Ahogy a sajtóban is olvashattátok, a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp üzenetküldő nem működik. Emiatt Facebook fiókkal az online önkiszolgáló felületünkre nem tudsz belépni, de az egyéb azonosítókkal való belépés zavartalanul működik (pl. telefonszám, e-mail-cím, MT-ügyfélazonosító). A hiba megoldása a Magyar Telekomon kívül áll, kérjük, emiatt ne keressétek ügyfélszolgálatunkat. Megértéseteket köszönjük!
Ahogy a sajtóban is olvashattátok, a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp üzenetküldő nem működik. Emiatt Facebook fiókkal az online önkiszolgáló felületünkre nem tudsz belépni, de az egyéb azonosítókkal való belépés zavartalanul működik (pl. telefonszám, e-mail-cím, MT-ügyfélazonosító). A hiba megoldása a Magyar Telekomon kívül áll, kérjük, emiatt ne keressétek ügyfélszolgálatunkat. Megértéseteket köszönjük!

1414 - Telekom telefonos ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati hívószámunkat belföldről a hét minden napján, a nap bármely órájában (00:00–24:00) hívhatod, ha mobil vagy otthoni TV-, internet- vagy telefonszolgáltatásoddal kapcsolatban kérdésed, problémád vagy elintéznivalód van.

A 1414 hívása valamennyi belföldi hálózatból díjmentes.

Bezárás

Külföldön tartózkodsz?

Telefonos ügyfélszolgálatunkat külföldről a + 36 1 265 9210-es számon érheted el. A hívás díja megegyezik egy magyarországi vezetékes szám külföldről történő hívásának díjával.

Telefonos ügyfélszolgálatunk terheltsége

Ügyfélszolgálati telefonszámunk hívása előtt az alábbi hívásforgalmi terheltség alapján megtervezheted hívásod időpontját, hogy minél kevesebb időt kelljen várakozással töltened.

Ha a hívásod időpontjában mégsem kerülsz rövid időn belül ügyintézőhöz, lehetőséged van visszahívást kérni, amit az automata ügyféltájékoztató rendszerünk ajánl fel. Ha elfogadod, ügyintéző munkatársunk maximum 3 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

Ügyfélszolgálatunk terheltsége

Vanda, a Telekom virtuális asszisztense

A 1414-es telefonszám tárcsázását követően Vanda, a virtuális asszisztensünk fogadja a hívásodat.

Vanda képes megérteni a szabadon megfogalmazott ügyintézési igényedet, pontosító kérdéseket tesz fel neked és a megfelelő kollégánkhoz irányít, bizonyos esetekben pedig ő segít neked az ügyintézésben. Még hívás előtt elolvashatod a használatával kapcsolatos hasznos tanácsokat.

Hogyan beszéljek Vandával?

Előfordulhat, hogy Vanda helyett a nyomógombos menürendszerrel találkozol, ebben az esetben válassz a keresett témakörnek megfelelően a felkínált menüpontok közül. Az ügyintézéshez ekkor se felejtsd el megadni telefonszámodat vagy MT-ügyfél-azonosítódat.

Mi szükséges az ügyintézéshez?

Azonosító megadása

Ez lehet MT-azonosító és telefonszám is.

A minél gördülékenyebb ügyintézéshez először is tudnunk kell, hogy mobil vagy otthoni tv-, internet-, telefonszolgáltatásoddal kapcsolatban kéred a segítségünket. Ezt legegyszerűbben úgy adhatod meg, ha beolvasod Vandának azt a hívószámot vagy MT-ügyfél-azonosítót, amivel kapcsolatos megkeresésed.
Amennyiben telefonszámot adsz meg, ügyelj annak formátumára! Hívószámodat körzetszámmal együtt, de a 06-os előhívó nélkül adhatod meg (pl. 30 1234567 vagy 1 7654321).

Jelszó

Telefonos ügyintézéskor, megrendelés vagy beállítások, bizalmas információk esetén azonosításra is szükség van:

  • 5 számjegyű egyedi előfizetői jelszóval

Azonosítás előfizetői jelszóval

Kérünk, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében lehetőség szerint még munkatársunk jelentkezése előtt, az automata rendszerben végezd el az azonosítást 5 számjegyű egyedi előfizetői jelszavad segítségével. Ezt a jelszót havi díjas előfizetés esetén szerződéskötéskor adtad meg. Kérünk, a jelszót kezeld bizalmasan! Ha elfelejtetted jelszavadat, belépés után honlapunkon vagy személyesen Telekom üzleteinkben igényelhetsz újat. Természetesen nincs semmi gond, ha nem emlékszel jelszavadra, ez esetben várj néhány másodpercet, a folyamat jelszó megadása nélkül is automatikusan tovább lép és kapcsolunk munkatársunkhoz.

Ha még nem vagy ügyfelünk, vagy nem tudsz azonosítót megadni, úgy a számodra legmegfelelőbb menüpont kiválasztása után lehetőséged lesz választani mobil vagy otthoni ügyintézés közül. Választásodnak megfelelően kapcsoljuk munkatársunkat.

3. Ügyintézés díjai

A jelszó módosítása és a PUK-kód lekérdezése platina kedvezményjogosultsági szinttel rendelkező előfizetők számára díjmentes.

Információ kérése:
díjmentes

Díjcsomagváltás:
1500 Ft/előfizetés

Jelszómódosítás*:
500 Ft/alkalom

PUK-kód lekérdezése*:
500 Ft/alkalom

* A jelszó módosítása és a PUK-kód lekérdezése platina kedvezményjogosultsági szinttel rendelkező előfizetők számára díjmentes.

4. További ügyfélszolgálati telefonszámaink

Hívásforgalmi tájékoztató előfizetőink részére

1730
A hívás díja alkalmanként bruttó 4 Ft, a lekérdezések díja pedig darabonként bruttó 56 Ft.

Tájékoztató számaink felhívásával megtudhatod, hogy a tárcsázni kívánt szám melyik szolgáltatóhoz tartozik

06 80 388 388
Részletes ismertető

Közvetlen üzletszerzés céljából ezen hívószámokról keressük meg ügyfeleinket.

Segítség a Műszaki segítségnyújtástól!

1422
A Telekom belföldi mobil- és vezetékes hálózatából díjmentesen hívhatod.

Központi faxszámunk

+36 1 204 4128

Együttműködéssel kapcsolatos, üzleti célú megkeresések

+36 1 265 9200
+36 1 458 7000
A telefonszámok munkanapokon hétfőtől péntekig 08:00 órától 17:00 óráig hívhatóak.

A Telekom üzletekben vagy partnerüzleteinkben javításra leadott készülékekkel kapcsolatos érdeklődés

+36 1 265 9479
A telefonszám munkanapokon hétfőtől péntekig 09:00 órától 18:00 óráig hívható.

Roaming szolgáltatás igénybevételekor felmerülő kérdések esetén

+36 30 3444 888

A 1414 a többi mobilszolgáltató (Telenor, Vodafone) és az alternatív szolgáltatók hálózatából, valamint az Invitel és a UPC Magyarország Telekommunikációs Kft. (volt Monortel) szolgáltatási területeiről díjmentesen hívható.

Ügyfélszolgálatunkat külföldről a + 36 1 265 9210-es telefonszámon érheted el. A hívás díja megegyezik egy magyarországi vezetékes szám külföldről történő hívásának díjával.