Önkiszolgáló ügyfélszolgálat

Intézd könnyen, gyorsan, kényelmesen ügyeid a 1400-ás hívószámon a nap 24 órájában elérhető Önkiszolgáló ügyfélszolgálaton!

Elérhetőségek

Hívd a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából díjmentesen elérhető 1400-ás telefonszámot, majd az 1-es gomb megnyomásával válaszd az Önkiszolgáló ügyfélszolgálat és Tudakozó menüpontot.

Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben mobil előfizetői telefonszámán a jelszóvédelem szolgáltatásod aktív, szolgáltatásaid kizárólag az előfizetői jelszó megadásával módosíthatod.

Külföldön tartózkodsz?

Telefonos ügyfélszolgálatunkat külföldről a +36 1 265-8444 vagy +36 30-930-8444-es számon érheted el. A hívás díja megegyezik egy magyarországi vezetékes szám külföldről történő hívásának díjával.

Telekom mobil szolgáltatás esetén

Az önkiszolgálóba lépést követően az alábbi szolgáltatások közül választhatsz amennyiben a 1400-ás telefonszámot mobil telefonszámról hívod:

Telekom vezetékes szolgáltatás esetén

Amennyiben a 1400-át vezetékes telefonszámról hívja, úgy az önkiszolgálóba lépést követően az alábbi szolgáltatások közül választhat:

Felhívjuk figyelmed, hogy az elérhető menüpontok a telefonszámhoz tartozó szolgáltatások alapján változhatnak, valamint a telefon, internet és TV szolgáltatás esetén igénybe vett technológiától függnek. Bővebb információt a Telekom üzletekben, vagy a 1400-ás ügyfélszolgálati számon kaphatsz.

A szolgáltatások, kedvezmények további részleteiről a mindenkor érvényes Díjszabásból, ide kattinttva tájékozódhatsz.