Samsung Galaxy S24 Ultra

6.8"

3120 x 1440
QHD+ Dynamic AMOLED 2X kijelző

Ismerd meg a Galaxy S24 Ultrát, a Galaxy Ultra készülékeknél elsőként titán borítással,
6,8 hüvelykes sík kijelzővel!1,2 Valódi mestermű.

Érdekel
Samsung Galaxy S24 Ultra

Megérkezett a Galaxy AI

Üdvözlünk az AI mobilok korszakában! A Galaxy S24 Ultrával a kezedben a kreativitás, hatékonyság és lehetőségek egészen új szintjei nyílnak meg előtted. Kezdődjön ez az út a mindennapok egyik legfontosabb eszközével, a telefonoddal!

Rögzíts részleteket,
amelyek versenyeznek a valósággal!

A legtöbb megapixeles okostelefonnal és AI-alapú feldolgozással a Galaxy S24 Ultra feljebb tolja a lécet képminőség terén, minden alkalommal, amikor megnyomod a gombot. Ráadásul az új ProVisual motor felismeri a tárgyakat, javítja a színtónust, csökkenti a zajt, és kiemeli a részleteket.

Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra

Titán páncélba öltöztetve

Fedezd fel az új, strapabíró titán pajzsot, amit közvetlenül a keretbe építettünk!2 A titán ereje a kezedben.

Samsung Galaxy S24 Ultra

A ProVisual motor minden éjszakai felvételt tiszta részletességgel készít.

A Space Zoom, ultranagyítás segítségével még éjszaka is az akció közepébe kerülhetsz. 1,6-szor nagyobb pixelekkel és szélesebb Tele OIS-szel a fotók és videók világosabbak és stabilabbak lesznek, még a távoli részleteket is tisztán lenyűgözővé teszi.7,8,9

ProVisual motor

200 MP.
Rögzíts részleteket, amelyek versenyeznek a valósággal!

Mega felvételek
Mega felvételek

A legtöbb megapixeles okostelefonnal és AI-alapú feldolgozással a Galaxy S24 Ultra feljebb tolja a lécet képminőség terén, minden alkalommal, amikor megnyomod a gombot.

Ráadásul az új ProVisual motor felismeri a tárgyakat, javítja a színtónust, csökkenti a zajt, és kiemeli a részleteket.

Az eddigi legerősebb Quad Tele zoom-unk

Ne hagyd, hogy a hosszú táv eltántorítson! Most már 2x-es, 3x-os, 5x-ös, sőt akár 10x-es nagyítást is kaphatsz optikai vagy optikai minőségű zoommal!10,11 Ráadásul az új, erőteljes Tele OIS szélesebb, mint korábban, hogy stabilizálja a felvételt és csökkentse a nagyítás miatti elmosódást.7

Érdekel
Szerkesztési javaslatok

A digitális zoom közelít, az AI Zoom pedig tovább fokozza

Váltsd a tájképről az apróbb részletekre a mély tanuláson alapuló AI Zoom segítségével! Válts zökkenőmentesen az 1x-es zoomtól egészen a 100x-os zoomig, miközben az AI felerősíti a részleteket a kettő között.8, 12

Super HDR Az AI előnézetektől a befejezésig

Az új Super HDR frissítésünkkel a kamera előnézetek is Super HDR-t jelenítenek meg, éppen úgy, mint a végső felvétel. Azonnal láthatod, milyenek lesznek a szuperélénk fényképek és videók még azelőtt, hogy elkészülnének.13 Ráadásul még akkor is működik, amikor közösségi média alkalmazások kameráit használod.

Szuper HDR előnézet

AKKUMULÁTOR

Hosszú üzemidejű akkumulátor, hogy folyamatosan játszhass12

Óriási kapacitással és nagyobb energiahatékonysággal az Ultra akkumulátora extra üzemidőt biztosít, amikor a leginkább szükséged van rá, például egy hatalmas főellenséges összecsapáskor amire már régóta készülsz.7,14

Érdekel
AKKUMULÁTOR

5000mAh

Nézz videókat akár15

30 órán át

Hallgass zenét akár15

90 órán át
Samsung Regalaxy

100 ezer Ft értékű készülék javítás ajándékba!

Válassz 2024. június 30-ig a Samsung Galaxy S24 szériás készülékei közül és régi, meghatározott készüléked felújítását 100 000 forintig a Samsung állja!

Csak annyi a dolgod, hogy július 7-ig megadod adataidat és feltöltöd a vásárlásod nyugtáját az új készülékedre letöltött Samsung Members alkalmazásba, és pár egyszerű lépés után már a kezedben is tarthatod felújított készüléked!

A Samsung ReGalaxy promóció Magyarországon vásárolt Samsung Galaxy S10, S20, S21, S22, S23, Note10 és Samsung Galaxy Note20 szériás okostelefon javítására vonatkozik (amennyiben az javítható), bruttó 100.000 Ft javítási értékig.

További részletek itt: https://www.samsung.com/hu/campaign/refurbishment

Promóciós szabályzat: https://www.samsung.com/hu/article/galaxy-s24-series-regalaxy-retailer-tc

1. Átlósan mérve a Galaxy S24 Ultra képernyőmérete 6,8 hüvelyk a teljes téglalapon belül, és 6,8 hüvelyk, ha figyelembe vesszük a lekerekített sarkokat. A ténylegesen látható terület kevesebb lehet a lekerekített sarkok és a kamerakivágás miatt.

2. Titánt csak a készülék keretének kialakításához használtunk. A titán keretnek nem részei a hangerőszabályzó és az oldalsó gomb.

3. Rövidített és szimulált sorozatok. Az eredmények kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak. Az eredmények a vizuális egyezések függvényében változhatnak. Internetkapcsolat szükséges hozzá. Előfordulhat, hogy a felhasználóknak frissíteniük kell az Androidot a legújabb verzióra. A termék funkciói az alkalmazás és az eszköz beállításaitól függhetnek. Előfordulhat, hogy egyes funkciók nem kompatibilisek bizonyos alkalmazásokkal. A szolgáltatás elérhetősége országonként és nyelvenként változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

4. Az Élő fordítás működéséhez szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung fiókba történő bejelentkezés. A Live Translate csak a gyárilag telepített Samsung telefonalkalmazáson érhető el. Egyes nyelvek esetén szükség lehet nyelvi csomag letöltésére. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

5. A Jegyzetsegéd használatához szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung fiókba való bejelentkezés. Karakterkorlátozás érvényes. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

6. A Generatív szerkesztés használatához szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung fiókba való bejelentkezés. A Generatív szerkesztés használata akár 12 MP-re átméretezett fényképeket is eredményezhet. Egy látható vízjel kerül a kép kimenetére a mentéskor, ami jelzi, hogy a képet AI generálta. A generált kimenet pontosságát és megbízhatóságát nem garantáljuk.

7. A Galaxy S23 Ultra modellel összehasonlítva.

8. Az AI zoom a digitális zoom hosszok közötti távolságokra vonatkozik. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

9. Az eredmények változhatnak a fényviszonyoktól és/vagy a fényképezési körülményektől függően, ideértve több témát, kifókuszált vagy mozgó témákat is.

10. A 3x-os és 5x-ös távolságok optikai zoomot jelentenek. A 2x-es és 10x-es távolságok optikai minőségű zoomot jelentenek.

11. A 2x-es nagyítást engedélyezni kell a Kamerasegéd alkalmazás beállításaiban. A Kamerasegéd letölthető a Galaxy Store áruházból.

12. A 100x-os Space Zoom 10x-es optikai minőségű zoomot és 100x-os digitális zoomot tartalmaz Szuperfelbontás technológiával. A 10x-es nagyításnál nagyobb távolságok a kép romlását jelezhetik.

13. Bizonyos alkalmazások nem támogatják a Super HDR szolgáltatást.

14. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használt funkcióktól és alkalmazásoktól, a hívások és üzenetek gyakoriságától, a feltöltések számától és sok más tényezőtől függ. Az UX Connect Research által összeállított átlagos használati profilhoz viszonyítva. Függetlenül értékelte az UX Connect research 2023.11.25. és 2023.12.15 között az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, az SM-S921, SM-S926 és SM-S928 kiadás előtti verzióival, alapértelmezett beállításokkal LTE és 5G Sub6 hálózatokon. NEM tesztelve 5G mmWave hálózaton.

15. A Samsung belső laboratóriumi tesztkörülményei alapján, az adott modell kiadás előtti verziója Bluetooth-on keresztül csatlakoztatva a fülhallgatóhoz, alapértelmezett beállításokkal LTE-n keresztül. A becsült akkumulátorkapacitás és a mért áramerősség az akkumulátor energiafogyasztásához képest a videólejátszás (videófájl felbontása 720p, az eszközre mentve) és a hanglejátszás (mp3 fájl, 192 kbit/s, az eszközre mentve, kikapcsolt LCD-kijelzővel) során. A tényleges video- és hanglejátszási idő a hálózati kapcsolattól, a beállításoktól, a fájlformátumtól, a kijelző fényerejétől, az akkumulátor állapotától és sok más tényezőtől függ.