Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.
Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.

hello holnap! díjcsomagok

Fontosnak tartjuk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel segítsük a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját.

A hazai érdekképviseleti szervezetekkel kötött új megállapodásnak köszönhetően 2016. júliustól kezdődően lehetőséget biztosítunk kedvezményes hello holnap! S és M díjcsomagú előfizetések kötésére. A hello holnap! Domino díjcsomagok továbbra is elérhetőek.

Kik csatlakozhatnak?

Az alábbi szervezetek érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjai:

 • Autisták Országos Szövetsége
 • Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége
 • Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
 • Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége

Milyen előnyökkel járnak a megújult hello holnap! díjcsomagok?

 • Korlátlan 0 Ft-os percdíj hello holnap! csomagon belül: Az új hello holnap! S és M díjcsomagokat használó előfizetők 0 Ft-os percdíjon beszélnek egymással belföldön, korlátlanul, függetlenül attól, hogy melyik szövetséghez tartoznak. Tehát mostantól mind a 4 szervezet tagjai ingyen beszélnek egymással, ha mindkét tag az új hello holnap! S vagy M díjcsomagokat használja.
 • hello holnap! S díjcsomag tartalma: ingyenes beszélgetés a hello holnap! díjcsomagok között, 500 MB internet és 30 db ingyenes sms Telekom irányba. A számlázás másodperc alapú.
 • hello holnap! M díjcsomag tartalma: ingyenes beszélgetés a hello holnap! díjcsomagok között,150 perc beszélgetés egyéb belföldi irányba, 1 GB internetet és 50 db ingyenes sms Telekom irányba. A számlázás másodperc alapú.
 • Mobilinternet a hello holnap! S és M díjcsomagokban: Mindkét díjcsomag benne foglalt belföldi adatforgalmat tartalmaz, amelyek igény esetén bővíthetők nagyobbra a szintén kedvezményes NetPlusz kiegészítő csomagokkal. A NetPlusz csomagok túlforgalmazási díjmentesek, így amennyiben túllépi a csomagban fogalt adatforgalmat nincs költség, csak alacsonyabb sebességen használható a szolgáltatás.

Hány darab hello holnap! S és M díjcsomag lehet egy tag nevén?

Egy tag összesen 3 db kedvezményes hello holnap! előfizetés megkötésére jogosult a saját nevében. Ebből legfeljebb 1 db lehet már meglévő havi díjas Telekom előfizetés. A további 2 előfizetés esetén vagy új hívószám szükséges, vagy Domino díjcsomagról lehet átváltani, vagy a meglévő számot másik szolgáltatótól szükséges számhordozással elhozni.

Hol köthető meg a szerződés az új hello holnap! S és M díjcsomagokra vonatkozóan?

A Telekom saját és partner üzleteiben.

Üzletkereső

Milyen dokumentumok szükségesek az ügyintézéshez?

 • Személyi igazolvány + lakcímkártya
 • érvényes Tagsági Igazolvány

Van belépési díj?

Meglévő Telekom előfizetők díjmentesen válthatnak a hello holnap! S és M díjcsomagokra, amennyiben jelenlegi szerződésük ezt lehetővé teszi. Új előfizetőként hűségszerződéssel 0 Ft a belépési díj, hűség vállalása nélkül bruttó 5000 Ft.

Mi a teendő amennyiben másik szolgáltatótól hoznám a számom?

 1. Győződjön meg róla, hogy jelenlegi szolgáltatójánál nincs élő hűségszerződése, ott nyilvántartott adatai helyesek, valamint, hogy nincs lejárt tartozása. A számhordozás feltételei:
  1. az új szolgáltatóval a jelenlegi szolgáltatónál nyilvántartott adatokkal tud szerződést kötni (mindennek egyeznie kell).
  2. az átadó szolgáltató fele nem lehet 30 napnál régebben lejárt tartozása
 2. Amennyiben a fentiek adottak, úgy nincs más dolga, mint szerződést kötni számhordozással egy Telekom üzletben. Szerződéskötéskor kap egy új SIM kártyát a saját telefonszámával, illetve a kolléga tájékoztatja a számhordozás időpontjáról.

Mi a teendő ha eddig hello holnap! sms&adat vagy hang&adat csomagot használtam?

2016. július 1-el a korábbi hello holnap! sms&adat és hello holnap! hang&adat díjcsomagok értékesítését lezártuk, tehát ettől az időponttól kezdődően ezen csomagok már nem igényelhetők, de a meglévő ügyfeleink még tovább használhatják őket. Amennyiben az új, kedvezőbb hello holnap! S vagy M csomagra szeretne valaki váltani, akkor ezt a Telekom üzleteiben tudja intézni a személyes iratai, valamint a tagsági kártya bemutatása mellett. A feltöltőkártyás hello holnap! Domino Hang és hello holnap! Domino SMS csomagok továbbra is használhatók.

Meddig használhatom a kedvezményes hello holnap! S és M díjcsomagokat?

A díjcsomagok mindaddig használhatók a kedvezményes feltételekkel, amíg a kedvezményt igénybevevő személy a szövetség tagja és igazolványa ezen idő alatt érvényes, de legkésőbb a Szövetség és a Telekom közötti megállapodás lejáratáig.

Mennyibe kerülnek az egyéb szolgáltatások?

Egyéb, a hello holnap! S és M díjcsomagok keretében nem szabályozott szolgáltatások díjazása a Telekom mindenkori Üzleti Általános Szerződési Feltételeiben szereplő módon kerül számlázásra.