SEGÍTÜNK MEGTENNI AZ ELSŐ LÉPÉSEKET

Hasznos információ

Telekom otthoni tv-, telefon- és internetszolgáltatásaid ügyintézéséhez szükséged lesz a számlán található kilencjegyű MT-ügyfélazonosítódra is.

Online egyszerűen kezelheted előfizetésedet

E-mail-címeddel vagy Facebook fiókoddal és az általad választott jelszóval néhány perc alatt létrehozhatod Telekom fiókodat. Ezután könnyedén beléphetsz honlapunkon. A fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.

Bővebben a Telekom fiókról

Ügyeidet akár a mobilodon is elintézheted

A díjmentes Telekom alkalmazással a mobilodon könnyedén megnézheted aktuális egyenlegedet és adatforgalmadat, befizetheted számláidat, szolgáltatásokat aktiválhatsz, időpontot foglalhatsz Telekom üzletbe. Az alkalmazás használatához az előfizetői szerződés azonosítására van szükség. Lépj be mobiltelefonszámoddal, MT ügyfélazonosítóddal, Telekom fiókós e-mail-címeddel vagy Facebook fiókoddal! Töltsd le, próbáld ki!

Apple iOS-re, Androidra

Kérj e-számlát, hogy még több időd maradjon arra, ami fontos neked!

Az elektronikus számlát honlapunkon belépve a Számlák menüpontban az Elektronikus számla linkre kattintva tudod megigényelni. A szolgáltatás igénylése és használata teljesen díjmentes és biztonságos, a kiállított számla hitelessége teljes mértékben megegyezik a papír alapú számlával. A továbbiakban az itt megadott e-mail-címre fogjuk elküldeni az értesítést az elektronikus számlák elkészültéről, nem kell többet papír alapú számlákkal bajlódnod.

Bővebben az e-számláról

Kép leírása: media neve

Tévézz bárhol, bármikor a neten TV GO-val!

Kedvenc csatornáidat külön díj fizetése nélkül nézheted notebookon, táblagépen és okostelefonon is. Irány a www.tvgo.hu vagy töltsd le a TV GO alkalmazást! Válassz hozzá akciós készülékeink közül, kamatmentes részletre!

Kép leírása: media neve

Még több csatornát néznél?

Ha tovább bővítenéd csatornáid számát, tv-előfizetésedhez vásárolhatsz tematikus minicsomagokat. Válassz film, sorozat, mese vagy ismeretterjesztő csatornák közül!

Kép leírása: media neve

Kölcsönözz filmet a tv-képernyőn!

A Videotéka szolgáltatással bármikor moziélményt varázsolhatsz otthonodba. Új Telekom TV-előfizetőként az első filmre a vendégünk vagy! Nyomd meg a távirányító Video gombját, és válassz egy filmet díjmentesen!

Kép leírása: media neve

Válogass filmeket korlátlanul a MoziKlubból!

MoziKlub előfizetőként korlátlanul kölcsönözhetsz a több, mint 2000 filmet és sorozatot tartalmazó kínálatból, melyet Telekom TV-előfizetőként a tv-képernyőn, vagy bárhol az interneten a TV GO oldalán vagy mobilalkalmazásban is megnézhetsz.

Kép leírása: media neve

Megállítható, felvehető, visszatekerhető élő adás

Bármikor megállíthatod, visszatekerheted az élő adást tv-készülékeden, felvételt indíthatsz néhány gombnyomással, melyeket a műsorújság segítségével előre be is állíthatsz

Kép leírása: media neve

Éld át a HD-élményt!

HD képminőségben több a részlet, szebb a látvány! A Szuper Családi HD csomagban 24 csatornát HD minőségben nyújtunk.

Kép leírása: media neve

Vásárolj, szórakozz kedvezményesen!

Ügyfelünkként külön regisztráció nélkül élvezheted a Telekom Kapcsolat Program előnyeit. Számos terméket és szolgáltatást kedvezményesen vásárolhatsz meg partnereinknél Kapcsolat kártyáddal. Sok más mellett kedvezménnyel vehetsz jegyet mozikba, állat- és növénykertekbe, élményfürdőkbe és kalandparkokba.

Tipp

Amennyiben hasznosnak találtad az oldalt, de nem volt időd mindenre, mentsd el könyvjelzőként, hogy később is segítségedre lehessünk!