Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Esélyegyenlőség

A Magyar Telekom üzleti előnyként tekint munkavállalóinak sokszínűségére. Sokszínűségi Politikánk irányelveinek megfelelően ösztönözzük és figyelembe vesszük munkatársaink, partnereink és üzleti környezetünk különbözőségét. Emellett felelős munkaadóként kiemelt figyelmet fordítunk a munkahelyi diszkriminációmentesség és az egyenlő bánásmód biztosítására, valamint törekszünk az egyes hátrányos helyzetű munkavállalói csoportok esélyegyenlőségének biztosítására. Ennek érdekében elfogadtuk és működésünk során maradéktalanul érvényesítjük a következő alapvető dokumentumokat, valamint esélyegyenlőséghez kapcsolódó projekteket indítunk.

Kép leírása: Szociális Charta

Emberi jogok és szociális alapelvek kódexe

A szociális sztenderdek az Emberi jogok és szociális alapelvek kódexe révén az egész vállalatcsoport vonatkozásában kötelezők és mindenki számára megismerhetők. A kódex alapját a nemzetközi normáknak, irányelveknek és szabványoknak megfelelően kialakított és követett értékrend adja.

Kép leírása: hello holnap! díjcsomagok

hello holnap! díjcsomagok

A hazai érdekképviseleti szervezetekkel (AOSZ, ÉFOÉSZ, MEOSZ, MVGYOSZ) együttműködésben kerültek kialakításra a hello holnap! díjcsomagok, amelyek a fogyatékossággal élő ügyfeleink számára nyújtanak, igényeiknek megfelelő, kedvezményes szolgáltatást. 2016. júliusától a flotta díjcsomagok az érintett ügyfél mellett kedvezményt biztosítanak további 2 fő részére, így családtagok, ismerősök vagy segítők részére.

Kép leírása: Sokszínűségi politika

Sokszínűségi politika

Vállalati értékeink szerepe és márkánk megköveteli, hogy az összes érdekelt fél (részvényesek, ügyfelek, alkalmazottak, beszállítók) egyéni és személyes különbségeit elismerjük, értékeljük és hasznosítsuk. A Magyar Telekom Csoport Ügyvezető Bizottságára, Igazgatóságára, minden vezetőjére különös felelősség hárul a Csoporton belül a sokszínűség megvalósítása tekintetében azáltal, hogy példát mutatnak a sokszínűség, a tolerancia, a bevonás terén, továbbá ösztönzik és jutalmazzák az elkötelezettséget e területeken.

Kép leírása: Esélyegyenlőségi terv

Esélyegyenlőségi terv

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvényben foglalt lehetőség, valamint a Magyar Telekom Nyrt-nél 2010. szeptembere óta bevezetett gyakorlat alapján, az egyenlő bánásmód elveinek tiszteletben tartása, az esélyegyenlőség elősegítése, valamint a meghatározott hátrányos helyzetű munkavállalói csoportok foglalkoztatási pozíciójának figyelemmel kísérése és javítása érdekében 2016. január 1-vel a soron következő, negyedik esélyegyenlőségi tervet írták alá a 2020. december 31-ig terjedő időszakra.

Kép leírása: Sokszínűségi Karta

Sokszínűségi Karta

A Magyar Telekom 2016. október 20-án ünnepélyes keretek között írta alá az Európai Sokszínűségi Kartát, ezzel elkötelezve magát, hogy alapító aláírója legyen az Európai Sokszínűségi Karta Magyarországnak.

Kép leírása: Egálnet

Egálnet

A 2006-ban indult Internettel az Egyenlő Esélyekért (Egálnet) Program célja a különböző hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkozó szervezetek működésének támogatása volt az internet adta lehetőségek kihasználásával. Az Egálnet oldalt 2015-ben kezdtük el kivezetni, majd működését 2016-ban felfüggesztettük. A 2006-ban indult oldal ingyenes lehetőséget nyújtott civil szervezetek számára, hogy megjelenjenek az interneten, a közösségi oldalak hazai elterjedését követően azonban a korábbi felhasználóink egyre inkább a nagyobb közönséget elérő platformra helyezték át tevékenységüket. A továbbra is aktív szervezetek oldalai a webkönnyen szolgáltatásunkon keresztül működnek tovább.

Kép leírása: Civil és CivilNET díjcsomagok

Civil és CivilNET díjcsomagok

A Telekom a civil szervezetek munkájának támogatására alakította ki a sikeres pályázat után igénybe vehető, kedvezményes telefon- és internethasználatot biztosító Civil és CivilNET díjcsomagokat. A pályázat beadási határideje 2017. május 31. A nyerteseket – a hagyományoknak megfelelően – a Telekom adományozási bizottsága választja ki. Minden nyertes civil szervezet egy éven át használhatja a megnyert díjcsomago(ka)t.

Kép leírása: Akadálymentes üzleteink

Akadálymentes üzleteink

A Magyar Telekom felelős szolgáltatóként célul tűzte ki, hogy elérhető és akadálymentesen használható üzletekkel álljon ügyfelei rendelkezésére. A digitális csatornáinkon kívül számos üzletünkben biztosítjuk a személyes jelenlétet igénylő ügyintézést fogyatékossággal élő ügyfeleink részére.