Üzleti Adat mobilinternet díjcsomagok

telekom_npp_07_04_m14_170314.svg

Az EU-ban is használhatja

A csomagban foglalt internetet külön díj és aktiválás nélkül az EU-ban is felhasználhatja.

telekom_npp_mobilnet_dijcsomagok_02_m15_170320.svg

4G sebesség itthon és külföldön is

A gyors 4G előnyeit itthon és egyre több országban roaming közben is kihasználhatja 4G-s készülékkel.2

3 GB

Ár és konstrukció.

30003150 Ft/hó

8 GB

Ár és konstrukció.

39004095 Ft/hó

Kép leírása: 12 GB

Ár és konstrukció.

55005775 Ft/hó

Kép leírása: 25 GB

Ár és konstrukció.

85008925 Ft/hó

Az Üzleti Adat 12 és 25 GB-os mobilinternet szolgáltatások esetén a Facebook, Instagram,Facebook Messenger, Viber, WhatsApp és Waze alkalmazások használata belföldön nem, csak EU roaming helyzetben csökkenti az adatmennyiséget.
Ha az előfizető adatforgalmazási lehetősége a választott adatdíjcsomagban foglalt adatmennyiség elérése miatt leállításra kerül, a hálózatsemlegességre vonatkozó hatályos jogszabályi előírások értelmében a felsorolt alkalmazások sem érhetőek el illetve használhatóak tovább.
Az alkalmazások használhatók böngészővel és okostelefonra letölthető letölthető alkalmazással egyaránt.
A Facebook és az Instagram esetében a díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget.
A WhatsApp, a Viber, és a Facebook Messenger esetében a díjmentes adatforgalom nem foglalja magában az internet alapú hang- és videohívások indítását és fogadását, valamint az alkalmazások letöltését és frissítését, harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. videotartalom megtekintése stb.) felhasznált adatmennyiséget.

További információk leendő partnereknek

Kínált sávszélesség: le- és feltöltés esetén 300/50 Mbit/s, garantált sávszélesség le- és feltöltés esetén 0 Mbit/s.

EU: Európai Unió országai és azok külbirtokai, valamint Andorra, Izland, Liechtenstein, Norvégia.

A bennefoglalt adatmennyiségek felhasználását követően az adatforgalmazás belföldön és az EU-ban is leállításra kerül. Az adatmennyiség 80 ill. 100%-ának felhasználásakor az előfizető SMS értesítést kap.

A mobilinternet díjcsomagokban foglalt adatmennyiség az adott hónap meghatározott napjától a következő hónap azonos napjáig forgalmazható le, így a hónap eleje és vége közötti időszakot érintő számlázási ciklus, valamint az adatforgalom mennyiségének mérése eltér egymástól. A fordulónap egyedileg meghatározott, módosításának a jogát a szolgáltató fenntartja.