Csatlakozz Te is a Magyar Telekom gyakornoki programjához, ahol a saját igényeidhez igazodva fejlődhetsz szakmailag és még jól is szórakozhatsz közben!
     
Szeretnéd tudni hogyan?

Munkaidő és távmunka

Rugalmas munkaidődet úgy oszthatod be, ahogy az a sulival a legjobban összefér! Mentoroddal egyeztetve akár a távmunka lehetőség is könnyítheti a napjaidat.

Szakmai fejlődés és mentori támogatás

A mentorod nem csak partnerként lesz mindig melletted, de a szakmai fejlődésedben is kulcsfontosságú szerepe lesz!

Szakmai gyakorlat és szakdolgozat

A szakmai gyakorlat leigazolása miatt már nem kell, hogy fájjon a fejed, de akár szakdolgozati témát is segítünk találni neked!

Multinacionális vállalati háttér

Lecsekkolhatod, hogy milyen multis környezetben a nagyoktól tanulni!

Munkakörnyezet

Menő munkakörnyezetben fejlesztheted magad és részt vehetsz a céges programokon!

Sportolási lehetőség

Ha kiszellőztetnéd a fejed, csak ugorj fel a nyolcadikra a tetőtéri futópályához és panorámás edzőteremhez!

Dolgozói díjcsomag

A gyakornokoknak elérhető mobil díjcsomaggal pedig a neted tuti a leggyorsabban fog hasítani!

Befektetés a jövődbe

Olyan gyakorlati tapasztalattal gazdagodhatsz, ami nem csak jó referencia a munkaerőpiacon, de jó eséllyel házon belül kamatoztathatod tovább.

Mátyás Gábor

Gyakornok

       

     

Ha nálunk kezded a szakmai karriered, multinacionális környezetben szerezhetsz valódi tapasztalatot kijelölt mentor támogatásával, rugalmas munkaidőben, akár távmunkából. Mindeközben viszont a sulira is marad majd időd, és egyúttal a szakmai gyakorlatodat is letudhatod!

Nézd meg, hogyan használja ki ezt a lehetőséget Gábor, aki gyakornok nálunk.

Jól hangzik, igaz?

Add le a jelentkezésed a meghirdetett gyakornoki pozícióink egyikére vagy ha nem tudsz dönteni akkor jelentkezz akár a technológiai vagy a gazdasági gyakornoki adatbázisunkba és mi megkeresünk Téged, amint megnyílik a számodra leginkább passzoló lehetőség!

Kép leírása: Gyakornok

Megnézem
a gyakornoki pozíciókat!

A szakmai gyakorlatod még arrébb van, de szeretnéd hasznosan eltölteni a szabadidődet és mellé egy kis zsebpénzt keresni?

Jelentkezz akár a budapesti vagy vidéki üzleteinkbe Mobiltudósnak!

Jelentkezem Mobiltudós gyakornoknak!

Jól jönne pár tipp a sikeres pályázathoz?

Csekkold le, hogy milyen a jó CV és mire számíthatsz az interjú során!

Megnézem a tippeket!
mosoly.svg

Gyakornokaink mondták…

     

"A legizgalmasabb dolog, amit eddigi munkám során megtanultam, hogy hogyan lehet a megfelelő célokkal, forrásokkal és eszközökkel egy projektet end-to-end végig vinni."

"Azért szeretek a Telekomnál dolgozni, mert mindenki nyitott és látszik, hogy az az érdekük, hogy piacképes tudásunk legyen."

"Az egyetemi tanulmányaim mellett hasznos, hogy itt dolgozhatok, mert rugalmas időbeosztás biztosított, így bármikor dolgozhatok amikor szabadidőm van."

"A gyakornokságomnak köszönhetően sokkal jobban tudok teljesíteni az egyetemi tanulmányaimban, mivel gyakorlatban is alkalmazhatom az egyetemen tanultakat."