SEGÍTÜNK MEGTENNI AZ ELSŐ LÉPÉSEKET

Hasznos információ

Köszönjük, hogy minket választottál! Néhány lépésben segítünk neked abban, hogy miként lesz egyszerűbb az életed Telekom előfizetőként, ha online intézed ügyeidet. Ismerd meg kedvezményeinket és az előfizetésedben rejlő nagyszerű lehetőségeket is!

Online egyszerűen kezelheted előfizetésedet

E-mail-címeddel vagy Facebook fiókoddal és az általad választott jelszóval néhány perc alatt létrehozhatod Telekom fiókodat. Ezután könnyedén beléphetsz honlapunkon. A fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.

Bővebben a Telekom fiókról

Ügyeidet akár a mobilodon is elintézheted

A díjmentes Telekom alkalmazással a mobilodon könnyedén megnézheted aktuális egyenlegedet és adatforgalmadat, befizetheted számláidat, szolgáltatásokat aktiválhatsz, időpontot foglalhatsz Telekom üzletbe. Az alkalmazás használatához az előfizetői szerződés azonosítására van szükség. Lépj be mobiltelefonszámoddal, e-mail-címeddel és jelszavaddal vagy Facebook fiókoddal! Töltsd le, próbáld ki!

Apple iOS-re, Androidra

Kérj e-számlát, hogy még több időd maradjon arra, ami fontos neked!

Az elektronikus számlát honlapunkon belépve a Számlák menüpontban az Elektronikus számla linkre kattintva tudod megigényelni. A szolgáltatás igénylése és használata teljesen díjmentes és biztonságos, a kiállított számla hitelessége teljes mértékben megegyezik a papír alapú számlával. A továbbiakban az itt megadott e-mail-címre fogjuk elküldeni az értesítést az elektronikus számlák elkészültéről, nem kell többet papír alapú számlákkal bajlódnod.

Bővebben az e-számláról

Kép leírása: media neve

Tévézz bárhol, bármikor a neten TV GO-val!

Kedvenc csatornáidat külön díj fizetése nélkül nézheted notebookon, táblagépen és okostelefonon is. Irány a www.tvgo.hu vagy töltsd le a TV GO alkalmazást! Válassz hozzá akciós készülékeink közül, kamatmentes részletre!

Kép leírása: media neve

Az HBO GO már tv-előfizetés nélkül is elérhető.

Ha szeretnéd élvezni a színes HBO kínálatot, rendeld meg az HBO GO opciót Telekom otthoni vagy mobilinternet szolgáltatás mellé!
A szolgáltatásról és a folyamatosan frissülő műsorkínálatról az HBO GO honlapján tájékozódhatsz.
Miután megrendelted a szolgáltatást, nem kell mást tenned, csak regisztrálni.

2490 Ft/hó

Kép leírása: media neve

Vásárolj, szórakozz kedvezményesen!

Ügyfelünkként külön regisztráció nélkül élvezheted a Telekom Kapcsolat Program előnyeit. Számos terméket és szolgáltatást kedvezményesen vásárolhatsz meg partnereinknél Kapcsolat kártyáddal. Sok más mellett kedvezménnyel vehetsz jegyet mozikba, állat- és növénykertekbe, élményfürdőkbe és kalandparkokba.

Tipp

Amennyiben hasznosnak találtad az oldalt, de nem volt időd mindenre, mentsd el könyvjelzőként, hogy később is segítségedre lehessünk!