Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

DÍJCSOMAG-MÓDOSÍTÁS OTTHONI ELŐFIZETŐKNEK

Amennyiben szolgáltatásaidra csoportosan vállaltál hűséget, ezzel készülékkedvezményt is érvényesítettél, úgy a szolgáltatásaidra a csoportra vonatkozó díjcsomagváltási szabályok és lehetőségek érvényesek.
További információkért érdeklődj üzleteinkben vagy hívd a 1414-et.

Részletek

Tv- és internetszolgáltatás

Másik díjcsomagra tetszőleges időpontban átválthatsz, amennyiben hűségidős szolgáltatásról hűségidős szolgáltatásra váltasz.

Arról, hogy az egyes szolgáltatásaidhoz kapcsolódóan van-e érvényben lévő hűségszerződésed, online ügyfélszolgálatunk "Áttekintés" oldalán tájékozódhatsz a belépést követően.

Ha az előfizetésed sorában nem látsz hűségidőre vonatkozó információt, akkor ahhoz az előfizetésedhez nem társul határozott idejű (hűségidős) szerződés, és a díjcsomagváltás bármikor kezdeményezhető. Ha nem tudsz belépni az online ügyfélszolgálatra, előfizetésed hűségidejéről a havi számládból is tájékozódhatsz. Az átváltás további feltétele, hogy nem lehet 3 napon túli befizetetlen határidejű otthoni számlád. A havi díj részarányosan, a váltás napjától számlázódik.

Otthoni telefon

Ez esetben a díjcsomagváltásnak további feltételei vannak, melyekről személyre szabott információkat az elérhetőségeinken kaphatsz.

Hol módosíthatom?

Díjmentesen online, akár pár perc alatt

Kezeld előfizetéseidet egyben a Telekom fiókoddal.

Az alábbi elérhetőségeinken, a díjszabásban meghatározott díj ellenében:

ico_irj-nekunk-84.svg

E-mailben

Írj nekünk
ico_1414-84.svg

Telefonos ügyfélszolgálatunkon

Részletek
ico_uzleteinkben_84.svg

A Telekom saját vagy partner üzleteiben

Üzletkereső