GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen adatforgalom bővítési lehetőségeim vannak mobil havi díjas illetve Domino díjcsomagok esetén?

Havi díjas díjcsomagok esetén

Amennyiben a mobil díjcsomagodban foglalt adatmennyiséget leforgalmaztad, két megoldás közül választhatsz:

  • válthatsz magasabb adatforgalmat tartalmazó internet csomagra (pl. Net 3 GB csomagról Net 6 GB csomagra),
  • vagy választhatsz az eseti forgalombővítő opciók (Extra Net opciók) közül. Ha felhasználtad a csomagodban foglalt adatkeretet, akkor a kiküldött SMS értesítésben szereplő linkre kattintva vásárolhatod meg a forgalombővítő opciót, egy számlázási időszakon belül akár több alkalommal is. A forgalombővítő opció a csomagodban foglalt internet szolgáltatás fordulónapjáig érvényes.

Domino csomag esetén

Meglévő adatcsomagodat bővítheted:

A Maraton adatopciók előnye, hogy nincs időszaki díja, a csomagban foglalt és megvásárolt adatkeretet addig használhatod, amíg el nem fogy, azaz a Domino Maraton adatopciók érvényessége megegyezik a SIM-kártya rendelkezésre állási idejével, vagyis 30 nap után nem jár le. Ha pedig a SIM-kártyád rendelkezésre állási ideje még nem járt le, és annak egyenlegét újra feltöltöd, akkor a Maraton adatopció fennmaradó egyenlege nem vész el.

A 30 naponta megújuló Domino Net internetcsomagokat feltöltőkártyás hang díjcsomagod mellé rendelheted meg, és belföldön vagy akár az EU-ban is használhatod. A megújuló internetszolgáltatás időszaki díját 30 naponta vonjuk le egyenlegedből.

A Domino napi internetcsomagokat azoknak ajánljuk, akiknek már van adatszolgáltatás az előfizetésén (kivéve Domino Net díjcsomag), de csak ritkán van szükségük mobilinternetre (Napi 200 MB) vagy alkalmanként sokkal több netre van szükségük (Napi 1 GB).

Töltsd le a Telekom alkalmazást és bővítsd felhasználható adatforgalmad:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).Utoljára frissítve: 2019. május 2.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!