Net 6 GB 2017 díjcsomag

Ez a net díjcsomag 2019. augusztus 1-től nem rendelhető!

6 GB
adatforgalmi keret

Belföldön és az EU-ban is. Belföldön, 4G hálózaton a becsült maximális letöltési sebesség 300 Mbit/s, becsült maximális feltöltési sebesség 50 Mbit/s.

Mire lehet elég 6 GB?

5253 Ft
havi díj

Havonta utólag számlázzuk.

Fontos információk az alkalmazások használatáról

A szabályozásban bekövetkezett változás miatt 2023. március 1-jétől a mobil havi díjas díjcsomagjainkban elérhető olyan alkalmazások, amik a díjcsomagokban foglalt adatmennyiséget a saját tartalmukkal eddig nem csökkentették, mostantól csökkenteni fogják az adatkeretedet. Ez azt jelenti, hogy március 1-jétől ezeknek az alkalmazásoknak a használata minden esetben a mobil díjcsomagodhoz tartozó adatkeretedet csökkentik.

Az érintett szolgáltatások kivezetését az Európai Unió szabályozásában bekövetkezett változás indokolja, mely szabályrendszert a Telekomnak is teljesítenie kell.

Fontos! Az alkalmazások használata változatlanul lehetséges marad, azonban a kivezetését követően minden olyan esetben, ha az érintett alkalmazásokat használod, net csomagtól függetlenül csökkenni fog a net csomagodba foglalt net mennyisége.

Fontos tudnod, hogy 2023. március 1-től ezeknek az alkalmazások használata böngészővel és a letölthető alkalmazással is csökkenti az adatmennyiséget.

Honnan tudom, hogy mennyi netem van még?

Hogyan tudok 300 Mbit sebességgel netezni?

A 300 Mbit/s egyre több településen érhető el országos 4G hálózatunkon. Szükséged lesz 4G-s készülékre és 4G-s lefedettségre.

Mit jelent az egyedi fordulónap?

Az adatforgalmat a számlázási ciklustól eltérően nem elsejétől a hónap végéig, hanem egyedileg a hónap adott napjától a következő hónap azonos napjáig mérjük.

Részletek

Adatforgalmi értesítő

Díjmentesen SMS-ben értesítünk, ha a mobilinternetes csomagban foglalt adatmennyiség egy meghatározott százalékot vagy MB-ot meghalad.
Részletek

A Magyarországról az EU díjzóna országaiba indított hívások díjait lakossági általános szerződési feltételeink díjszabásának 5.a mellékletében, a 6.1 pontban találod meg.

Telekom alkalmazás

Töltsd le és használd a Telekom mobilalkalmazást!

Legyen mindig veled a saját, személyre szabott ügyfélszolgálatod! Néhány kattintás és máris megtekintheted felhasználható adatforgalmadat.