Köszöntünk Magenta 1 ügyfelünkként!

Köszönjük, hogy a Magenta 1-et választottad! Használd ki a kedvezőbb havi díjakat és a további Magenta 1 előnyöket!

m1-1st-steps-01.svg
Online egyszerűen kezelheted előfizetésedet

Telekom fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.

e-számla
Kérj e-számlát, hogy még több időd maradjon arra, ami fontos neked!

Ebben az esetben papír alapú számla helyett e-mailben értesítünk új számla kiállításáról, melyet a Telekom fiókban vagy a Telekom alkalmazásban bármikor megtekinthetsz és kényelmesen befizethetsz

Telekom alkalmazás
Ügyeidet akár a mobilodon is elintézheted

A díjmentes Telekom alkalmazással a mobilodon könnyedén megnézheted aktuális egyenlegedet és adatforgalmadat, befizetheted számláidat és szolgáltatásokat aktiválhatsz.

Használd ki még jobban a Magenta 1 előnyeit!

Korlátlanság
Korlátlanság akár havi 8490 Ft-ért!

Magenta 1-esként kedvező havi díjjal lehet korlátlan csomagos mobil-előfizetésed. Már 1 db korlátlan mobil-előfizetéssel is jól jársz, 2-nél vagy 3-nál pedig még nagyobb havidíj-kedvezményt adunk!

készülékbiztosítás
Köss új készülékbiztosítást!

Magenta 1-esként új készülékbiztosításod havidíjából 30% kedvezményt adunk. A Telekomnál vásárolt készülékedet a vásárlást követő 1 éven belül biztosíthatod.

Telefonálj családon belül
Telefonálj családon belül díjmentesen

Beszélgessetek családon belül korlátlanul, akár 5 mobil hívószámot is bevonva, 0 Ft-ért havonta! Az 5 kedvezményes számból 4 Domino kártyás előfizetés is lehet.

Dupla feltöltési bónusz
Dupla feltöltési bónusz

Töltsd fel Magenta 1 csomagodhoz tartozó Domino hívószámokat minimum 3000 Ft-tal a Telekom alkalmazásban vagy honlapunkon és plusz 1 GB mobilnetet és 100 percet adunk.

Magenta 1 – Karbonsemleges

Magenta 1 – Minden egyben és még annál is több.

Karbonsemleges szolgáltatásunk választásával te is teszel környezetünk védelméért!