Samsung Galaxy S23 | S23+

Megnyerő külső

Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy S23 | S23+

Célozz és lőjj!

Mega felvételek
Mega felvételek

SZÉLES LÁTÓSZÖG (f2.2)

Örökítsd meg a pillanatot nappal és éjszaka! Vágj neki a kalandoknak a professzionális kamerával a kezedben, ami nagy felbontású érzékelővel és intelligens, fényelnyelő pixelekkel van felszerelve a még tisztább felvételekért.

Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23+

Még több fény a sötétségben

Mega felvételek

SZÉLES LÁTÓSZÖG (f2.2)

NIGHTOGRAPHY, ÉJSZAKAI FELVÉTELEK

Készülj fel egy olyan albumra tele lenyűgöző éjszakai felvételekkel, amire mindenki vágyik! A Nightography, éjszakai felvételek továbbfejlesztett mesterséges intelligenciája gondoskodik a tiszta részletekről, így még a gyenge fényviszonyok mellett (például alkonyatkor vagy hajnalban) készült képek és videók is nagy fényerejűek és gazdag színvilágúak lesznek.

Mega felvételek

SZÉLES LÁTÓSZÖG (f2.2)

ÉJSZAKAI SZELFI

Az első kamera dupla pixel technológiája gyorsabban és pontosabban fókuszál még gyenge fényviszonyok mellett is. Az tárgyalapú mesterséges intelligencia hiteles színeket biztosít a szelfikhez, úgy, hogy szinte életre kelti a képet!

Mega felvételek

SZÉLES LÁTÓSZÖG (f1.8)

NAGY FELBONTÁS

Nyugodtan vessz el a részletekben!

Az 50 megapixeles, széles látószögű kamera szorosan együttműködik egy olyan nagy teljesítményű chippel, amely a képkockák villámgyors kombinálásával egyetlen nagy felbontású fényképet képes kialakítani. A Részletfeljavító technológiával együtt olyan magas minőséget képes létrehozni, hogy számos zoomolás után is élvezhető marad a kép.

EXPERT RAW

Csak egy kattintás…
és a csillagokat is lehozhatod az égről!

A lenyűgöző fotók határa a csillagos ég. Nyisd meg az Expert RAW alkalmazást, és készíts képeket nagy felbontású RAW formátumban, fényes és részletes felvételeket készítve.1 Ezután figyeld, ahogy a kamera lélegzetelállító tisztasággal rögzíti a csillagképeket és a bolygókat.

Mega felvételek

SZÉLES LÁTÓSZÖG (f1.8)

Félresikerült képből remekmű

Mega felvételek

FOTÓJAVÍTÁS

Látogass el az Album mappába, és skálázd fel a sötét, elmosódott képeket, a szívednek kedves gyermekkori fotóidat vagy akár az internetről letöltött képeket. Mostantól a homályos GIF-jeidet is felújíthatod, csökkentve a zajt és növelve a tisztaságot, hogy a bumerángok is jól nézzenek ki.

Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23+

AKKUMULÁTOR

Élvezd a még hosszabb játékidőt!

Eljött a lefekvés ideje? De nem neked! A hosszú élettartamú és gyorsan tölthető akkumulátorral tovább játszhatsz vagy élvezheted kedvenc műsoraidat!

Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23+
AKKUMULÁTOR

*A kép illusztráció. A tényleges felhasználói felület eltérhet.

Megjegyzések:

*Az itt látható specifikációk és leírások eltérhetnek a termék tényleges jellemzőitől és leírásaitól. A Samsung fenntartja a jogot a jelenlegi dokumentum és termékleírás változtatására, az azonnali tájékoztatás kötelezettsége nélkül. A dokumentumban szereplő minden funkcióval, termékleírással, specifikációval és a grafikus felhasználói felülettel kapcsolatos információ, így különösen, de nem kizárólagosan a termék előnyeire, kialakítására, árképzésére, komponenseire, teljesítményére, elérhetőségére és képességeire vonatkozó adatok előzetes tájékoztatás vagy bárminemű kötelezettség keletkeztetése nélkül változtathatók. A leírásban szereplő adatokat képillusztrációval szemléltetjük, amelyek kizárólag a működés bemutatását szolgálják.

1. Az Expert RAW-ot használat előtt ingyenesen letöltendő a Galaxy Store-ból. S23 szériás eszközökön, az S22 szériás eszközökön, az S21 Ultra, az S20 Ultra, a Note20 Ultra, a Z Fold4, a Z Fold3 és a Z Fold2 eszközökön támogatott.