Hívásdíjak itthonról

Hívásdíjak itthonról

Hívásindítás

Havi díjas

Domino

Emsat Satellite

760 Ft

780 Ft

Inmarsat
Részletek a szolgáltatásról

1370 Ft

1390 Ft

Iridium alapszolgáltatás
Részletek a szolgáltatásról

1220 Ft

1260 Ft

Iridium értéknövelt szolgáltatás
Részletek a szolgáltatásról

2390 Ft

2450 Ft

Norway Maritime Communications

400 Ft

380 Ft

Thuraya
Részletek a szolgáltatásról

760 Ft

780 Ft

A forgalmi díjakat 60 másodperces egységekben mérjük. A számládon az egyenleget szabályos kerekítéssel, egész forintban vezetjük. Az árak tartalmazzák az áfát.

2014. július 1-jétől az EU 531/2012 rendeletének értelmében:
1. Lehetőséged van a roaming szolgáltatást a hazai szolgáltatótól eltérő alternatív roaming szolgáltatótól igénybe venni, amennyiben ilyen alternatív roaming szolgáltatóval a Magyar Telekomnak hatályos szerződése van. További részletekről érdeklődj az elérhető alternatív roaming szolgáltatóknál.
a) Amennyiben az Európai Unión belül szeretnél roaming szolgáltatót váltani, az alternatív roaming szolgáltatónál kell bejelentened igényedet.
b) Bármikor díjmentesen válthatsz.
c) Hazai szolgáltatód a roaming szolgáltató váltásért nem számít fel díjat.
d) A váltás az alternatív roaming szolgáltató Általános szerződési feltételeiben meghatározott időtartam alatt történik meg (a szabályozás szerint 1 munkanap).
A Magyar Telekom a hozzá az alternatív roaming szolgáltatótól beérkezett EU roaming szolgáltató váltási igényeket 1 munkanapon belül feldolgozza és végrehajtja, amennyiben ahhoz minden feltétel adott.
e) Roaming szolgáltató váltás esetén és azt követően nem minden esetben veheted igénybe az összes korábbi roaming szolgáltatást.
f) Magyar Telekom egyedi előfizetői szerződéseidben nyilatkozol arról, hogy az alternatív roaming szolgáltatásról tájékoztatást kaptál.