Köszönjük, hogy minket választottál!

Néhány lépésben segítünk neked abban, hogy miként lesz egyszerűbb az életed Telekom előfizetőként. Ismerd meg kedvezményeinket és az előfizetésedben rejlő nagyszerű lehetőségeket is!

Kép leírása: Telekom fiók

Online egyszerűen kezelheted előfizetésedet

Telekom fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.

Kép leírása: Telekom alkalmazás

Ügyeidet akár a mobilodon is elintézheted

A díjmentes Telekom alkalmazással a mobilodon könnyedén megnézheted aktuális egyenlegedet és adatforgalmadat, befizetheted számláidat és szolgáltatásokat aktiválhatsz.Kép leírása: e-számla

Kérj e-számlát, hogy még több időd maradjon arra, ami fontos neked!

Ebben az esetben papír alapú számla helyett e-mailben értesítünk új számla kiállításáról, melyet a Telekom fiókban bármikor megtekinthetsz, illetve befizethetsz. Igényléséhez elegendő belépned a Telekom fiókodba, ahol a Számlák menüpontban, az Számlázási beállításokra kattintva kérheted az ingyenes szolgáltatást.

Kép leírása: Felvétel opció

Megállítható, felvehető, visszatekerhető élő adás

Bármikor megállíthatod, visszatekerheted az élő adást tv-készülékeden, felvételt indíthatsz néhány gombnyomással, melyeket a műsorújság segítségével előre be is állíthatsz
 

Kép leírása: TV GO

Tévézz bárhol, bármikor a neten Telekom TV GO-val!

Kedvenc csatornáidat külön díj fizetése nélkül nézheted notebookon, táblagépen és okostelefonon is otthon vagy akár útközben is. Töltsd le a Telekom TV GO alkalmazást!


Kép leírása: Plusz csatornák

Bővítsd tv-előfizetésed extra tartalmakkal!

Élj a Moziklub előnyeivel és válogass kedvedre 6000+ film, sorozat és mese közül. Ha filmrajongó vagy és igazi moziélményre vágysz, válassz plusz filmcsatornáink közül

Kép leírása: HBO GO

HBO GO

Nézd az HBO premierjeit, legújabb sikersorozatait, dokumentumfilmjeit és saját gyártású sorozatait okostévén, táblagépen, okostelefonon, játékkonzolon vagy számítógépen!
 

Kapcsolat kártya

Vásárolj, szórakozz kedvezményesen!

Partneri kedvezmények országszerte, a Telekom alkalmazásban elérhető virtuális Kapcsolat kártyával.