Insights

Insights

⁣Igény szerinti, rugalmas támogatás jövőálló vállalatoknak

⁣Átgondolt, rugalmas és megbízható szolgáltatásokra hektikusan változó környezetben nagy szükség van. Az informatikai beruházásoknak, fejlesztések ütemének lépést kell tartani a technológiai ugrásokkal. Gyorsan alkalmazható és könnyen elérhető megoldások kellenek, igény szerint, on-demand alapon.

{{'2023-10-12' | formatDate}}

Iparág

Ipar

Szolgáltatások

⁣A technológiai fejlődés által diktált ütem és a kevésbé⁣ ⁣kiszámítható gazdasági környezet egyaránt kihívások elé állítja a vállalatokat. A megváltozott környezet megváltozott megközelítést igényel.

⁣A digitális fejlsztések nem viszik önmagukban sikerre a céget, de az biztos, hogy IT és telekommunikáció nélkül ma már egyetlen vállalat sem versenyképes. Kétségtelen, hogy a technológia fejlődésével nehéz tartani a lépést. Ez ugyanis annyira felgyorsult, hogy a versenypiac szereplői a legtöbbször nem engedhetik meg maguknak, hogy beruházásaik évekre elhúzódjanak. Segítség nélkül nem is minden vállalat tudja feltétlenül, melyek a valóban megtérülő, fenntartható és jövőtálló megoldások.

⁣Pedig a digitális technológiai fejlődésének egyik fontos ismérve, hogy egyre több lehetőség válik egyre szélesebb körben hozzáférhetővé, ráadásul hatalmas beruházások nélkül: on-demand, azaz igény szerinti alapon. Ahelyett tehát, hogy hosszú távra meg kellene tervezni például egy adott vállalat informatikai infrastruktúra igényeit, IT as a service szolgáltatásokkal rendkívül rugalmasan lehet megfelelni a mindenkori elvárásoknak.

⁣On-demand alapon igényelhető szolgáltatások megszüntetik azt a kockázatot, amelyet a nagyvolumenű informatikai fejlesztések,és az azzal járó beruházásigény kiszámíthatatlansága okozott. Közben pedig a gyakorlatilag tetszés szerint skálázható megoldásokkal a cég olyan IT-rugalmasságra tesz szert, amellyel lényegesen gyorsabban tud reagálni a változásokra.

⁣Ezekkel a megoldásokkal a vállalatok egy változó környezetben nem alkalmazkodni kényszerülnek, hanem magabiztosan, fenntartható és jövőtálló módon képesek kihasználni a digitalizációban rejlő lehetőségeket.

További információ: szolgáltatásaink