Évente új iPhone

LEGYEN ÉVENTE ÚJ IPHONE-OD!

Az Apple-lel együttműködve a Telekom Magyarországon lehetővé teszi számodra, hogy akár évente könnyen és kényelmesen cseréld iPhone-odat a legújabbra.

iphone_8

2017. szeptember 29-e óta a korlátlan telefonálást és netezést (jelenleg Mobil L vagy Mobil XL + Korlátlan Net) biztosító mobil-előfizetéssel részletre vásárolt iPhone-odat könnyedén cserélheted majd újra 1 év múlva.

Az előfizetésre és a fenti díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűség esetén, legkorábban a vásárlástól számított 1 év múlva lehetőséged lesz rá, hogy iPhone-odat újabbra cseréld a következő módon:

 • átvesszük tőled az iPhone-odat a megállapodásban meghatározott állapotban és feltételekkel (lásd lentebb)

 • a fennmaradó készülék részletektől és a hűségidő lejárta előtti váltás miatt ilyen esetben esedékes kötbértől eltekintünk

 • a legnagyobb mobil díjcsomag-kombinációkra (jelenleg Mobil L + Korlátlan net, Mobil XL + Korlátlan net) 2 éves hűséggel megvásárolod a következő iPhone-odat részletre, onnantól ismét csak a díjcsomag havi díját és az újonnan vásárolt iPhone részleteit kell fizetned

Az ajánlat minden, a Telekomnál kapható iPhone-ra érvényes, azaz az iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR mellett a kínálatunkban elérhető többi típusra is. Online rendelés esetén is igényelheted az opciót (az iPhone terméklapon csak jelöld be), ha a Korlátlan hang és Korlátlan net kombinációt választod 2 éves hűséggel. Hogyan élhetek a csere lehetőségével? Olvasd el részletes tájékoztatonkat.

Kérdések és válaszok

Kötelező 1 év múlva új iPhone-t vennem?
Az 1 év utáni csere a te döntésed. Az iPhone csere lehetőségével az 1 évet követően a hűség lejártáig bármikor élhetsz majd, és úgy is dönthetsz, hogy nem használod ki a lehetőséget.

Honnan tudom, hogy átveszik-e majd a készülékemet?
A készülékednek a megállapodásban előre meghatározott állapotban kell lennie, amikor a csere lehetőségével élsz. A program keretében egy alkalmazást a telefonodra letöltve vagy partnerünk weboldalán ellenőrizheted majd annak állapotát. Ha szeretnél biztosra menni, válassz a Telekomnál készülékbiztosítást is, így a választott csomagtól függően törés, lopás vagy egyéb probléma esetén az önrészen felül a javítás vagy csere teljes költségét a biztosító átvállalja tőled.

Milyen iPhone-t választhatok az 1 év letelte után?
A Telekom kínálatában elérhető bármely iPhone-ból választhatsz magadnak újat.

Milyen díjcsomaggal vehetem meg az új iPhone-t 1 év múlva? Mennyi lesz a havi díja?
Jelenleg a Mobil L + Korlátlan net és a Mobil XL és Korlátlan Net díjcsomag-kombinációkat választva vehetsz részt az évente új iPhone programban. Az 1 év letelte után, az ismételt vásárláskor a Telekomnál elérhető legnagyobb mobil díjcsomag-kombinációval vásárolhatod meg. Az aktuális havi díjakról is ekkor tájékozódhatsz majd.

Kell-e plusz díjat fizetnem a kedvezményes lehetőségért?
Nem. A Mobil L + Korlátlan net és a Mobil XL és Korlátlan Net díjcsomag-kombinációkon kívül és a megvásárolt iPhone részletein túl a csere opció miatt egyéb díjjal nem kell számolnod. A „Legyen évente új iPhone-od!” programban való részvételért a szerződött partnernek fizetendő havi díjat a Telekom átvállalja tőled.

Kell mobilelőleget fizetnem?
Nem. A fentebb írt díjcsomag-kombinációk egyikének havi díján, a megvásárolt iPhone részletein túl a csere opció miatt egyéb díjjal nem kell számolnod. Előfordulhat, hogy vásárláskor a szolgáltatásra vonatkozóan mobilelőleget kérünk tőled. Ez nem függ a kedvezményes iPhone csere programtól, az abban való részvételtől.

Mi történik, ha a 2 éves hűségidő alatt másik díjcsomagot választok?
Az általános szabályok, kötbérfizetési kötelezettség mellett választhatsz másik díjcsomagot a Mobil L + Korlátlan net vagy a Mobil XL + Korlátlan Net helyett. Ebben az esetben egyidejűleg arról is döntesz, hogy kilépsz az „Évente új iPhone” programból, és hűségidőd lejártáig már nem élhetsz a lehetőséggel.

Amikor 1 év után leadom majd az iPhone-omat, mi számít megfelelő állapotnak?

 • Normál használatból eredő karcolások megengedettek, de repedés és csorbulás nem lehet a kijelzőn

 • Maximum 3 kisebb karcolás még elfogadható a kijelzőn

 • Maximum 5 karcolás vagy benyomódás a készülékházon vagy a hátlapon, kisebb festék hibák a burkolaton vagy benyomódás a sarkokon (törés nélkül)

 • Home gombon csak normál használatból eredő karcolások megengedettek

 • Minden készülék részegység hiánytalanul megvan, kamera lencsénél csak kisebb karcolás fogadható el

 • Csak eredeti részegységek, burkolati elemek lehetnek

 • Nincs beázásra utaló nyom a készüléken pl. szabad szemmel látható korrodálódott rész vagy foltos kijelző

 • Az előlap, hátlap rés nélkül illeszkedik, nincs az akkumulátor felfújódásra utaló jel, pl. elálló burkolati elem

Teljesítendő működési kritériumok:

 • Hibátlan működési teszt

 • A készülék nincs lezárva felhasználó által (iPhone: készülék kereső funkció)

 • Nincs képernyőzár, jelszó, PIN kód, stb.-vel védve a készülék

 • A készülékről töröltek minden adatot

 • A készülék a gyári alapbeállításokra van visszaállítva

 • A kijelző kép nem rózsaszín, néhány fehér vagy eltérő színű pixel elfogadható