Sokszínűség és esélyegyenlőség

A Magyar Telekom üzleti előnyként tekint munkavállalóinak sokszínűségére. Politikáink és irányelveink szavatolják az esélyegyenlőségen alapuló vállalati kultúra iránti elköteleződésünket. Célunk, hogy a Magyar Telekom nyitott és biztonságos munkahely legyen mindenki számára.  Felelős munkaadóként kiemelt figyelmet fordítunk a munkahelyi diszkriminációmentességre és törekszünk a hátrányos helyzetű munkavállalói csoportok esélyegyenlőségének, biztonságos és kiegyensúlyozott érvényesülésének biztosítására. Irányelveink mellett a vállalat mindennapjait meghatározó gyakorlataink is szavatolják, hogy háttértől függetlenül minden Telekomos önmaga lehessen és a legtöbbet hozhassuk ki magunkból ügyfeleinkért.

Kultúránk és értékeink

Vállalati kultúránkat és üzleti működésünket meghatározó politikáink és irányelveink értékrendünk alapját képezik. Az emberi jogok tiszteletben tartása üzleti és munkáltatói működésünk során, a diszkrimináció mentességet szavatoló vállalati kultúránk, illetve kétévente meghatározott Esélyegyenlőségi tervünk melletti elköteleződésünk működésünk minden szintjére kiterjed.

Családbarát Telekom

Családbarát Mentorvállalatként számos lehetőséggel és megoldással segítjük munkatársainkat a gondoskodással járó feladataik kezelésében. A családtagjainkról való gondoskodás, illetve a tartalmas idő, amit szeretnénk együtt tölteni, mindannyiunk közös igénye nemtől, kortól függetlenül. Tudj meg többet családbarát megoldásainkról és elköteleződésünkről.

Akadálymentes Telekom

Elkötelezetten hisszük, hogy a digitalizációnak fontos szerepe van az akadálymentes mindennapok megteremtésében. Munkáltatóként alapvető igényünk, hogy fizikai és digitális munkakörnyezetünk kényelmes és jól használható legyen fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű munkavállalóink számára. Tudj meg többet személyes és digitális ügyfélszolgálataink akadálymentességéről, illetve arról, milyen fogyatékosságbarát szolgáltatásokkal támogatjuk ügyfeleinket.

Sokszínű Telekom

Nyitott és befogadó munkahelyet építünk, ahol háttértől függetlenünk mindannyian önmagunk lehetünk. Sokfélék vagyunk, akárcsak az ügyfeleink. Változatos hátterű és tudású csapatainkban különbözőségeinkre támaszkodva hozzuk ki a legtöbbet magunkból és egymásból. Diszkrimináció ellenes elköteleződésünk fontos lépcsője, hogy megismerjük és megtanuljuk kezelni tudattalan előítéleteinket (unconscious bias) és módszerünket megosztjuk másokkal is. Etikus működésen alapuló vállalati kultúránk eszközeire és gyakorlataira támaszkodunk a zaklatástól, szexizmustól és egyéb hátrányos megkülönböztetéstől mentes munkakörnyezet fenntartása során.