Vezetékes internet szolgáltatás

  

Készítsd fel vállalkozásod az év végi hajrára! Új vezetékes internet előfizetés vásárlása esetén most év végéig havidíj nélkül veheted igénybe a szolgáltatást, amit a szerződéskötést követő 5 munkanapon belül létesítünk.* Gigaerős díjcsomagjaink egy nyüzsgő iroda számára is gondtalan kapcsolatot biztosítanak. Igényelj új vezetékes internetet most, hogy év végéig díjmentesen élvezhesd a gigaerős szolgáltatással járó előnyöket!

Add meg a címed

Így pontos árakat kaphatsz!

A cím megadásához az összes mezőt ki kell tölteni!
Az ajánlatok betöltése folyamatban...

VÁLASSZ CSOMAGJAINK KÖZÜL

A megadott címen nagyobb csomag jelenleg nem elérhető.

NEM ELÉRHETŐ A CÍMEN

 Ft/hó 

Kínált feltöltési sebesség:
Garantált le/feltöltési sebesség

Fix IP cím, vagy WiFi wlan router

Fix IP cím vagy WiFi router díjmentesen2

A fix IP-cím segítségével üzletmenete zökkenőmentes lehet! A szolgáltatás ugyanis biztosítja, hogy számítógépe mindig ugyanazt az IP-címet kapja, bárhonnan is csatlakozzon az internetre, így eszköze és üzleti alkalmazásai mindig azonos elérési úton érhetők el.

Vírusvédelem - Norton Security Online

Vírusvédelem

A Norton Security Online nemcsak a vírusok, csaló webhelyek és kéretlen levelek ellen biztosít védelmet, de ellopott vagy elvesztett mobileszközeit is védi (távoli követés, -lezárás, adatok törlése és riasztás).

Webtárhely

Webtárhely

Hozzon létre vállalkozásának weboldalt, webshopot, és üzemeltesse a csomagban elérhető díjmentes webtárhelyről.

Domain név

Domain név

Céges weboldalához egyedi domain nevet (www.cegnev.hu) regisztrálhat díjmentesen a csomag részeként, melyhez saját cégneves (@cegnev.hu) e-mail cím is tartozik.

Szimmetrikus internet

Szimmetrikus internet

A széles körben elterjedt internet kapcsolatokkal szemben az Új Üzleti Net XL csomagban egyenlő le- és feltöltési sebességet kínálunk (1000 MBit/s), ezáltal az elküldött anyagok gyorsabban érhetnek el a címzetthez.

Netgarancia

Netgarancia

Vállalkozásod internet kimaradás esetén sem áll le, mert hibajegy rögzítése után vagy nagyobb területet érintő, globális hiba esetén kérésedre 72 órára korlátlan mobilnetet adunk egy általad választott Telekom mobil előfizetésre!