BIZTOS IT ALAPOK VÁLLALATÁNAK?

Bővebben

BIZTOS IT ALAPOK VÁLLALATÁNAK?

Bővebben

Azonnali ajánlat prémium hosting szolgáltatásunkra.

Tudja, mit hoz a jövő?

Részletek

Tudja, mit hoz a jövő?

Részletek

Beruházás nélküli, gyors, rugalmas szolgáltatások a változó környezethez.

Együtt sikeres, jövőbiztos vállalatokat építünk

Bővebben

Együtt sikeres, jövőbiztos vállalatokat építünk

Bővebben

Tudjuk, hogy a digitális megoldások kifizetődőek!

Biztosítjuk, hogy szolgáltatásainkkal:

  • minden vállalati adat és információ eljusson az összes szükséges helyre,
  • hogy azok tárolása a vállalati és jogi igényeknek megfelelően történhessen,
  • feldolgozásuk lehetővé tegye a leghatékonyabb felhasználásukat,
  • a biztonsági szempontokat mindig maximálisan figyelembe véve.

Milyen problémákon segítünk?

Ismerjen meg néhányat közülük:

One Connectivity

SD-WAN technológia

Egy vállalat felhő alapú alkalmazásainak bárhonnan történő elérését hatékonyan, gyorsan, és a lehető legmagasabb IT biztonsági szint mellett kell biztosítani minden felhasználónak. Az SD-WAN az a technológia, ami a fenti elvárásokat maradéktalanul kielégíti, és akár fix havidíjas szolgáltatásként is igénybe vehető. Előnye, hogy valós időben monitorozható a hálózat “egészsége”, a káros eseményekre azonnal fény derül, illetve, hogy egy új telephely bekapcsolása rendkívül gyors és hatékony lehet.

Példa kép

Támadások gyors elhárítása

Amikor egy szervezet IT rendszerét támadás éri, az első reakciója általában a bizonytalanság, ami a tapasztalatok hiányából fakad, holott lényeges, hogy a szervezet szakszerűen és a leggyorsabban kezdjen az incidens elhárításához. Ezzel korlátozza az adatvesztést és megelőzi a szervezet működésképtelenségig terjedő kockázatát.

Erre egy olyan gyors reagálású, készenléti egység a megoldás, amely a behatolás észlelését követően azonnal a helyszínen terem, elhárítja a veszélyt, gondoskodik a védelem megerősítéséről és a károk minimalizálásáról.

Ezt kínálja a Magyar Telekom IT-biztonsági szolgáltatása akár olyan vállalatok számára is, akik a támadás detektálása előtt még nem álltak kapcsolatban a digitális szolgáltatóval.

A szolgáltatás újdonsága egyfelől az elmúlt 20 évben hatékonyan kezelt krízisek széles tapasztalati bázisára, valamint a specialisták szerteágazó szakértelmére épülő operativitás és a 7/24-es ingyenesen hívható elérhetőség (06 1 48 19 911), másrészt az a tény, hogy incidens esetén azon ügyfelek számára is igénybe vehető, akik korábban nem álltak kapcsolatban a Magyar Telekommal.