Egy helyen minden havi díjas mobil net- és hangcsomagjainkról

Mobil díjcsomagodat az alábbi net- és hang csomagokból állíthatod össze.

Hogyan netezhetek 5G -n?

e-Pack kedvezmény

-800 Ft/hó

e-Pack kedvezmény

Ha elektronikus számlára váltasz és azt online befizeted határidőre, kedvezményt biztosítunk. Spórolj 12 hónap alatt 9600 Ft-ot!

részletek az e-pack kedvezményről
MultiSIM

MultiSIM

Használd előfizetésedet több eszközön!

Ha van, hogy csak az okosórádat vagy tabletedet vinnéd, válaszd a MultiSIM szolgáltatásunkat, és használd ki net csomagodat több eszközön!

részletek a multisim-ről
eSIM

eSIM

Előfizetésed eSIM-mel is kérheted, fizikai SIM-kártya helyett

A SIM-kártya, amit már nem kell a kezedbe venned. Elég ha letöltöd!

Részletek az esim-ről

Feltételek
A hang- és netcsomagok 2024. április 10-től érhetők el és visszavonásig választhatók.

e-Pack kedvezmény
Amennyiben papír számla helyett az elektronikus számlázást választod, és a havi számládat határidőre, elektronikus csatornán fizeted be, díjcsomagjaink havi díjából a következő hónapban 800 Ft e-Pack kedvezményt kapsz. Részletek

Telekom mobil kedvezmény:

  • Ezt akkor kapod, ha legalább két aktív mobil előfizetésed van azonos folyószámlán, mindegyik 2017. márciusa utáni díjcsomagban van és ezek közül legalább egy 2019. április 26-a utáni díjcsomagban van.
  • A havidíj-kedvezmény Mobil XS 2022 és Mobil S 2022 hang díjcsomagokra és hozzájuk kapcsolódó adatdíjcsomagokra nem vonatkozik, ugyanakkor ezek az előfizetések is beleszámítanak az előfizetések számába.

Magenta 1 kedvezmény:

  • Ezt akkor kapod, ha legalább két eltérő otthoni (tv, internet vagy telefon) és egy mobil-előfizetéssel rendelkezel, és azok Magenta 1 kedvezménycsoportban vannak. A csoportban lévő mindegyik szolgáltatásod havi díjából levonjuk a Magenta 1 kedvezményt. Bővebb információ a kedvezmény mértékéről a Lakossági ÁSZF 6. és 7. mellékletében található.
  • A kedvezmény egyéb Telekom kedvezménnyel nem vehető igénybe.
  • A kedvezmény onnantól számítódik, amikor a Magenta 1-be tartozó minden szolgáltatás műszakilag telepítésre kerül.

További információk a mobil díjcsomagokról:

  • Mobil S csomag esetén az alap havi díj akkor is fizetendő, ha nem forgalmazol.
  • A korlátlan belföldi hívás mindig csak az alapdíjas számokra vonatkozik.

Összefoglaló táblázatainkban láthatod, hogy a mobilinternet-csomagodat milyen jellemzőkkel (pl. sebességértékekkel) használhatod:

Az EU-ban a következő országokra vonatkozik: Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország (Åland is), Franciaország (Francia Guyana, Guadeloupe, Martinique, Mayotte, Réunion, Saint-Barthélemy, Saint-Martin is), Görögország, Hollandia (Sint Maarten is), Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechteinstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Nagy-Britannia és Észak-Írország (Gibraltár is), Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália (Azori-szigetek, Madeira is), Románia, San Marino, Spanyolország (Kanári-szigetek is), Svédország, Szlovákia, Szlovénia.