Vezetékes internet szolgáltatás

Add meg a címed

Így pontos árakat kaphatsz!

A cím megadásához az összes mezőt ki kell tölteni!
Az ajánlatok betöltése folyamatban...

VÁLASSZ CSOMAGJAINK KÖZÜL

A megadott címen nagyobb csomag jelenleg nem elérhető.

NEM ELÉRHETŐ A CÍMEN

 Ft/hó 

Kínált feltöltési sebesség:
Garantált le/feltöltési sebesség

Fix IP cím, vagy WiFi wlan router

Fix IP cím vagy WiFi router díjmentesen2

A fix IP-cím segítségével üzletmeneted zökkenőmentes lehet! A szolgáltatás ugyanis biztosítja, hogy számítógéped mindig ugyanazt az IP címet kapja, bárhonnan is csatlakozz az internetre, így eszközöd és üzleti alkalmazásaid mindig azonos elérési úton érhetők el.

Vírusvédelem - Norton Security Online

Vírusvédelem

A Norton Security Online nemcsak a vírusok, csaló webhelyek és kéretlen levelek ellen biztosít védelmet, de ellopott vagy elvesztett mobileszközeid is védi (távoli követés, -lezárás, adatok törlése és riasztás).

Webtárhely

Webtárhely

Hozz létre vállalkozásodnak weboldalt, webshopot, és üzemeltesd a csomagban elérhető díjmentes webtárhelyről.

Domain név

Domain név

Céges weboldaladhoz egyedi domain nevet (www.cegnev.hu) regisztrálhatsz díjmentesen a csomag részeként, melyhez saját cégneves (@cegnev.hu) e-mail cím is tartozik.

Szimmetrikus internet

Szimmetrikus internet

A széles körben elterjedt internet kapcsolatokkal szemben az Új Üzleti Net XL csomagban egyenlő le- és feltöltési sebességet kínálunk (1000 MBit/s), ezáltal az elküldött anyagok gyorsabban érhetnek el a címzetthez.

Netgarancia

Netgarancia

Vállalkozásod internet kimaradás esetén sem áll le, mert hibajegy rögzítése után vagy nagyobb területet érintő, globális hiba esetén kérésedre 72 órára korlátlan mobilnetet adunk egy általad választott Telekom mobil előfizetésre!