hello holnap! készülékek és szolgáltatások

A Magyar Telekom hosszú távú célja, hogy saját működése mellett az ügyfelek mindennapjait is fenntarthatóbbá, tudatosabbá teszi, ehhez pedig környezettudatos és fenntarthatóság felé mutató termékeket és szolgáltatásokat biztosít.

Kép leírása: Készülékek

Készülékek

Készülékvásárlásnál te is dönthetsz tudatosan. A telekom.hu weboldalon az eszközök keresésénél válaszd a környezetbarát jellemzővel ellátott, azaz környezetkímélő módon, újrafelhasználható alkotóelemekkel készülő telefonokat.

Kép leírása: Szolgáltatások

Szolgáltatások

A Telekom ügyfelei számára fenntartható szolgáltatásokat biztosít a tudatos életmódhoz, az egészségmegőrzéshez, valamint innovatív kommunikációs megoldásokat, amelyek kímélik a környezetet, hiszen használatuk során utazás váltható ki, így csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás és ezzel egy időben megelőzhető a CO2 kibocsátás.

Kép leírása: Készülékmenedzsment

Készülékmenedzsment és készülékleadás

A Telekom számára fontos, hogy tájékoztassa ügyfeleit a felelős és környezettudatos megoldásokról, gyakorlatokról. A következő cikkben arról olvashatsz, hogy hogyan tudod fenntarthatóan újrahasznosítani az általad már nem használt, de még működőképes elektronikai készülékeket, például a mobiltelefonokat.