Rendezvényhelyszín

Maximum létszám: 30 fő 


A Telekom Arena Mall üzletben a 36 négyzetméteres, üvegfallal leválasztható, berendezhető rendezvényhelyszín sokféle összejövetelre alkalmas lehet. Szervezhetsz nyilvános vagy zárt körű eseményt is.

Előnyei

A rendezvényhelyszín a felhasználási feltételek elfogadásával díjmentesen használható. Nyilvános eseménynél a regisztrációs felületet is biztosítjuk.

A színvonalas környezetben workshopokat, előadásokat tarthatsz, szervezhetsz oktatást vagy akár szűkebb körű beszélgetést is.

A kivetítő és az interaktív digitális tábla sok lehetőséget kínál, elég, ha hozod a laptopodat, amin van HDMI-csatlakozó.

Az eseményt a Microsoft Teams használatával és a teremben megtalálható kamera és mikrofonrendszer segítségével akár online is közvetítheted.

Telekom Arena Mall üzlet

Feltételek, amiket el kell fogadnod

A rendezvényhelyszínt díjmentesen foglalhatod le, ha elfogadod a szabályainkat. Kérünk, hogy a pdf-ben elérhető részletes szabályzatot a foglalás előtt olvasd át. Néhány fontos szabály:

  • a helyszínt csak 18 év felettiek foglalhatják le
  • a helyszínben okozott károkért anyagi felelőséggel tartozol
  • nem szervezhető olyan esemény, ami másokat sérthet
Szabályzat megtekintése

Mikorra foglalható?

A helyszín díjmentesen, a jobb oldalon látható nyitvatartási időn belül, meghatározott időszakokban és a foglaltságtól függően vehető igénybe.

 

Nyitvatartás:


Hétfő 10:00 - 21:00
Kedd 10:00 - 21:00
Szerda 10:00 - 21:00
Csütörtök 10:00 - 21:00
Péntek 10:00 - 21:00
Szombat 10:00 - 21:00
Vasárnap 10:00 - 19:00