Kép leírása: Internet hibabejelentés

Internet hibabejelentés

Nem megy az internet? Elsőként ne felejtsd el ellenőrizni a csatlakozókat és áramtalanítani a modemet vagy digitális elosztót!

Mindenkivel előfordul, hogy olyan hibát észlel, melyet néhány egyszerű hibaelhárítási lépéssel saját maga is meg tud javítani. Kérjük, hogy mielőtt ügyfélszolgálatunkat vagy a szerelőt hívnád, végezz el néhány ellenőrzést, így időt spórolhatsz meg! Az alábbi menüpontokban néhány gyakran előforduló hibalehetőség okát és lehetséges elhárítási módját írtuk le, hogy minél előbb újra élvezni tudd megszokott, magas színvonalú szolgáltatásunkat.

Mi kell a jó nethez

Mi kell a jó nethez?

Hasznos tudnivalókkal, tanácsokkal segítünk, hogy nálad is kiváló lehessen az otthoni net élmény!

Gyakori kérdések

Váratlan otthoni hiba?

A Netgaranciával segítünk, hogy minden helyzetre legyen megoldás.

Gyakori kérdések

Nincs mindenhol Wi-Fi-d a lakásban?

Nézzük mit tehetünk!

Segítséget az alábbi elérhetőségeken találsz

Amennyiben az általad észlelt hiba nincs a felsoroltak között, illetve a javasolt megoldások nem segítenek annak elhárításában, hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen elérhető 1414-es telefonszámon (4.2. menüpontban), ahol munkatársaink azonnal elindítják a probléma kivizsgálását!

Továbbá ajánljuk figyelmedbe a Telekom Fórumot is, ahol bátran kérdezhetsz a közösség tagjaitól, szakértőitől, illetve saját tapasztalataidat és tudásodat is megoszthatod.

Természetesen e-mailben is bejelentheted a meghibásodást. Ebben az esetben 1-3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.