Évente új iPhone

LEGYEN ÉVENTE ÚJ IPHONE-OD!

Figyelem!

2019. november 8-tól a Legyen évente új iPhone-od programot lezárjuk, a programba belépni a továbbiakban nem lehetséges.Tehát, ha 2019. november 8-tól iPhone készüléket veszel a programban való részvétel feltételeinkek megfelelően, nem tudjuk biztosítani számodra a 12 hónap lejártát követő készülékcsere lehetőségét. Amennyiben még 2019. november 8. előtt vettél iPhone készüléket a programban való részvétel feltételeinek megfelelően, akkor természetesen legalább 12 hónap elteltével lehetőséged nyílik a készüléked lecserélésére a csereprogram feltételeinek megfelelően.

iphone_8

2017. szeptember 29-e óta a korlátlan telefonálást és netezést (jelenleg Mobil L vagy Mobil XL + Korlátlan Net vagy Korlátlan Net Max) biztosító mobil-előfizetéssel részletre vásárolt iPhone-odat könnyedén cserélheted majd újra 1 év múlva.

Az előfizetésre és a fenti díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűség esetén, legkorábban a vásárlástól számított 1 év múlva lehetőséged lesz rá, hogy iPhone-odat újabbra cseréld a következő módon:

 • átvesszük tőled az iPhone-odat a megállapodásban meghatározott állapotban és feltételekkel (lásd lentebb)

 • a fennmaradó készülék részletektől és a hűségidő lejárta előtti váltás miatt ilyen esetben esedékes kötbértől eltekintünk

 • a legnagyobb mobil díjcsomag-kombinációkra (jelenleg Mobil L + Korlátlan net, Mobil XL + Korlátlan net, Mobil L + Korlátlan Net Max, Mobil XL + Korlátlan Net Max) 2 éves hűséggel megvásárolod a következő iPhone-odat részletre, onnantól ismét csak a díjcsomag havi díját és az újonnan vásárolt iPhone részleteit kell fizetned

Az ajánlat minden, a Telekomnál kapható iPhone-ra érvényes, azaz az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone Pro Max mellett a kínálatunkban elérhető többi típusra is. Online rendelés esetén is igényelheted az opciót (az iPhone terméklapon csak jelöld be), ha a Korlátlan hang és Korlátlan net kombinációt választod 2 éves hűséggel. Hogyan élhetek a csere lehetőségével? Olvasd el részletes tájékoztatonkat.

Kérdések és válaszok

Kötelező 1 év múlva új iPhone-t vennem?
Az 1 év utáni csere a te döntésed. Az iPhone csere lehetőségével az 1 évet követően a hűség lejártáig bármikor élhetsz majd, és úgy is dönthetsz, hogy nem használod ki a lehetőséget.

Honnan tudom, hogy átveszik-e majd a készülékemet?
A készülékednek a megállapodásban előre meghatározott állapotban kell lennie, amikor a csere lehetőségével élsz. A program keretében egy alkalmazást a telefonodra letöltve vagy partnerünk weboldalán ellenőrizheted majd annak állapotát. Ha szeretnél biztosra menni, válassz a Telekomnál készülékbiztosítást is, így a választott csomagtól függően törés, lopás vagy egyéb probléma esetén az önrészen felül a javítás vagy csere teljes költségét a biztosító átvállalja tőled.

Milyen iPhone-t választhatok az 1 év letelte után?
A Telekom kínálatában elérhető bármely iPhone-ból választhatsz magadnak újat.

Milyen díjcsomaggal vehetem meg az új iPhone-t 1 év múlva? Mennyi lesz a havi díja?
Jelenleg a Mobil L + Korlátlan Net és a Mobil XL + Korlátlan Net, Mobil L + Korlátlan Net Max, vagy Mobil XL + Korlátlan Net Max díjcsomag-kombinációkat választva vehetsz részt az évente új iPhone programban. Az 1 év letelte után, az ismételt vásárláskor a Telekomnál elérhető legnagyobb mobil díjcsomag-kombinációval vásárolhatod meg. Az aktuális havi díjakról is ekkor tájékozódhatsz majd.

Kell-e plusz díjat fizetnem a kedvezményes lehetőségért?
Nem. A Mobil L + Korlátlan net és a Mobil XL + Korlátlan Net, Mobil L + Korlátlan Net Max, vagy Mobil XL + Korlátlan Net Max díjcsomag-kombinációkon kívül és a megvásárolt iPhone részletein túl a csere opció miatt egyéb díjjal nem kell számolnod. A „Legyen évente új iPhone-od!” programban való részvételért a szerződött partnernek fizetendő havi díjat a Telekom átvállalja tőled.

Kell mobilelőleget fizetnem?
Nem. A fentebb írt díjcsomag-kombinációk egyikének havi díján, a megvásárolt iPhone részletein túl a csere opció miatt egyéb díjjal nem kell számolnod. Előfordulhat, hogy vásárláskor a szolgáltatásra vonatkozóan mobilelőleget kérünk tőled. Ez nem függ a kedvezményes iPhone csere programtól, az abban való részvételtől.

Mi történik, ha a 2 éves hűségidő alatt másik díjcsomagot választok?
Az általános szabályok, kötbérfizetési kötelezettség mellett választhatsz másik díjcsomagot az aláírt díjcsomag kombináció helyett. Ebben az esetben egyidejűleg arról is döntesz, hogy kilépsz az „Évente új iPhone” programból, és hűségidőd lejártáig már nem élhetsz a lehetőséggel.

Amikor 1 év után leadom majd az iPhone-omat, mi számít megfelelő állapotnak?

 • Normál használatból eredő karcolások megengedettek, de repedés és csorbulás nem lehet a kijelzőn

 • Maximum 3 kisebb karcolás még elfogadható a kijelzőn

 • Maximum 5 karcolás vagy benyomódás a készülékházon vagy a hátlapon, kisebb festék hibák a burkolaton vagy benyomódás a sarkokon (törés nélkül)

 • Home gombon csak normál használatból eredő karcolások megengedettek

 • Minden készülék részegység hiánytalanul megvan, kamera lencsénél csak kisebb karcolás fogadható el

 • Csak eredeti részegységek, burkolati elemek lehetnek

 • Nincs beázásra utaló nyom a készüléken pl. szabad szemmel látható korrodálódott rész vagy foltos kijelző

 • Az előlap, hátlap rés nélkül illeszkedik, nincs az akkumulátor felfújódásra utaló jel, pl. elálló burkolati elem

Teljesítendő működési kritériumok:

 • Hibátlan működési teszt

 • A készülék nincs lezárva felhasználó által (iPhone: készülék kereső funkció)

 • Nincs képernyőzár, jelszó, PIN kód, stb.-vel védve a készülék

 • A készülékről töröltek minden adatot

 • A készülék a gyári alapbeállításokra van visszaállítva

 • A kijelző kép nem rózsaszín, néhány fehér vagy eltérő színű pixel elfogadható