Net 4 GB 2019 díjcsomag

Bezárás

A Net 4 GB 2019 díjcsomagot lezártuk, ezért sem új előfizetéssel, sem meglévő előfizetés mellé nem választható.

Válts Mobil díjcsomagjainkra!

4 GB
adatforgalmi keret

Belföldön, 4G hálózaton a becsült maximális letöltési sebesség 300 Mbit/s, becsült maximális feltöltési sebesség 50 Mbit/s.

Mire lehet elég 4 GB?

3146 Ft
havi díj

Havonta utólag számlázzuk.

Fontos információk az alkalmazások használatáról

A szabályozásban bekövetkezett változás miatt 2023. március 1-jétől a mobil havi díjas díjcsomagjainkban elérhető olyan alkalmazások, amik a díjcsomagokban foglalt adatmennyiséget a saját tartalmukkal eddig nem csökkentették, mostantól csökkenteni fogják az adatkeretedet. Ez azt jelenti, hogy március 1-jétől ezeknek az alkalmazásoknak a használata minden esetben a mobil díjcsomagodhoz tartozó adatkeretedet csökkentik.

Az érintett szolgáltatások kivezetését az Európai Unió szabályozásában bekövetkezett változás indokolja, mely szabályrendszert a Telekomnak is teljesítenie kell.

Fontos! Az alkalmazások használata változatlanul lehetséges marad, azonban a kivezetését követően minden olyan esetben, ha az érintett alkalmazásokat használod, net csomagtól függetlenül csökkenni fog a net csomagodba foglalt net mennyisége.

Fontos tudnod, hogy 2023. március 1-től ezeknek az alkalmazások használata böngészővel és a letölthető alkalmazással is csökkenti az adatmennyiséget.

Lehetőségek, ha elfogy az interneted

Válts nagyobbra


Ha rendszeresen kevés a csomagodban levő adatmennyiség

Alakítsd meglévő díjcsomagod, ha több netre lenne szükséged, akár korlátlan belföldi netet tartalmazó csomagjainkat is kipróbálhatod!

Díjcsomag váltás
Extra adatmennyiség


Ha pár napra több netre van szükséged

Válassz eseti net bővítőink közül és tovább netezhetsz díjcsomagod fordulónapjáig.

ESETI NET BŐVÍTŐK
Külföldi eseti bővítő


Ha külföldön fogy el a csomagodban foglalt adatmennyiség

Nézd meg és válassz az EU-ban is igénybe vehető eseti net bővítőink közül.

További részletek

Honnan tudom, hogy mennyi netem van még?

Hogyan tudok 300 Mbit sebességgel netezni?

A 300 Mbit/s egyre több településen érhető el országos 4G hálózatunkon. Szükséged lesz 4G-s készülékre és 4G-s lefedettségre.

Mit jelent az egyedi fordulónap?

Az adatforgalmat a számlázási ciklustól eltérően nem elsejétől a hónap végéig, hanem egyedileg a hónap adott napjától a következő hónap azonos napjáig mérjük.

Részletek

Adatforgalmi értesítő

Díjmentesen SMS-ben értesítünk, ha a mobilinternetes csomagban foglalt adatmennyiség egy meghatározott százalékot vagy MB-ot meghalad.
Részletek

A Magyarországról az EU díjzóna országaiba indított hívások díjait lakossági általános szerződési feltételeink díjszabásának 5.a mellékletében, a 6.1 pontban találod meg.

Telekom alkalmazás

Töltsd le és használd a Telekom mobilalkalmazást!

Legyen mindig veled a saját, személyre szabott ügyfélszolgálatod! Néhány kattintás és máris megtekintheted felhasználható adatforgalmadat.