Légy te is a Része!

30 éve mobilozunk Magyarországon! Sok mindent elértünk, és folyamatosan tanuljuk, hogyan lehetünk még jobbak. Különösen büszkék vagyunk az elmúlt két év eredményeire, fejlesztéseire.

Építjük a tettek hálózatát!

5G

Tavasszal indítottuk útjára az ötödik generációs mobiltechnológiát, az 5G-t, mára 23 településen érhető el részlegesen*a szolgáltatás

Érdekel

eSIM

A Telekom ügyfelei vehették igénybe 2020-ban először az eSIM szolgáltatást.

Érdekel

Támogató megoldások!

3 hónap korlátlan netezés az összes üzleti mobil előfizetésedre!

Légy új Telekom üzleti mobil előfizető, hogy vállalkozásod minden mobil előfizetése részesüljön a 3 hónapig tartó korlátlan internetezés élményéből.

Érdekel

A koronavírus miatt kialakult helyzetben ügyfeleinket extra adatmennyiséggel segítettük

Minden mobil előfizetőnk számára külön díjazás nélkül 10 GB extra adatmennyiséget biztosítottunk, valamint szükség esetén lakossági és kisvállalati ügyfelek is a Telekom alkalmazásban még további 5 GB adatot aktiválhattak.**

Figyelünk ügyfeleinkre

Kép leírása: Kiemelt ügyfélkezelés

A vállalkozások számára országosan már 31 Telekom üzletben elérhető a dedikált üzleti ügyfélkiszolgáló pult

Itt tanácsadó kollégáink a mobil-, és vezetékes szolgáltatásokkal, eszközvásárláson kívül IT és digitális megoldásokkal kapcsolatos kérdésekben is segítséget nyújtanak.

Üzletkereső

Kép leírása: Hello Biznisz

Hello Biznisz

A hazai kkv-szektor elkötelezett partnereként a Hello Biznisz weboldalon az legújabb aktualitások mellett rengeteg inspirációs cikket és támogató tartalmat olvashatnak az érdeklődők.

Érdekel
ico_kerj_ajanlatot_84.svg

Legyen részese céged is, kérj ajánlatot!