hello holnap! díjcsomagok

Fontosnak tartjuk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel segítsük a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját.

A hazai érdekképviseleti szervezetekkel kötött megállapodásoknak köszönhetően lehetőséget biztosítunk kedvezményes hello holnap! S és M díjcsomagú előfizetések kötésére.

Kik csatlakozhatnak?

Az alábbi szervezetek érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjai:

 • Autisták Országos Szövetsége
 • Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége
 • Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
 • Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége

Milyen előnyökkel járnak a megújult hello holnap! díjcsomagok?

 • Korlátlan 0 Ft-os percdíj hello holnap! csomagon belül: Az új hello holnap! S és M díjcsomagokat használó előfizetők 0 Ft-os percdíjon beszélnek egymással belföldön, korlátlanul, függetlenül attól, hogy melyik szövetséghez tartoznak. Tehát mostantól mind a 4 szervezet tagjai ingyen beszélnek egymással, ha mindkét tag az új hello holnap! S vagy M díjcsomagokat használja.
 • hello holnap! S díjcsomag tartalma: ingyenes beszélgetés a hello holnap! díjcsomagok között, 500 MB internet és 30 db ingyenes sms Telekom irányba. A számlázás másodperc alapú.
 • hello holnap! M díjcsomag tartalma: ingyenes beszélgetés a hello holnap! díjcsomagok között,150 perc beszélgetés egyéb belföldi irányba, 1 GB internetet és 50 db ingyenes sms Telekom irányba. A számlázás másodperc alapú.
 • Mobilinternet a hello holnap! S és M díjcsomagokban: S és M díjcsomagokban: Mindkét díjcsomag benne foglalt belföldi adatforgalmat tartalmaz, amelyek igény esetén bővíthetők nagyobbra kiegészítő csomagokkal.

Hány darab hello holnap! S és M díjcsomag lehet egy tag nevén?

Egy tag összesen 3 db kedvezményes hello holnap! előfizetés megkötésére jogosult a saját nevében. Ebből legfeljebb 1 db lehet már meglévő havi díjas Telekom előfizetés. A további 2 előfizetés esetén vagy új hívószám szükséges, vagy Domino díjcsomagról lehet átváltani, vagy a meglévő számot másik szolgáltatótól szükséges számhordozással elhozni.

Hol köthető meg a szerződés az új hello holnap! S és M díjcsomagokra vonatkozóan?

A Telekom saját és partner üzleteiben.

Üzletkereső

Milyen dokumentumok szükségesek az ügyintézéshez?

 • Személyi igazolvány + lakcímkártya
 • érvényes Tagsági Igazolvány

Van belépési díj?

Meglévő Telekom előfizetők díjmentesen válthatnak a hello holnap! S és M díjcsomagokra, amennyiben jelenlegi szerződésük ezt lehetővé teszi. Új előfizetőként hűségszerződéssel 0 Ft a belépési díj, hűség vállalása nélkül bruttó 5000 Ft.

Mi a teendő amennyiben másik szolgáltatótól hoznám a számom?

 1. Győződjön meg róla, hogy jelenlegi szolgáltatójánál nincs élő hűségszerződése, ott nyilvántartott adatai helyesek, valamint, hogy nincs lejárt tartozása. A számhordozás feltételei:
  1. az új szolgáltatóval a jelenlegi szolgáltatónál nyilvántartott adatokkal tud szerződést kötni (mindennek egyeznie kell).
  2. az átadó szolgáltató fele nem lehet 30 napnál régebben lejárt tartozása
 2. Amennyiben a fentiek adottak, úgy nincs más dolga, mint szerződést kötni számhordozással egy Telekom üzletben. Szerződéskötéskor kap egy új SIM kártyát a saját telefonszámával, illetve a kolléga tájékoztatja a számhordozás időpontjáról.

Meddig használhatom a kedvezményes hello holnap! S és M díjcsomagokat?

A díjcsomagok mindaddig használhatók a kedvezményes feltételekkel, amíg a kedvezményt igénybevevő személy a szövetség tagja és igazolványa ezen idő alatt érvényes, de legkésőbb a Szövetség és a Telekom közötti megállapodás lejáratáig.

Mennyibe kerülnek az egyéb szolgáltatások?

Egyéb, a hello holnap! S és M díjcsomagok keretében nem szabályozott szolgáltatások díjazása a Telekom mindenkori Üzleti Általános Szerződési Feltételeiben szereplő módon kerül számlázásra.

Miért jó a Telekomnál mobil ügyfélnek lenni?

Ügyfeleink akadálymentes digitális hozzáférési igényeiknek megfelelően állíthatják össze a számukra legkedvezőbb megoldásokat. Akár a több hanghívás, vagy éppen a korlátlan Gigaerős Net segít az akadálymentes mindennapokban, a díjcsomagok személyre szabása számos lehetőséget kínál. Bőséges készülékkínálatunk, okosóráink és más kiegészítőink, illetve az értékeink vagy akár kisállataink védelmét szolgáló digitális nyomkövető megoldásaink is a hozzáférhetőbb mindennapokat támogatják.

Tovább az előnyökhöz és díjcsomagokhoz
Tovább a táska nyomkövető megoldáshoz
Tovább a kisállat nyomkövető megoldás