Köszöntünk Magenta 1 ügyfelünkként!

Köszönjük, hogy a Magenta 1 csomagot választottad! Néhány lépésben segítünk neked abban, hogy még többet hozz ki csomagodból, és egyszerűbb legyen az életed Telekom előfizetőként.

Vedd igénybe a Magenta 1-es előnyöket!

Online egyszerűen kezelheted előfizetésedet

E-mail-címeddel vagy Facebook fiókoddal és az általad választott jelszóval néhány perc alatt létrehozhatod Telekom fiókodat. Ezután könnyedén beléphetsz honlapunkon.
A fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.

Bővebben a Telekom fiókról

Dupla adatot adunk Magenta1-es ügyfeleinknek

Minden új Magenta1-es ügyfelünknek megduplázzuk a kiválasztott mobilinternet díjcsomagjában foglalt belföldi adatmennyiséget!

Ne feledd, Magenta 1 csomagoddal bárhol, bármikor tévézhetsz!

Magenta 1 előfizetőként belföldön külön díj fizetése nélkül tévézhetsz táblagépen, okostelefonon és számítógépen. Regisztrálj a TV GO oldalon, majd kapcsold össze a TV GO-t meglévő tv-előfizetéseddel! Ezután tv-előfizetésed TV GO-n elérhető csatornáit élőben nézheted, mobil adatforgalmi kereted csökkenése nélkül. Amennyiben Moziklub előfizetéssel is rendelkezel, több mint 1400 mozifilmből és sorozatból válogathatsz az otthoni tv-den és a TV GO-n egyaránt.
Ismerd meg a TV GO-t!

Beszélgessetek korlátlanul családon belül!

Beszélgessetek családon belül korlátlanul, akár 5 mobil hívószámot is bevonva, 0 Ft-ért havonta! Domino feltöltőkártyás előfizetők is bevonhatóak!

Tovább az ajánlathoz

Kép leírása: media neve


Domino kártyádhoz most 500 MB adatforgalmat adunk!

1. Töltsd fel Magenta1 csomagodban lévő Dominós hívoszámokat minimum 4000 Ft-tal!
2. Minden 4000 Ft feletti feltöltéshez jár az 500 MB adat, amíg egy Magenta 1 kedvezménycsomaghoz tartozó Családi mobil opció része az adott Domino hívószám.
3. A feltöltési bónusz keretében kapott extra adategyenleg aktiválásáról SMS-ben küldünk tájékoztatást
4. A feltöltési bónusz belföldön és EU roaming helyzetben használható fel, az érvényességi ideje 30 nap

Kép leírása: media neve


Vásárolj, szórakozz kedvezményesen!

Kedvezménnyel vásárolhatsz kávézókban, játékáruházakban és vehetsz jegyet mozikba, állat- és növénykertekbe, élményfürdőkbe és kalandparkokba

Tipp

Amennyiben hasznosnak találtad az oldalt, de nem volt időd mindenre, mentsd el könyvjelzőként, hogy később is segítségedre lehessünk!