Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Honnan tudhatom meg az internetcsomagok sebességeit?

A Magyar Telekom internetszolgáltatásaival elérhető vonali sebességeket (feltöltési és letöltési irány, maximális és minimális értékek) a jelenleg is értékesített díjcsomagok leírásánál találhatja. A már nem értékesített díjcsomagok esetében pedig a szerződésben (ÜÁSZF-ben) tájékozódhat erről.

A minimális értékek a Magyar Telekom hálózatában mindig elérhető vonali sávszélességet, a maximális értékek az adott csomag maximálisan elérhető vonali sávszélességét jelentik. Az internet-hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.

Ha az internet-hozzáférése nem teljesíti a szerződésében foglalt minimális értékeket, kérjük, hívja a Magyar Telekom vezetékes- és mobilhálózatából díjmentes 1400-ás ügyfélszolgálati telefonszámot.

Figyelem: amennyiben nem a teszt hozzáférés segítségével, hanem az interneten keresztül használja a teszt-szerver alkalmazást, úgy a mért sebesség függ az internet pillanatnyi terhelésétől, így az nem a Telekom által biztosított hozzáférés minőségét mutatja!

Utoljára frissítve: 2022. november 22.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!