Samsung Galaxy S23 Ultra

Innovációk földszínekbe burkolva

Érdekel
Samsung Galaxy S23 Ultra

Lenyűgöző felszereltség

A Galaxy legnagyobb szenzorát, fényelnyelő képpontjait és videóstabilizáló technológiáját egyetlen professzionális kamerába csomagoltuk, ami elvezet a következő kérdéshez: „Nekem is el tudnád küldeni?”

Samsung Galaxy S23 Ultra
Mega felvételek

SZÉLES LÁTÓSZÖG (f2.2)

NIGHTOGRAPHY, ÉJSZAKAI FELVÉTELEK

Gyenge megvilágítás. Kamera. Felvétel indul.

Készíts éles fényképeket és videókat alkonyattól hajnalig! A Galaxy eddigi legfejlettebb kameraérzékelője és leggyorsabb processzora alkalmazkodik a gyenge fényviszonyokhoz és csökkenti a zajt. A kamera lencse pedig még tovább tompítja a becsillanást.

Érdekel

ÉJSZAKAI PORTRÉ

Mélység és dimenzió, ezt nyújtja a professzionális kamera. Finoman homályosítsd el a hátteret, hogy barátaid fókuszba kerüljenek, és a DSLR-szintű részletek legyenek hangsúlyosan ragyogóak.

Mega felvételek

SZÉLES LÁTÓSZÖG (f2.2)

Mega felvételek

SZÉLES LÁTÓSZÖG (f2.2)

ASZTRO HYPERLAPSE

Alakítsd át a csillagos eget műalkotássá! Kapcsold be a Hyperlapse funkciót, hogy az éjszakai mozgásokat éles tisztasággal rögzíthess lenyűgöző felvételeket másodpercek alatt!

NAGY FELBONTÁS

200 MP Szemkápráztató felbontás

Mega felvételek

SZÉLES LÁTÓSZÖG (f1.7)

Mega felvételek

Majdnem megdupláztuk a nagylátószögű kamera felbontását, hogy olyan tisztaságot biztosítsunk, amilyen a Galaxy készüléken eddig még soha nem volt.1 Zoomolj és készíts egy teljesen új felvételt a zár nélkül, vagy hagyd érintetlenül a ragyogó részletekért, saroktól sarokig!

Minden felvételen egy teljesen új adaptív pixelérzékelő dolgozik a színfalak mögött, amely élénk, éles, 200 megapixeles fényképeket kínál bármilyen fényben.

EXPERT RAW

Nyers erő a pillanatfelvételtől a szerkesztésig

Válts Expert RAW-ra a részletesebb feldolgozás érdekében!2 Készíts felvételt 50 megapixelben a részletes, dinamikus képkockákért, vagy bővítsd repertoárodat asztrofotózással, többszörös expozícióval és egyéb expozíciós funkciókkal!

Érdekel

ÉJSZAKAI PORTRÉ

Ragadj meg több részletet, még sötétben is! Állítsd be manuálisan az expozíciót, vagy hagyd, hogy a kamera válasszon, majd irányítsd az ég felé, hogy tisztán rögzíthesd a bolygókat és a csillagképeket!

Mega felvételek

SZÉLES LÁTÓSZÖG (f1.7)

Mega felvételek

SZÉLES LÁTÓSZÖG (f1.7)

TÖBBSZÖRÖS EXPOZÍCIÓ

Finom részletek. Rögzíts akár kilenc képkockát egymás után, majd egyesítsd őket egy többszörös expozíciós műalkotás létrehozásához! Vagy használd manuálisan, így bármennyi időt rászánhatsz a felvételek között, és nézd végig, hogyan jön össze a többrétegű remekmű!

AKKUMULÁTOR

Jöhetnek a harcok!

Ismerd meg a hosszú üzemidejű akkumulátort, amit az igazi versengőknek terveztünk. Ez az intelligens, 5000 mAh-s (jellemzően) akkumulátor energiát takarít meg a menetidőhöz, így akár éjszakába nyúlóan is játszhatsz és streamelhetsz.3

Érdekel
AKKUMULÁTOR

*A kép illusztráció. A tényleges felhasználói felület eltérhet.

Megjegyzések:

*Az itt látható specifikációk és leírások eltérhetnek a termék tényleges jellemzőitől és leírásaitól. A Samsung fenntartja a jogot a jelenlegi dokumentum és termékleírás változtatására, az azonnali tájékoztatás kötelezettsége nélkül. A dokumentumban szereplő minden funkcióval, termékleírással, specifikációval és a grafikus felhasználói felülettel kapcsolatos információ, így különösen, de nem kizárólagosan a termék előnyeire, kialakítására, árképzésére, komponenseire, teljesítményére, elérhetőségére és képességeire vonatkozó adatok előzetes tájékoztatás vagy bárminemű kötelezettség keletkeztetése nélkül változtathatók. A leírásban szereplő adatokat képillusztrációval szemléltetjük, amelyek kizárólag a működés bemutatását szolgálják.

1. A Galaxy S22 Ultra modellel összehasonlítva.
2. Az Expert RAW-ot használat előtt ingyenesen le kell tölteni a Galaxy Store-ból. S23 szériás eszközökön, az S22 szériás eszközökön, az S21 Ultra, az S20 Ultra, a Note20 Ultra, a Z Fold4, a Z Fold3 és a Z Fold2 eszközökön támogatott.
3. A jellemző értéket külső fél által megszabott laboratóriumi körülmények között tesztelték. A jellemző érték olyan becsült átlagérték, amelyet az IEC 61960-szabvány alapján tesztelt akkumulátorok kapacitásának eltérései alapján számítottunk ki. A névleges kapacitás Galaxy S23 esetén 3785 mAh, a Galaxy S23+ esetén 3785 mAh és Galaxy S23 Ultra esetén 4855 mAh. A tényleges akkumulátor-élettartam a hálózati környezettől, a használat lehetséges módjaitól és formáitól, valamint az egyéb tényezőktől függ.