2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!
2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!

Ismerd meg és próbáld ki a TV és Net szolgáltatásodban rejlő lehetőségeket!

Kép leírása: SmartBox

Próbáld ki, mennyi mindenre képes az új Android alapú Set Top Box-od, a SmartBox!

Tölts le a Google app-okat, tükrözd az eszközeiden futó tartalmaidat vezeték nélkül tévédre a Chromecast funkcióval! Tévézz kényelmesen, irányítsd hangoddal a bluetooth-os és hangvezérelt távirányítónak köszönhetően!

Kép leírása: RTL Most+ kód

Ha már Te is vártad az RTL Most+ kódot az extra szolgáltatásokhoz...

... a Telekom ajándékba adja neked! Keresd egyedi RTL Most+ kódodat* a Telekom fiókodban, és élvezd az exkluzív RTL tartalmakat kevesebb reklámmal, HD minőségben és hosszabb ideig, mint az RTL Most-on.

Kép leírása: Telekom TV GO

Ha nem a készülék előtt ülve tévéznél...

... töltsd le a Telekom TV GO alkalmazást és nézd kedvenc TV csatornáidat online, egyszerre akár több eszközön (notebookon, táblagépen és okostelefonon) hűségidő és külön díj fizetése nélkül otthon vagy akár útközben.

Segítünk, hogy könnyen eligazodj a Telekom világában!

Kép leírása: Telekom Fiók

Ha előfizetéseidet szeretnéd egy helyen kezelni...

... Telekom fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.
  
   

Kép leírása: Telekom alkalmazás

Ha ügyeidet mobilon intéznéd...

... a díjmentes Telekom alkalmazással könnyedén befizetheted számláidat, szolgáltatásokat aktiválhatsz, nyomon követheted bejelentett hibáidat.
  
   
   
    
    

Kép leírása: jó net

Ha környezettudatos szeretnél lenni...

...ebben az esetben papír alapú számla helyett e-mailben értesítünk új számla kiállításáról, melyet a Telekom fiókban bármikor megtekinthetsz, illetve befizethetsz. Igényléséhez elegendő belépned a Telekom fiókodba, ahol a Számlák menüpontban, az Számlázási beállításokra kattintva kérheted az ingyenes szolgáltatást.

Kép leírása: jó net

Mi kell a jó nethez?

A jó internet és Wi-Fi élményt sok tényező befolyásolhatja. Legtöbbször csak néhány dolgot kell ellenőrizni és a különbség azonnal érezhető. Hasznos tippekkel segítünk, ellenőrizd!
 
  
   
     

Kapcsolat kártya

Vásárolj, szórakozz kedvezményesen!

Keresd a Kapcsolat Program állandó és időszakos kedvezményeit a Telekom alkalmazás Kapcsolat Program menüpontjában.

Elhoztuk neked az újdonságokat,
szabd személyre velük előfizetésedet!

Kép leírása: felvétel

Ha szeretnéd a TV-műsorokat több eszközödön rögzíteni, és azokat bárhol, bármikor visszanézni...

... akkor az új felvétel opció, a Record@GO neked való! A felhőben tárolt műsoraidat 90 napig SmartBoxon, mobilon, táblagépen és számítógépen visszanézheted a Telekom TVGO applikációval, a műsor újrakezdés és megállítás funkcióval nem maradsz le semmiről. A tartalomtulajdonosi engedélyekről bővebben itt olvashatsz.

Kép leírása: 4k

Ha kipróbálnád mi a különbség a HD és a 4K felbontású TV képi élmény között...

... Magyarországon elsőként a Telekom ügyfeleknek érhetők el 4K tévécsatornák és Videótéka tartalmak. Keresd a Love Nature és a Eurosport csatornákat és lélegzetelállító, valósághoz legközelebbi képminőségben lesz részed!
 
   

Kép leírása: okoswifi

Szeretnéd, hogy a Wi-Fi nálad is faltól falig stabil legyen?

A Telekom Okoswifi Rendszer segít abban, hogy az otthoni internetet a lakásban elérd ott is, ahová eddig nem, vagy csak gyengén ért el a jel a lakás méretétől és adottságaitól függően.

   
  
  

Kép leírása: extra tartalmak

Ha tv-előfizetésed extra tartalmakkal bővítenéd...

... élj a Moziklub előnyeivel és válogass kedvedre 6000+ film, sorozat és mese közül. Ha filmrajongó vagy és igazi moziélményre vágysz, válassz plusz filmcsatornáink közül