A Telekom segít

Digitális szolgáltatásainkkal tevőlegesen is szeretnénk hozzájárulni a kapcsolattartás megkönnyítéséhez, ezért Ügyfeleinket a koronavírus miatt kialakult helyzetben extra adatmennyiséggel segítjük.

10 GB + 10 GB EXTRA ADAT MINDEN HAVI DÍJAS ÉS DOMINO ÜGYFELÜNKNEK

Automatikusan aktiválunk 10 GB-ot

Március 16-án minden meglévő ügyfelünknek, beleértve a lakossági, üzleti havi díjas és feltöltőkártyás Domino előfizetőket, valamint a Mol és Lidl (blue mobile) előfizetőket is, 10 GB-os belföldi és EU-roaming mobil adatforgalmi egyenleget aktiváltunk díjmentesen. Továbbá március 16-tól minden új havi díjas előfizetőnknek 10 GB-os belföldi és EU-roaming mobil adatforgalmi egyenleget biztosítunk díjmentesen.
KÜLÖN TEENDŐD NINCS, az extra adategyenleget minden érintettnek automatikusan bekapcsoljuk.1

Ha nem lenne elég, további +10 GB a Telekom alkalmazásban

Ha a fenti, 10 GB adatmennyiség is kevésnek bizonyulna, a Telekom alkalmazásban + 10 GB belföldi és EU-roaming extra adatmennyiség aktiválható, havi díjas és feltöltőkártyás lakossági és kisvállalati ügyfeleknek.
A +10 GB Extra Netet aktiválástól 30 napon belül használhatod fel. 2

bekapcsolom az alkalmazásban

Segítünk a tanulásban – mobilinternet adatforgalmi kedvezmény

A távoktatás és a minőségi, tartalmas időtöltés érdekében a mobilinternet szolgáltatást használó havi díjas és Domino, továbbá meghatározott üzleti előfizetések3 esetén, 2020. március 21-től - június 15-ig, a mobilinternet szolgáltatás használatakor a lent megadott oldalak látogatása nem csökkentik a díjcsomagodban foglalt adatmennyiséget.

Adategyeztetés tájékoztató

Tekintettel a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetre meghosszabbítjuk azon Domino előfizetések adategyeztetési határidejét, amelyek a közeljövőben lennének esedékesek. Az érintett ügyfeleket SMS-ben értesítjük!
Kérjük, hogy saját maguk és mások egészségének védelmében az ügyfelek adategyeztetés céljából NE keressék fel a Telekom üzleteket, válasszák inkább az online ügyintézést.
Kérjük, hogy esetlegesen érintett családtagjainak is hívja fel erre a figyelmét!

Adategyeztetés online

Kép leírása: Ingyenes filmek

INGYENES FILMEK
a Telekom videotékából

Legyen szó akár Hangoskönyvről, akár hasznos tudásról a Mindentudás Egyeteméről, vagy távoli világok történeteiről, mint az Esther, a törzs lánya, egy koncertről a szobádban az Emlékszel, Sopronban?-al, vagy a városi underground szubkultúra megismeréséről a BP Underground - Elektronikus Zene-vel, a Telekom Videotéka folyamatosan bővülő díjmentes tartalomkínálatot biztosít minden generáció számára.

Érdekel

Kép leírása: Filmek féláron


filmek féláron
otthoni mozizáshoz

Újabb csokor filmet ad a Telekom féláron!
A gyerekeket várják a Trollok, a Minyonok és a Gru3. A látványos filmekre vágyóknak itt a Jurassic World és A Vadász és a Jégkirálynő. Aki a kicsit komolyabb filmeket szereti, azokat ne tévessze meg a Kalandos hétvége cím, ez nekik szól. A zeneimádóknak pedig a Tökéletes hang 2. és a Yesterday érhető most el a Videotékában féláron.
Mozizz otthon, féláron!

Érdekel

Kép leírása: Ingyenes filmek

otthoni mozipremierek
Nem maradsz le semmiről

Mozifilmek egy mozijegy árának töredékéért a Telekomtól. Maradj otthon és a mozik kínálata házhoz jön. Április első felében olyan díjnyertes filmeket nézhetsz, mint az Élősködők vagy A búcsú. Ha kihagytad volna, bepótolhatod A hegyek szigete, a Portré a fiatal lányról, a Valan - Az angyalok völgye vagy a Nyelés című filmeket. Itt láthatod először a Sötét vizeken-t és a Tess és én - Életem legfurcsább heté-t. A gyerekeknek pedig a Bogyó és Babóca - Tündérkártyák mozifilmet hozza el a Telekom. #maradjotthon #mozizzotthon

Érdekel

Kép leírása: Ingyenes filmek

Digitális Edukáció
A tudás házhoz jön

A Telekom segít, hogy élmény legyen a tanulás. A Brutális sorozatok -  Brutális Biológia, Brutális Digitális, Brutális Fizika, Brutális Kémia és Brutális történelem - a leglátványosabb kísérleteket mutatja be, mindenki számára érthetővé és élvezhetővé téve a tanulást. A Da Vinci Kids Percek számos ismeretterjesztő és szórakoztató videót kínál külön a diákok és külön a tanárok számára. És a sor nem ér itt véget, mert nézhetsz Mobilfilmes Mesterkurzus-t, Tornázhatsz az online edződdel, vagy olyan érdekes és izgalmas sorozatokat követhetsz, mint a Villanások vagy a Behálózva.
#maradjotthon #tanuljotthon #digitálisedukáció

Érdekel
icon_online.svg

Itt a honlapunkon és a Telekom mobilalkalmazásban kényelmesen és gyorsan intézheted ügyeidet otthonodból is!

Mivel fontos számunkra ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme, ha mégis Telekom üzletbe kell menned, kérünk, hogy üzleteinket csak egészségesen látogasd! A minél kevesebb idejű ott tartózkodás érdekében, foglalj időpontot online.

ico_kedvezmenyes_84.svg

Vállalkozásod van? Koronavírus idején is igazodj könnyedén a megváltozott körülményekhez! Segítünk!

Most a digitális munkavégzést, távmunkát támogató Microsoft felhő alapú megoldásai közül az Office 365 Vállalati Alap és Prémium csomagokra történő új előfizetés esetén a szolgáltatások az első 3 hónapban díjmentesen vehetők igénybe.

mobiltudós

Mobiltudósaink online segítenek

A mobiltudós segít eligazodni a digitális világ rejtelmeiben, megválaszolja a kérdéseidet, megoldja a mobil készülékekkel kapcsolatos problémákat, és közben megtanít arra, hogyan lehet átlendülni az okoseszközök kezelése során jelentkező kihívásokon.

ico_vasarolj_sms_kovetessel_84_new.svg

Készülékjavítás mobilfutár kiszállítással

Meghibásodott mobilkészülék- és táblagép javításaidat kényelmesen kezdeményezheted otthonról, online, a Telekom hivatalos szervizpartnere, a TMX Mobil Solution Kft. segítségével.

Jó, ha tudod!

1) Azon ügyfeleink, akik új mobil havi díjas előfizetést vásárolnak, akkor kapják automatikusan az egyszeri extra 10 GB-os adatmennyiséget, ha rendelkeznek mobilinternet szolgáltatással (ez lehet havidíjmentes mobilinternet szolgáltatás is).
Az egyszeri extra 10 GB-os egyenleg belföldön és az EU-n belül használható fel április 30-ig. A 10 GB extra adatmennyiséget akkor is megkapod, ha belföldön korlátlan adatforgalmú díjcsomaggal rendelkezel.

2) Ha a plusz extra 10 GB-ot elhasználtad, és az aktiválás óta letelt a 30 nap, április 30. előtt újraaktiválhatod.

3) Az adatforgalmat érintő kedvezményt nem szükséges bekapcsolni, azt automatikusan aktiváltuk valamennyi jogosult  - mobilinternet szolgáltatást használó havi díjas és Domino, továbbá üzleti - előfizető számára.

Más oldalról beágyazott és linkelt tartalmak (pl. Youtube Kréta videók) továbbra is csökkentik az előfizető adatkeretét.

Az adatforgalmat érintő kedvezmény kizárólag belföldön történő felhasználás esetén érhető el, EU roaming helyzetben csökkenti az Előfizető díjcsomagjában foglalt adatmennyiséget.

Meglévő mobilinternet szolgáltatás igénybevétele szükséges az adatforgalmi irányt érintő kedvezmény érvényesítéséhez.

Üzleti előfizetés esetén csak a publikus APN-ek (internet.telekom/internet/wap/wnw) használata esetén érvényesül a kedvezmény. Az APN-beállításokról bővebben ide kattintva olvashatsz.