Üdvözlünk a Telekom közösségi oldalának elégedettségmérésén!

Véleményed fontos számunkra. Kérjük, oszd meg velünk a Telekom közösségi oldalával kapcsolatos tapasztalataidat, mellyel hozzájárulsz ahhoz, hogy még hasznosabbá tegyük számodra szolgáltatásunkat!

Adatvédelmi tájékoztató

Kérjük, hogy a kérdések megválaszolása előtt olvassa el figyelmesen az alábbi Adatvédelmi tájékoztató szövegét! Az ügyfél-elégedettségi mérésben való részvétel a Tájékoztató automatikus tudomásulvételét, illetve elfogadását jelenti.

Visszajelzését Ügyfeleink elégedettségének növelése érdekében használjuk fel. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Telekom (Levélcím: 1541 Budapest) végzi. Az Ön által megadott személyes adatok – a jogszabályban meghatározott esetek kivételével – harmadik személyek részére nem kerülnek átadásra és azok kezelése kizárólag az ügyfél-elégedettség mérésének céljára történik a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően. Személyes adatainak ezen adatbázisból való törlését a Telekomnak (Levélcím: 1541 Budapest) küldött nyilatkozattal bármikor kérheti. Az adatok az elemzések befejezésével azonnal törlésre kerülnek.

A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
Kérlek, ezúttal 10-es skálán pontozz, ahol a 10=kimondottan ajánlanám és a 0=egyáltalán nem ajánlanám.
Konkrét ügyintézéssel kapcsolatos kérés/kérdés esetén, kérjük, keresd ügyfélszolgálatunkat.

* A kérdés megválaszolása feltétlenül szükséges.

A "Kész" gombra kattintva küldheted el észrevételedet, köszönjük!

Köszönjük, hogy részt vettél a felmérésben!

Az értékeléseidet rögzítettük.