SEGÍTÜNK MEGTENNI AZ ELSŐ LÉPÉSEKET

Köszönjük, hogy a Magenta 1 csomagot választottad! Néhány lépésben segítünk neked abban, hogy még többet hozz ki csomagodból, és egyszerűbb legyen az életed Telekom előfizetőként.

Online egyszerűen kezelheted előfizetésedet

E-mail-címeddel vagy Facebook fiókoddal és az általad választott jelszóval néhány perc alatt létrehozhatod Telekom fiókodat. Ezután könnyedén beléphetsz honlapunkon. A fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.

Bővebben a Telekom fiókról

Ügyeidet akár a mobilodon is elintézheted

A díjmentes Telekom alkalmazással a mobilodon könnyedén megnézheted aktuális egyenlegedet és adatforgalmadat, befizetheted számláidat, szolgáltatásokat aktiválhatsz, időpontot foglalhatsz Telekom üzletbe. Az alkalmazás használatához az előfizetői szerződés azonosítására van szükség. Lépj be mobiltelefonszámoddal, MT ügyfélazonosítóddal, Telekom fiókós e-mail-címeddel vagy Facebook fiókoddal! Töltsd le, próbáld ki!

Apple iOS-re, Androidra, Windows Phone-ra

Kérj e-számlát, hogy még több időd maradjon arra, ami fontos neked!

Az elektronikus számlát honlapunkon belépve a Számlák menüpontban, a Számlázási beállítások gombot megnyomva, az Elektronikus számla linkre kattintva tudod megigényelni. A szolgáltatás igénylése és használata teljesen díjmentes és biztonságos, a kiállított számla hitelessége teljes mértékben megegyezik a papír alapú számlával. A továbbiakban az itt megadott e-mail-címre fogjuk elküldeni az értesítést az elektronikus számlák elkészültéről, nem kell többet papír alapú számlákkal bajlódnod.

Bővebben az e-számláról

Kép leírása: media neve


Ne feledd, Magenta 1 csomagoddal bárhol, bármikor tévézhetsz!

Magenta 1 előfizetőként külön díj fizetése nélkül tévézhetsz táblagépen, okostelefonon és számítógépen. Regisztrálj a TV GO oldalon, majd kapcsold össze a TV GO-t meglévő tv-előfizetéseddel! Ezután tv-előfizetésed TV GO-n elérhető csatornáit élőben nézheted, mobil adatforgalmi kereted csökkenése nélkül. Amennyiben Moziklub előfizetéssel is rendelkezel, több mint 1400 mozifilmből és sorozatból válogathatsz az otthoni tv-den és a TV GO-n egyaránt.

Kép leírása: media neve


Szeretnél mozi csatornákat?

Válassz tv-előfizetésedhez Szuper HBO csomagjaink közül, amelyek tartalmazzák az HBO GO hozzáférést is!

Kép leírása: media neve


Beszélgessetek korlátlanul családon belül!

Beszélgessetek családon belül korlátlanul, akár 5 mobil hívószámot is bevonva, 0 Ft-ért havonta! Domino feltöltőkártyás előfizetők is bevonhatóak!

Kép leírása: media neve


Vásárolj, szórakozz kedvezményesen!

Kedvezménnyel vásárolhatsz kávézókban, játékáruházakban és vehetsz jegyet mozikba, állat- és növénykertekbe, élményfürdőkbe és kalandparkokba.

Tipp

Amennyiben hasznosnak találtad az oldalt, de nem volt időd mindenre, mentsd el könyvjelzőként, hogy később is segítségedre lehessünk!