Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Legyen évente új iPhone-od!

Figyelem!

2019. november 8-tól a Legyen évente új iPhone-od programot lezártuk.
Amennyiben 2019. november 8. után vásárolsz iPhone készüléket a programban való részvétel feltételeinkek megfelelően, nem tudjuk biztosítani számodra a 12 hónap lejártát követő készülékcsere lehetőségét, a programba belépni már nem lehet.
Amennyiben még 2019. november 8. előtt vettél iPhone készüléket a programban való részvétel feltételeinek megfelelően, akkor természetesen továbbra is legalább 12 hónap elteltével lehetőséged nyílik a készüléked lecserélésére a csereprogram feltételeinek megfelelően.

2017. szeptember 29-e óta a korlátlan telefonálást és netezést biztosító mobil-előfizetéssel részletre vásárolt iPhone-odat könnyedén cserélheted majd újra 1 év múlva.

Az előfizetésre és a korlátlan díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűség esetén, legkorábban a vásárlástól számított 1 év múlva lehetőséged lesz rá, hogy iPhone-odat újabbra cseréld a következő módon:

  • átvesszük tőled az iPhone-odat a megállapodásban meghatározott állapotban és feltételekkel (lásd lentebb)
  • a fennmaradó készülék részletektől és a hűségidő lejárta előtti váltás miatt ilyen esetben esedékes kötbértől eltekintünk
  • a legnagyobb mobil díjcsomag-kombinációkra 2 éves hűséggel megvásárolod a következő iPhone-odat részletre, onnantól ismét csak a díjcsomag havi díját és az újonnan vásárolt iPhone részleteit kell fizetned

Az ajánlat minden, a Telekomnál kapható iPhone-ra érvényes. Online rendelés esetén is igényelheted az opciót (az iPhone terméklapon csak jelöld be), ha a Korlátlan hang és Korlátlan net kombinációt választod 2 éves hűséggel. Hogyan élhetek a csere lehetőségével? Olvasd el részletes tájékoztatónkat.