Technológia

ADS központ kiváltás

Az ADS kiváltási projekt az első Magyarországi digitális telefonközpontok kiváltását és mintegy 130 ezer hagyományos, analóg telefonvonal átkötését valósította meg az IMS (azaz IP Multimedia Subsystem) vezérlésű MSAN berendezésekre.

Tudjon meg többet!

HSPA+

Mivel a 3G (UMTS) alapokra épülő HSPA mobiltechnológia elérte a maximumot, ezért következő lépésként tesztjelleggel bekapcsoltuk a HSPA+ és vele együtt az E-UL phase2 megoldásokat. A projekt célja ennek a nagyobb adatátviteli sebességet lehetővé tevő technológiának a tesztelése volt.

Tudjon meg többet!

HSPA+

Az LTE egy új, 3,9. generációs mobiltávközlési rendszer, amely még a HSPA+-nál is jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet tesz lehetővé. A teszt célja, hogy a szakemberek valós körülmények között megismerjék az LTE képességeit, lehetőségeit.

Tudjon meg többet!

VideoGate

A VideoGate szolgáltatás lényege, hogy az üzleti ügyfelek a belső kommunikációra használt videokonferencia rendszereit költséghatékony és biztonságos módon kinyithassák a nagyvilág felé, publikus elérési lehetőség biztosításával.

Tudjon meg többet!

Telekom Informatikai Szolgáltatások

A Telekom Informatikai Szolgáltatások az irodai és az irodán kívüli környezetben is hasznos informatikai alkalmazásokat biztosít a kis- és középvállalkozások részére is.

Tudjon meg többet!

UBCS

A UBCS projekt egy egységes üzleti kommunikációs rendszer létrehozását célozza, amelyet integráltunk a megszokott PC-s irodai környezettel.