⁣Megoldásaink az IT biztonságért

⁣Segítjük Önt és szervezetét a biztonsági kockázatok felmérésével és csökkentésével.

Központi
védelmi
eszközpark

Manuális vagy
automatikus támadás kiszűrés

⁣Igényekre
szabott szolgáltatás-
csomagok

Központi
védelmi
eszközpark

Manuális vagy
automatikus támadás kiszűrés

⁣Igényekre
szabott szolgáltatás-
csomagok

M365 biztonsági felmérési szolgáltatás

A Magyar Telekom Microsoft365⁣ biztonsági felmérési szolgáltatás⁣ keretében segítünk Önnek és vállalatának a meglévő biztonsági infrastruktúra minél pontosabb felmérésében. Megvizsgáljuk a kapcsolódó biztonsági szabályokat, azonosítjuk a felhőbe költözéssel elérhető biztonsági és megfelelőségi eszközöket a jelenleg használtak mellett, és megmutatjuk az Microsoft365 csomag biztosította további lehetőségeket is.

Bővebben

CTRL Menedzselt határvédelem

Az internetre csatlakozó hálózat egésze támadási felület rosszindulatú támadók számára. A hálózat megfelelő védelme és biztonságos üzemeltetése szigorúan betartott rendszabályok bevezetésével valósítható meg a kor igényeinek megfelelő menedzselt határvédelem kialakításával. A Magyar Telekom CTRL Menedzselt határvédelmi szolgáltatása a vállalatok, intézmények igényeire szabható kombinált biztonsági szolgáltatáscsomagokból áll, a megbízható alapmegoldásoktól a komplex igények kielégítését megcélzó új generációs tűzfalak kialakításáig (NGFW, Next Generation Firewall).

Bővebben

CTRL Menedzselt Anti-DDoS szolgáltatás

⁣A CTRL Menedzselt Anti-DDoS szolgáltatásunk megvédi szervezetét a DDoS támadások következményétől, a szolgáltatás leállásból eredő forgalomkieséstől. Szolgáltatásunkkal akár milliós nagyságrendű bevételkiesést kerülhet el, egy több órás leállás esetén. Elkerülheti a védelem nélkül maradt szervezetének bizalom- és presztízsveszteséget, valamint nagyobb figyelmet fordíthat azokra az addicionális támadásokra, amikhez a DDoS támadást csupán figyelemeltereléshez használják: miközben az áldozat a DDoS támadás kárelhárítására koncentrál, addig észrevétlenül törnek be szervezetébe és férnek hozzá szenzitív információkhoz.

Bővebben