One.Connectivity

⁣Megoldásaink az egységes adat- és kommunikációs hálózatokért.

Egységes adat
és kommunikációs
hálózat

Egységes
és gyors
hozzáférés
bárhonnan

Maximális
biztonság

Egyszerű
kezelhetőség

Cloud szolgáltatások
támogatása

Egységes adat
és kommunikációs
hálózat

Egységes
és gyors
hozzáférés
bárhonnan

Maximális
biztonság

Egyszerű
kezelhetőség

Cloud szolgáltatások
támogatása

Instant Network

⁣Az Instant Network szolgáltatásunk keretén belül ügyfeleink komplett kulcsrakész hálózati szolgáltatást kapnak, mely tartalmazza: tervezés, eszközök, ⁣telepítés, ⁣proaktív üzemeltetés, ⁣service desk

Részletek

⁣Felhő alapú alközponti szolgáltatás: instantPhone

⁣A Magyar Telekom felhő alapú IP alközponti szolgáltatás az üzleti igényeknek megfelelően alakítható kommunikációs megoldást nyújt vállalkozása számára. A szolgáltatás beruházás nélkül, rugalmas konstrukcióban vehető igénybe.

Részletek

⁣SD-WAN Optimalizált vállalati magánhálózat

⁣Az SD-WAN (szoftver alapú WAN)szolgáltatás nagy kiterjedésű virtuális magánhálózatokkiépítésére és menedzselésére szolgáló, szoftveralapúmegoldás, melynek segítségével optimalizálhatjahálózata felépítését és forgalmát. Az SD-WAN a sokrétű menedzselhetősége révén kiemelkedő biztonságot és üzletmenet-folytonosságot nyújt tervezhető, havidíjas konstrukcióban.

Részletek

Telekom Cloud CC

⁣A Magyar Telekom felhő alapú Contact Center szolgáltatása magas szintű ügyfélkiszolgálást biztosít Ön és cége számára, mely egyesíti a Mesterséges Intelligencia (MI, AI), az IoT és a felhő nyújtotta előnyöket.Érje el az ügyfélkiszolgálás jövőjét szolgáltatásunkkal, mely beruházás nélkül, havidíjas formában nyújt hatékony megoldást.

Részletek

First Class

A First Class kiváltságokkal is megerősíti az első osztályú ügyfélélményt.

Részletek

Bérelt vonali internet + Anti-DDoS

Biztosítsa vállalata számára a folyamatos online jelenlétet, és készüljön fel a támadások ellen Anti-DDoS védelemmel! A szolgáltatást beruházás nélkül, on-demand konstrukcióban veheti igénybe.

Részletek