Telekom Rendszerintegráció Zrt.

Telekom Rendszerintegráció Zrt.

Hogyan tudjuk biztosítani, hogy Ön a legjobb megoldást kapja?

Minőségpolitika

Biztonságpolitika

Környezetvédelmi
politikánk

Megfelelőség

Minősítéseink

Minőségirányítás (ISO 9001)
 • Vevőorientált üzleti magatartás
 • Minőségi követelmények folyamatos teljesítése
 • Beszállítók és alvállalkozók minősítése
 • Minőségért viselt felelősség vezetőink és dolgozóink körében
 • Folyamatos mérések a folyamatok megfelelőségéről és vevőink elégedettségéről
 • Beruházások védelme és hosszú távú működést biztosító rendszerek
 • Megbízhatósági, rendelkezésre állási és adatbiztonsági követelmények kiemelt kezelése
⁣Adat- és információvédelmi rendszer
(ISO/IEC 27001)
 • ⁣Adat- és információvagyonunk bizalmasságának, sértetlenségének biztosítása
 • ⁣Információbiztonsági kockázatok kezelése
 • ⁣Folyamatos együttműködés a Magyar Telekom Csoporttal a védelmi ráfordítások csökkentése érdekében
 • ⁣Környezetvédelmi jogszabályok és határozatok folyamatos figyelése és betartása
 • Környezeti hatások minimális szintre szorítása környezettudatos alapanyagokkal
 • ⁣Környezeti célok kitűzése, elérése, értékelése a környezeti hatások csökkentéséért
 • ⁣A teljes Magyar Telekom Csoport vezetősége és igazgatósága elkötelezett arra, hogy minden üzleti tevékenységét a legszigorúbb jogi és etikai normák szerint folytassa.
 • ⁣A kialakított megfelelőségi programunk nemcsak a szervezet munkavállalóira, tanácsadóira, megbízottjaira, képviselőire vonatkozik, hanem elvárjuk minden üzleti partnerünk, szállítónk, sőt ügyfelünk részéről is az etikus cselekvést.
  Ha mégis mást tapasztalna, írja meg Csoport megfelelőségi igazgatónknak a mondd.el@telekom.hu címre.
ISO 9001

⁣Mivel versenypozíció, gazdasági teljesítmény vagy akár emberi élet is múlhat az alkalmazott IT-megoldások minőségén, ezért minősítésünkkel bizonyítjuk folyamatosan azt a képességünket, hogy az ajánlatadástól a műszaki tervezésen át a kivitelezést követő üzemeltetési teendőkig biztosítani tudjuk a termékeink, szolgáltatásaink megfelelő minőségét.

ISO 14001 és ISO/IEC 27001

⁣Ezek a minősítések egyrészt kifejezik elkötelezettségünket a környezet védelme mellett, valamint igazolják, hogy felelősen bánunk a ránk bízott érzékeny és bizalmas adatokkal.

Közbeszerzés

A Telekom Rendszerintegráció Zrt. és a Magyar Telekom Nyrt. számos területen részt vesz a központosított közbeszerzésben (www.kozbeszerzes.gov.hu) mint szállító.

A lenti oldalakról az aktív keretmegállapodások, valamint ezek árlistái tölthetők le, továbbá megtalálhatók a kapcsolattartók elérhetőségei.

Számítógép kliensek

 1. rész Homogén kliens oldali informatikai eszközök beszerzése KM01SZGRK17 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0105SZGRK)
 2. rész Általános kliens oldali informatikai eszközök beszerzése KM02SZGRK17 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0208SZGRK)

Szoftverlicencek

 1. rész Oracle szoftverlicencek KM01SLIC17 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0105SLIC17)
 2. rész SAP szoftverlicencek KM02SLIC17 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0203SLIC17)
 3. rész IBM szoftverlicencek KM03SLIC17 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0303SLIC17)
 4. rész Novell szoftverlicencek KM04SLIC17 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0403SLIC17)

Számítógépszerverek és tárolók

 1. rész Szerverek és tárolók (x86) KM01SRVT17 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0107SRVT17)

Szoftverfejlesztési tanácsadás

 1. rész Microsoft .NET és BI alapú KM01SWF17 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0105SWF17)
 2. rész Java alapú KM02SWF17 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0205SWF17)

VMware virtualizációs szoftverlicencek

 1. VMware virtualizációs szoftverlicencek KM01VMWARE17 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0103VMWARE17)

IT-biztonságtechnikai megoldások

 1. IT Biztonságtechnikai megoldások KM01ITBT17 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0110ITBT17)

Hálózati aktív eszközök

 1. Hálózati aktív eszközök KM01NET18 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0106NET18)

Elektromos üzemű gépjárművek töltésére szolgáló berendezések

 1. rész Legalább 22kW teljesítményű AC töltők KM01ELGT19 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0101ELGT19)
 2. rész Legalább 22kW teljesítményű DC töltők KM02ELGT19 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0201ELGT19)
 3. rész Legalább 50kW és legfeljebb 74kW teljesítményű DC töltők KM03ELGT keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0303ELGT19)
 4. rész Legalább 75kW teljesítményű DC töltők KM04ELGT19 keretmegállapodás (Telekom Rendszerintegráció Zrt. szerződésszáma: KM0403ELGT19)

Mobil távközlési szolgáltatások

 1. rész: Kormányzati hangalapú csomagok KM01KGSM16 keretmegállapodás (Magyar Telekom Nyrt. szerződésszáma: KM0101KGSM16)

Számítógép kliensek

 1. rész Homogén kliens oldali informatikai eszközök beszerzése KM01SZGRK17 keretmegállapodás (Magyar Telekom Nyrt. szerződésszáma: KM0119SZGRK)

Minősítések

ISO 9001

Az informatikai rendszerek megfelelő működése kulcsfontosságú tényező a felhasználói szervezetek életében. Emberi élet, gazdasági teljesítmény, versenypozíció múlhat az alkalmazott IT megoldások minőségén.

A Telekom Rendszerintegráció Zrt. jogelőd cégei, mint a saját területük vezető szereplői, természetesen tudatában voltak a minőség meghatározó jelentőségének. A minőségügyi rendszer egyes alkotórészei (a beszállítók kiválasztása, a felhasznált komponensek ellenőrzése, továbbá a szervezet, a munkamódszer és a szaktudás fejlesztése) kezdetektől fogva ezen cégek fejlődésének kulcsát jelentették.

Az ISO 9001 minősítés kapcsán egy cégnek azt a képességét kell bizonyítania, hogy az ajánlatadástól kezdve a műszaki tervezésen át a kivitelezés utáni ügyfélszolgálati teendőkig alkalmas a vevő elégedettségének elnyerésére, mert minden fázisban biztosítja a termék és szolgáltatás megfelelő minőségét.

A BCN Rendszerház, az ICON és a KFKI-LNX önállóan is rendelkeztek ISO 9001 tanúsítással. Az egyesülés során létrejött szervezetben a minőségirányítási rendszer működése és működtetése továbbra is kiemelt hangsúly kap, ehhez kapcsolódik folyamataink részletes feltérképezése, rendszeres felülvizsgálata, szükség szerinti javítása, optimalizálása is.

A Telekom Rendszerintegráció továbbra is a minőség útján jár, hiszen csak a minőségi szolgáltatások felelnek meg a piac igényeinek. A folyamatosan fejlesztett ISO 9001 szerinti minőségügyi rendszerünk eszköz és nem cél partnereink megelégedettségének növelésére.

A Telekom Rendszerintegráció az ISO 9001 szerint működő cég, tevékenységét az SGS Hungária tanúsította, melyet az UKAS nemzetközi minőségtanúsító szervezet is elismer.

Győződjön meg Ön is arról, hogy a Telekom Rendszerintegráció valóban minőségi partner!

Hogyan működünk?

Az ajánlatadási, szerződéskötési eljárások újrafogalmazásával célunk az volt, hogy megfelelő, mindig magas színvonalú ajánlatokkal és szerződésekkel szolgáljuk partnereinket. Sokéves gyakorlatunk szerint a megvalósuló rendszerek minősége az ajánlat, illetve szerződés minőségével kezdődik, hiszen ezek garantálják, hogy a vevő azt kapja, amire szüksége van.

Minden egyes anyag, berendezés, amit a Telekom Rendszerintegráció vásárol és telepít, ellenőrzési fázison megy keresztül, amit idegenáru-ellenőrzésnek nevezünk. Ezzel biztosítjuk, hogy kiszállításra már csak ellenőrzötten működőképes berendezés kerül. Az ellenőrzés a passzív elemek tekintetében viszonylag egyszerű. Az aktív elemekre pontosan szabályozott teszteljárásokat dolgoztunk ki. Segíti munkánkat, hogy állandó, ISO minősített beszállítói partnereink vannak. A nagy bonyolultságú, szoftvervezérelt berendezések (pl. routerek) esetén az idegenáru-ellenőrzés nem terjedhet ki minden funkcionalitás teljes körű tesztelésére, de a tapasztalat szerint erre nincs is szükség, hiszen az alapvető működési tesztek kielégítő biztonsággal felvilágosítást adnak a berendezések működőképességéről.

A szállítás, üzembe helyezés során is keletkezhetnek meghibásodások. Ezek kiszűrése a helyszíni ellenőrzések során történik. A vevő műszaki igényeinek felmérése, a tervezési, átadás-átvételi és egyéb eljárásaink mind azt célozzák meg, hogy csak működő, a vevő igényeinek megfelelő rendszer kerülhessen telepítésre.

ISO 14001 és ISO/IEC 27001

A Telekom Rendszerintegráció Zrt. jogelőd cégei teljesítették az ISO 14001 környezetközpontú-, valamint az ISO/IEC 27001 információbiztonsági irányítási rendszer követelményeit is, és hármas, ún. integrált irányítási rendszert működtettek. Ezzel kifejezték elkötelezettségüket a környezet védelme és a környezeti erőforrásokkal való takarékosság mellett, valamint tanúsított módon is igazolták, hogy felelősen bánnak az ügyfeleik, partnereik és munkavállalóik érzékeny, bizalmas adataival.

A Telekom Rendszerintegráció ezen értékeket továbbra is őrzi, amelyet a SGS Hungária által végzett integrált audit is igazol.

Lépjen kapcsolatba velünk alábbi elérhetőségeinken!

Személyes ügyfélmenedzserek

A Telekom Rendszerintegráció személyes ügyfélmenedzserek révén tartja a kapcsolatot nagyvállalati és kormányzati partnereivel, ezáltal biztosítva a magas minőségű ügyfélgondozást és a felmerülő problémák gyors és egykapus megoldását.

Vállalati ügyféltámogatás

Teljes ügyfélkörünk számára rendelkezésre áll Vállalati Ügyféltámogatási Központunk dedikált kollégákkal.

Levelezési cím

Telekom Rendszerintegráció Zrt., Vállalati Ügyféltámogatás

1276 Budapest, Pf. 1400

Telefon

1400

Külföldről elérhető hívószámok

Vezetékes:   +36 1 265 8444

Mobil:            +36 30 930 8444

Számhordozási tájékoztató

Az alábbi, díjmentesen hívható telefonszámon tájékoztatást kaphat arról, hogy egy adott telefonszám melyik távközlési szolgáltatóhoz tartozik, és annak mennyi a tarifája.

Zöldszám

+36 80 388 388

Célunk, hogy partnereink számára megkönnyítsük a szolgáltatásainkkal kapcsolatos ügyek intézését, és üzletfeleink igényeit, elvárásait maradéktalanul teljesítsük.

Bankszámlaszámaink

Számlavezető bank

UniCredit Bank Hungary Zrt., Budapest

Bankszámlaszámok

HUF   10918001-00000068-73830003

EUR   10918001-00000068-73830010

USD   10918001-00000068-73830027

IBAN

HUF   HU17 1091 8001 0000 0068 7383 0003

EUR   HU22 1091 8001 0000 0068 7383 0010

USD   HU48 1091 8001 0000 0068 7383 0027