SEGÍTÜNK MEGTENNI AZ ELSŐ LÉPÉSEKET

Köszönjük, hogy minket választottál! Néhány lépésben segítünk neked abban, hogy miként lesz egyszerűbb az életed Telekom előfizetőként, ha online intézed ügyeidet! Ismerd meg kedvezményeinket, a Domino feltöltőkártyás díjcsomagodban rejlő nagyszerű lehetőségeket is!

Online egyszerűen kezelheted előfizetésedet

E-mail-címeddel vagy Facebook fiókoddal és az általad választott jelszóval néhány perc alatt létrehozhatod Telekom fiókodat. Ezután könnyedén beléphetsz honlapunkon. A fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.

Bővebben a Telekom fiókról

Ügyeidet akár a mobilodon is elintézheted

A díjmentes Telekom alkalmazással a mobilodon könnyedén megnézheted aktuális egyenlegedet és adatforgalmadat, befizetheted számláidat, szolgáltatásokat aktiválhatsz. Az alkalmazás használatához az előfizetői szerződés azonosítására van szükség. Lépj be mobiltelefonszámoddal, e-mail-címeddel és jelszavaddal vagy Facebook fiókoddal! Töltsd le, próbáld ki!

Apple iOS-re, Androidra

Töltsd fel egyenleged a bónuszokért!

Szeretnéd kényelmesen feltölteni egyenlegedet? Honlapunkon vagy Telekom alkalmazásban ezt megteheted, ráadásul 1500 és 15 000 Ft között megadhatod, mennyit szánsz rá. Minél nagyobb összeget töltesz fel 2500 Ft felett, annál nagyobb bónuszt adunk!

Egyenlegfeltöltés

Kép leírása: Mobilinternet keret

Nincs vagy nem elég a mobilinternet kereted?

Szeretnéd a mobilodon is követni Facebook vagy Instagram profilodat? Szeretnél időben válaszolni az e-mailjeidre akár út közben is? Használj mobilinternetet! Több lehetőség közül is választhatsz:

Kép leírása: media neve

Hamar lebeszéled a díjcsomagodban foglalt perceket, de még többet beszélnél?

Válassz új Mobil díjcsomagjaink közül, akár korlátlan havi díjas csomagot, hogy bátrabban használhasd mobilodat telefonálásra vagy SMS-küldésre!

Tipp

Amennyiben hasznosnak találtad az oldalt, de nem volt időd mindenre, mentsd el könyvjelzőként, hogy később is segítségedre lehessünk!