Ahogy a sajtóban is olvashattátok, a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp üzenetküldő nem működik. Emiatt Facebook fiókkal az online önkiszolgáló felületünkre nem tudsz belépni, de az egyéb azonosítókkal való belépés zavartalanul működik (pl. telefonszám, e-mail-cím, MT-ügyfélazonosító). A hiba megoldása a Magyar Telekomon kívül áll, kérjük, emiatt ne keressétek ügyfélszolgálatunkat. Megértéseteket köszönjük!
Ahogy a sajtóban is olvashattátok, a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp üzenetküldő nem működik. Emiatt Facebook fiókkal az online önkiszolgáló felületünkre nem tudsz belépni, de az egyéb azonosítókkal való belépés zavartalanul működik (pl. telefonszám, e-mail-cím, MT-ügyfélazonosító). A hiba megoldása a Magyar Telekomon kívül áll, kérjük, emiatt ne keressétek ügyfélszolgálatunkat. Megértéseteket köszönjük!

Sikeres jelszóbeállítás

Mostantól be tudsz lépni telefonszámoddal és a megadott jelszavaddal az Apple Watch alkalmazásban az órád mobilhálózati beállításához.

Sikertelen jelszóbeállítás

Telefonszámodhoz nem sikerült beállítani az általad megadott jelszót! A folytatáshoz kérjük próbáld újra az alábbi linken.


Mire van szükségem órám mobilkapcsolati beállításához?

Megfelelő iPhone-ra és eSIM képes Watch okosórára

Apple iPhone 6S vagy újabb készülékek:

eSIM képes (GPS + Celullar) Watch modellek:

Aktív telekomos havidíjas mobilelőfizetésre

Órádon és telefonodon ugyanazt a mobilszolgáltatást kell használnod.

Az aktiváláshoz kizárólag az iPhone készülékedben használt telekomos mobilelőfizetésedhez van lehetőséged új MultiSIM szolgáltatást rendelni vagy meglévőt aktiválni.

Azonosításhoz szükséges megfelelő Telekom fiókra

A beállítás során a Watch alkamazáson belül megnyíló felületen azonosítanod kell tudnod magad Telekom fiókoddal!

Azonosításhoz kizárólag e-mail címed vagy telefonszámod tudod használni és állandó jelszóval kell rendelkezned. Itt nem lesz lehetőséged egyszeri jelszavas (SMS kód), Facebook fiókos vagy automatikus azonosításra.

Ezen a linken lehetőséged van telefonszámodhoz jelszót megadni.

Az aktiváláshoz fontos, hogy ne rendelkezz MultiSIM szolgáltatást kizáró egyéb szolgáltatással!

A MultiSIM szolgáltatást kizáró, egyidejűleg nem igénybe vehető szolgáltatások:
Duonet kártya | Tandem kártya | Autós kártya | Költségkontroll opció.Hogyan tudom az órám a mobilhálózatra csatlakoztatni?

Az órád mobilhálózati beállításai előtt olvasd át alaposan a lentebb írtakat.

Fontos, hogy az iPhone és Apple Watch készülékedben ugyanannak az előfizetésnek kell élnie. Az órád mobilhálózati beállításához órádon is engedélyezned kell a mobil adatkapcsolatot.

1

Párosítsd mobiltelefonod és okosórád bluetooth-on keresztül!


Részletek a párosításról

2

A felugró “Mobilhálózat beállítása” képernyőn kattints a “Mobilhálózat beállítása” gombra!

3

A megnyíló képernyőn jelentkezz be Telekom fiókoddal!

4

Vásárolj, vagy helyezz át* meglévő MultiSIM kártyát az Apple Watch okosórádba!


Részletek a MultiSIM szolgáltatásról

5

A folyamat végén MultiSIM kártyád automatikusan csatlakozik hálózatunkra!


Egyes esetekben az aktiválási folyamat akár 5 percig is eltarthat, így türelmed kérjük a folyamat teljes befejezéséig.

6

Ellenőrizd órádon, hogy online vagy-e és maradj kapcsolatban a mobilod nélkül is!


Az aktiválást követően a biztos hálózati kapcsolódáshoz érdemes az órát újraindítanod.

* 24 órán belül összesen három vásárlási és áthelyezési tranzakció lehetséges. Abban az esetben ha eléred a limitet, kérjük várd meg a 24 óra leteltét majd próbálkozz újra, sürgős esetben keresd fel ügyfélszolgálatunk a 1414-es telefonszámon, vagy szemelyesen üzleteinkben!

Kérdésed van? Mobiltudósaink segítenek!

Az Apple Watch mobilhálózat beállításával és működésével kapcsolatos kérdésekkel keresd Mobiltudósaink, akik készséggel segítenek minden helyzetben!

Részletek


Tudnivalók a mobilszolgáltatás működéséről:Kapcsolódás mobilhálózathoz


A mobilhálózati kapcsolatot támogató Apple Watch automatikusan a leginkább energiahatékony vezeték nélküli kapcsolatra vált: a közelben lévő iPhone-hoz, Wi-Fi-hálózathoz vagy mobilhálózathoz is tud csatlakozni. Ha mobilhálózathoz kapcsolódik, LTE-hálózatot használ. Ha nem áll rendelkezésre LTE, akkor az óra megpróbál csatlakozni UMTS-hálózathoz.

Miután az óra kapcsolódott a mobilhálózathoz, a Vezérlőközpontban, illetve a Felfedező nevű számlapon ellenőrizheted a jelerősséget. A Vezérlőközpont megnyitásához érintsd meg a képernyő alját, tartsd ott az ujjad, majd húzd felfelé.


A mobilhálózat gombja zöld színű, amikor van kapcsolat. A zöld pontok a jelerősséget jelzik.

A mobilhálózat gombja fehér színű, amikor aktív a mobilhálózati díjcsomagja, viszont az óra Bluetooth segítségével az iPhone-hoz vagy Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik.További részleteket az Apple Watch használatáról az iPhone nélkül az alábbi linken találsz.Tudnivalók a nemzetközi roamingról

  • Nincs lehetőség mobilhálózati roamingra a mobilszolgáltatói hálózat lefedettségi területén kívül.
  • A világszerte használt LTE- és UMTS-sávok különböző, (mobilhálózati kapcsolatot támogató) regionális Apple Watch-modellekkel érhetők el Amerikában, a kontinentális Kínában, Európában, valamint Ázsiában és a csendes-óceáni térségben. Az iPhone-tól eltérően az Apple Watch esetén nincs olyan modell, amellyel a világ összes mobilhálózati sávja használható.
  • Amikor az Apple Watch kapcsolódik iPhone készülékhez vagy egy korábban már használt Wi-Fi-hálózathoz, akkor az Apple Watch összes funkcióját használhatod, még akkor is, ha nem áll rendelkezésre mobilhálózati kapcsolat.


További információk

  • A mobiladat-használat ellenőrzéséhez használd az Apple Watch alkalmazást. Nyisd meg az alkalmazást az iPhone-on, koppints a Saját óra ikonra, koppints a Mobilhálózat menüpontra, majd görgess a Mobil adathasználat szakaszhoz.
  • A mobilhálózat be- vagy kikapcsolásához húzd felfelé az ujjad a számlapon – ekkor megnyílik a Vezérlőközpont. Koppints a mobilhálózati ikonra , majd kapcsold be vagy ki a mobilhálózatot.
  • Ha hosszabb ideig van bekapcsolva a mobilhálózat, az akkumulátor gyorsabban merül. Az is előfordulhat, hogy néhány alkalmazás nem frissül, ha nincs kapcsolat az iPhone-nal.
  • Ha SMS-eket, MMS-eket, illetve push-értesítéseket szeretnél fogadni mobilhálózati kapcsolatot támogató Apple Watchon, a párosított iPhone-nak bekapcsolva kell lennie, és csatlakoznia kell Wi-Fi- vagy mobilhálózathoz.


Gyakran ismételt kérdések

Jó, ha tudod!

1. Az Apple Watch Series 7, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

2. A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkal­mazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.

3. Az EKG app és a szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használatához a watchOS és az iOS legújabb verziója szükséges; használatuk 22 éves kor fölött ajánlott. Az EKG app az Apple Watch Series 4-en és az újabb modelleken működik (az Apple Watch SE kivételével). A szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használata nem ajánlott olyan személyeknek, akiknél pitvarfibrillációt állapítottak meg.

4. Az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) saját mobilhálózati kapcsolatán tudja használni a Vészhelyzet – SOS funkciót. Ha mobilhálózat nélküli Apple Watchon szeretnéd használni a Vészhelyzet – SOS funkciót, ahhoz a párosított iPhone-nak a közelben kell lennie, vagy az Apple Watchnak kell egy ismert Wi‑Fi-hálózathoz csatlakoznia, és be kell állítani rajta a Wi‑Fi-hívás funkciót.

5. A nemzetközi segélyhívási funkció csak az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) modellel használható. A támogatott országok és térségek listáját itt találod: apple.com/hu/watchos/feature-availability.

6. A mobilszolgáltatás vezeték nélküli díjcsomaggal vehető igénybe. A részletekről érdeklődj a mobil­szolgáltatódnál. A nemzetközi roaming nem támogatott. Az Apple Watch-díjcsomagokat kínáló szolgáltatók listáját és az elérhetőséggel kapcsolatos információkat a következő oldalon találod: apple.com/hu/watch/cellular. A mobilszolgáltatás beállításához a support.apple.com/hu-hu/HT207578 oldalon találsz további útmutatást.

7. Az Apple Watch egész napos akkumulátor-üzemidejének tesztelését az Apple 2021 augusztusában végezte az Apple Watch Series 7 (GPS) és az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) iPhone-hoz párosított prototípusain. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a mobilhálózati lefedettségtől, a konfigurációtól, valamint számos egyéb tényezőtől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől. További információ: apple.com/hu/batteries és apple.com/hu/watch/battery.html.

8. Az Apple Watch Series 7, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

9. Az Apple Watch egész napos akkumulátor-üzemidejének tesztelését az Apple 2018 augusztusában végezte az Apple Watch Series 3 (GPS) iPhone-hoz párosított sorozatgyártott modelljein. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a mobilhálózati lefedettségtől, a konfigurációtól, valamint számos egyéb tényezőtől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől. További információ: apple.com/hu/batteries és apple.com/hu/watch/battery.html.

10. A tesztelést az Apple 2021 augusztusában végezte az Apple Watch Series 7 (GPS) és az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) prototípusain, USB‑C csatlakozós, mágneses Apple Watch-gyorstöltőkábel (A2515‑ös modell) és 20 wattos Apple USB‑C hálózati adapter (A2305‑ös modell) használatával, valamint az Apple Watch Series 6 (GPS) és Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) modelleken, mágneses Apple Watch-töltőkábel (A2255-ös és A2256-os modell) és 5 wattos Apple USB hálózati adapter (A1385-ös modell) használatával. A tesztelés során az összes Apple Watch-modell iPhone-hoz volt párosítva, és mindegyik készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges feltöltési idő a régiótól, a beállításoktól és a környezeti tényezőktől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.

11. Az eredmények gyakori felhasználói műveletek végrehajtását tükrözik. Az eredmények az Apple Watch hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.

12. A (PRODUCT)RED modellek eladásából származó bevétel egy részével az AIDS ellen küzdő Global Fund alapítványt támogatjuk. Az érintett összeg december 31‑ig az alapítvány COVID‑19-járvány leküzdésére irányuló tevékenységét segíti.

13. Az ultraszélessávú technológia elérhetősége térségenként eltér.

14. A termék piaci bevezetésekor aktuális adatok szerint.

15. Teljesíti a Kaliforniai Energiaügyi Bizottság energiahatékonysági szabványainak a kis akkumulátortöltő rendszerekkel szemben támasztott követelményeit, a Kaliforniai Szabályozási Kódexben foglaltak szerint.

16. A nem újrahasznosított eredetű farost 100%‑ban felelős erdőgazdaságokból származik, és a csomagolás legalább 90%-ban farostalapú.

17. Az Apple az egészségre és környezetre káros anyagokra vonatkozó saját korlátozásait – beleértve annak definícióját, hogy mit tekint adott anyagtól „mentesnek” – az Apple szabályozott anyagokra vonatkozó specifikációjában fogalmazza meg. Minden Apple termék PVC- és ftalátmentes az Indiában, Thaiföldön és Dél-Koreában kapható váltóáramú hálózati kábelek (Thaiföldön a kétágú villásdugós változatok) kivételével. Ezekben az országokban folyama­tosan dolgozunk a kormányzati engedélyek beszerzésén PVC- és ftalátmentes változatainkhoz.

18. Az Apple Watch Series 3-hoz képest.

19. Az Apple Watch Series 1 az IEC 60529-es szabványban meghatározott IPX7-es vízállósági besorolással rendelkezik. Az Apple Watch Series 1 cseppálló, de nem javasolt víz alá meríteni.

Az Apple Watch Series 7, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 használatához iPhone 6s vagy újabb iPhone és legalább iOS 15-ös rendszer szükséges.

A funkciók változhatnak. Egyes funkciók, alkal­mazások és szolgáltatások nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven. A teljes listát itt találod.

Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.