Szolgáltatás

Biztonság Program

Életünk egyik vezérlő elve családunkat, értékeinket biztonságban tudni. A Telekom ezért elindította Biztonság Programját azzal a céllal, hogy ügyfelei nagyobb biztonságban érezhessék magukat. A program egyre szélesebb körű biztosítási fedezetet kínál: a jól ismert készülék-, utas-, baleset-, Havifix számla- és S.O.S. Mester háztartási vészhelyzet-biztosítás mellett, immár Egészségbiztosítás szolgáltatást is igénybe vehetnek a Telekom ügyfelei.

Információs szolgáltatás és telefonkönyv a Telekomtól

Kiterjedt információs szolgáltatásokkal kívánja segíteni a hazai gazdaság élénkülését a Magyar Telekom. 2014-től a legnagyobb hazai távközlési vállalat saját kiadású telefonkönyvek megjelentetését tervezi, amit széles körű online szolgáltatásokkal egészít ki.

E-könyv áruház

A Telekom txtr e-könyv áruház a digitális olvasás élményét hozza el mindenki számára! Hozd létre saját digitális könyvespolcodat egyszerű, díjmentes regisztrációval, ahová más forrásból származó e-könyveidet is feltöltheted. A Telekom txtr e-könyv áruházzal és a txtr alkalmazással pedig bárhol elérheted a teljes könyvtáradat okostelefonodon vagy táblagépeden.

Vállalati mobilalkalmazások okostelefonra

Az MDM-re, vagyis a mobileszköz-menedzsmentre épülő különböző szolgáltatások 2010 júniusa óta teszik lehetővé, hogy az üzleti felhasználók – a desktop-alkalmazások menedzsmentjéhez hasonlóan – távolról, flottában menedzseljék a cég alkalmazottainak mobil eszközeit annak érdekében, hogy a szolgáltatás támogatásával minél hatékonyabban végezhessék munkájukat.

Optimál Energiamenedzsment

Az Optimál Energiamenedzsment Rendszer egy igényesen kivitelezett, univerzális energiafelügyeleti rendszer.

MobilParkolás

Már bevásárlóközpontokban is fizethető a parkolás díja mobiltelefonnal.

Future Zone

A Future Zone olyan innovációs központ, amelyben a Cisco technológiára épülő rendszerekből üzleti ügyfeleinknek a lehető legjobban testre szabott megoldásokat alakíthatjuk ki illetve mutathatjuk be professzionális környezetben.

Menedzselt Informatikai Biztonsági Szolgáltatás

A Menedzselt Informatikai Biztonsági Szolgáltatás (MIBS) pilot projekt célja a vonatkozó törvényi és iparági szabályozásoknak megfelelő, kiemelt biztonsági és adatvédelmi megoldásokkal rendelkező, professzionális szolgáltató központ induló (pilot) infrastruktúrájának kialakítása, ezáltal lehetővé téve az eddig biztosított különböző biztonsági szolgáltatások konszolidálását és egy rendszerből történő kiszolgálását.