil térerő, de Wi-Fi hálózatot találsz. Így szabadon kommunikálhatsz akár lakáson, irodán belül és kívül is, még akkor is, ha alacsonyabb a mobil jelszint/térerő (pl. árnyékolt épületek esetén: szigetelt épületek, plázák, hotelek; vagy árnyékolt épületrészben: pince, garázs stb.).
 • SMS-t küldhetsz/fogadhatsz.
 • Hogy milyen hálózatot használ a készüléked telefonáláskor, azt a készüléked „státusz jelző sor”-ában látható (Wi-Fi-n, vagy mobilhálózaton keresztül épül fel a hívás).
 • A Wi-Fi Hang, a 4G Hang-hoz hasonlóan:
  • gyors hívásfelépülést,
  • és ezzel párhuzamosan használható adatkapcsolatot is biztosít, így telefonálás közben is lehetséges az adatforgalmazás, például az internet (zene, térkép, navigáció stb.) használata.

A Wi-Fi Hanghívás igénybevételi feltételei:

1. Mobilkészülékednek VoLTE/VoWiFi-képesnek kell lennie.

Wi-Fi hanghívás kizárólag olyan készülékeken működik, melyeken támogatott az adott technológia. W-iFi hanghíváshoz a készülék szoftverfrissítésére is szükség lehet.

A Wi-Fi hanghívás, egy szabványos technológia, melyet a gyártók a jövőben egyre több készüléken támogatnak majd a szükséges operációs rendszerrel.

 • Apple készülékeken a Wi-Fi Hanghívás lehetősége később kerül bevezetésre.
 • Windows Phone készülékeken nem lesz elérhető a Wi-Fi Hanghívás.

Wi-Fi Hanghívásra alkalmas készülékek

A technológiát támogató készülékeink listája folyamatosan bővül. Nézd meg a jelenleg elérhető Wi-Fi hanghívásra alkalmas készülékeinket!

2. A Wi-Fi Hanghívás használata havi díjas mobil előfizetéssel lehetséges. Válaszd a számodra legmegfelelőbb díjcsomagot!

3. Díjcsomagodhoz a 4G Hang és Wi-Fi Hanghívás aktiválását  Ügyfélszolgálatunkon keresztül tudod megkérni.

4. Engedélyezned kell a 4G Hang-képességet mobilkészülékeden.

5. Valamint készülékeden be kell kapcsolnod a Wi-Fi hanghívás képességet is.

Fenti készülékbeállításokhoz ide kattintva találhatsz segítséget: a megfelelő készüléktípus kiválasztását követően, válaszd a "Használat és beállítások" fület, majd az "Általános beállítások" között megtalálod a VoLTE (4G Hang) és a VoWiFi beállításokat.

6. Ezt követően jelentkezz fel a rendelkezésedre álló bármely kiválasztott magyarországi szolgáltató Wi-Fi hozzáférési pontjára.

A Wi-Fi Hanghívás árazása

 • A Wi-Fi Hanghívásnak igénybevételi, egyszeri, belépési vagy havi díja nincs.
 • A Wi-Fi Hanghívás hívásdíja nem díjmentes. A hanghívás percdíjai megegyeznek a díjcsomagodnak megfelelő minden más technológián (2G/3G/4G Hang) bonyolított mobil hanghívás árazásával.
 • A havi és leforgalmazhatósági kedvezmények ugyanúgy érvényesek a Wi-Fi-n keresztül bonyolított hanghívásokra is.

A mobilkészüléken kell-e szoftvert frissíteni?

Ez készülékfüggő, segítséget az alábbi oldalakon találsz:

tettek-halozata

Légy a tettek embere a Tettek hálózatán!

Ismerd meg hálózatunkat és a benne rejlő lehetőségeket!