ikon kijelző mérete

A készülék Galaxy AI nyújtotta lehetőségeinek felfedezéséhez a Mobil XL + Korlátlan Net tarifát ajánljuk.

Samsung Galaxy S24+

Nagy, nagyobb és gyorsabb1

ikon kijelző mérete

6.7"

3120 x 1440
QHD+ Dynamic AMOLED 2X kijelző

Megérkeztek a fejlesztések, amikre eddig vártál! Nagyobb kijelző. Nagyobb akkumulátor, és nagyobb feldolgozási teljesítmény.2 Van még számtalan más dolog is, amit imádni fogsz a Galaxy S24 és S24+ készülékekben. Különösen most, hogy a Galaxy S24+ megkapta a legnagyobb felbontást a Galaxy eszközök között a QHD+-szal.

Érdekel
Samsung Galaxy S24+

Megérkezett a Galaxy AI

Üdvözlünk a mesterséges intelligencia új korszakában! A Galaxy S24 | S24+ készülékkel a kezedben a kreativitás, produktivitás és lehetőségek egészen új tárháza nyílik meg előtted - kezdve az életed egyik legfontosabb eszközével, a telefonoddal.

ikon kamera

Részletek a kameráról

Legyen szó önarcképről, széles látószögű fotókról vagy zoomolásról, a kamera lehetővé teszi,
hogy tökéletes felbontású felvételt készíts.

Részletek a kameráról Részletek a kameráról Részletek a kameráról

A 12 MP 2x optikai minőségű zoomot az Adaptív Pixel szenzor teszi lehetővé.

Hozd ki a részleteket a ProVisual motorral!

50 MP. Mega-mega pixelekkel

50 MP. Mega-mega pixelekkel

Egy igazi pixel-erőmű, amely nem fog cserbenhagyni. Készíts bármikor magas felbontású képeket, amelyek kétségtelenül kiállják az idő próbáját!

Szerkesztési javaslatok

AI által feljavított szuper HDR előnézet

Az új Super HDR frissítésünkkel életszerű felvételeket készíthetsz úgy, ahogy látod, az előnézettől a közzétételig.8 Még akkor is működik, amikor Instagrammal fotózol.9

Tekintsd meg a Super HDR előnézetet, mielőtt lenyomnád a kioldót. Tartsd meg a Galériádban, vagy töltsd fel a hírfolyamodba - mindkét módon ugyanazt a lenyűgöző HDR minőséget fogod látni.

Szerkesztési javaslatok. AI segédlet a jobb fényképért

Hozz létre a hibából remekművet, csak használd Szerkesztési javaslatokat!10

Minden alkalommal, amikor fényképezel, és átváltasz a Galériába, okos javaslatokat kapsz, amellyel javíthatsz fotóidon, például eltávolíthatod a felesleges tárgyakat vagy hozzáadhatsz háttérelmosást a képeidhez.

Szuper HDR előnézet

Fotózz távolabbról! Még sötétben is.

Készíts világos, színes, tiszta fényképeket még sötét környezetben is az AI képfeldolgozó segítségével! Végre itt vannak azok a portrék, amelyekről álmodoztál. Zoomolj kétszeresen, vagy akár háromszorosan - tényleg nem számít. Minden távolságból olyan tiszta képet kapsz, mintha nappal lenne, még akkor is, ha technikailag éjszaka van.11

Kerülj egyre közelebb!

Zoomolj bele! Ugorj 1x-esről 2x-esre vagy akár 3x-osra! Az AI gondoskodik róla, hogy a képek magas minőségűek legyenek: élénkek, tiszták és rendkívül élesek, anélkül, hogy sok részlet elveszne.12,13

Adj teret a páratlan AI Zoomnak!

AI Zoom AI Zoom

Készíts lenyűgöző felvételeket élénk részletekkel nagyobb távolságról, mint korábban!2 Kerülj közelebb a történésekhez és készíts még jobb részletességű képet az új AI Zoom megoldás segítségével!12,13

Érdekel

AKKUMULÁTOR

A hosszú üzemidejű akkumulátor alkalmas hosszabb játékokhoz2,14

Bírja. És még tovább. És még tovább. A Galaxy S24 és S24+ okos akkumulátorral rendelkezik, amely több játékidőt biztosít számodra, kiváló megtekintési élménnyel párosítva.2,14,15,16

Érdekel
AKKUMULÁTOR

4900mAh

Nézz videókat akár15

29 órán át

Hallgass zenét akár15

88 órán át

100 ezer Ft értékű készülék javítás ajándékba!

Válassz 2024. június 30-ig a Samsung Galaxy S24 szériás készülékei közül és régi, meghatározott készüléked felújítását 100 000 forintig a Samsung állja!

Csak annyi a dolgod, hogy július 7-ig megadod adataidat és feltöltöd a vásárlásod nyugtáját az új készülékedre letöltött Samsung Members alkalmazásba, és pár egyszerű lépés után már a kezedben is tarthatod felújított készüléked!

A Samsung ReGalaxy promóció Magyarországon vásárolt Samsung Galaxy S10, S20, S21, S22, S23, Note10 és Samsung Galaxy Note20 szériás okostelefon javítására vonatkozik (amennyiben az javítható), bruttó 100.000 Ft javítási értékig.

További részletek itt: https://www.samsung.com/hu/campaign/refurbishment

Promóciós szabályzat: https://www.samsung.com/hu/article/galaxy-s24-series-regalaxy-retailer-tc

Samsung Regalaxy

1. A Galaxy S24+ és a Galaxy S24 összehasonlítása.

2. A Galaxy S23-hoz és az S23+-hoz képest.

3. Rövidített és szimulált sorozatok. Az eredmények kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak. Az eredmények a vizuális egyezések függvényében változhatnak. Internetkapcsolat szükséges hozzá. Előfordulhat, hogy a felhasználóknak frissíteniük kell az Androidot a legújabb verzióra. A termék funkciói az alkalmazás és az eszköz beállításaitól függhetnek. Előfordulhat, hogy egyes funkciók nem kompatibilisek bizonyos alkalmazásokkal. A szolgáltatás elérhetősége országonként és nyelvenként változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

4. Az Élő fordítás működéséhez szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung Account fiókba történő bejelentkezés. Az Élő fordítás csak a gyárilag telepített Samsung telefonalkalmazáson érhető el. Egyes nyelvek esetén szükség lehet nyelvi csomag letöltésére. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

5. A Chatsegéd fordítási funkciójához Samsung Account bejelentkezés szükséges. Előfordulhat, hogy egyes csevegőalkalmazások nem támogatják ezt a funkciót. Egyes nyelvek esetén szükség lehet nyelvi csomag letöltésére. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Ez a funkció akkor aktiválódik, ha a rendszer fordítható nyelvet észlel. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

6. Az Átírósegéd használatához hálózati kapcsolatra és Samsung Account bejelentkezésre van szükség. Az Átírósegéd csak az előre telepített Samsung Hangrögzítő alkalmazásban vagy az előre telepített Samsung telefon alkalmazással rögzített fájlokban érhető el. Előfordulhat, hogy az előre telepített alkalmazás hangrögzítési funkciója egyes országokban nem támogatott. Az audiofájloknak 3 óránál rövidebbnek kell lenniük a feldolgozáshoz. Az Átírósegéd összefoglalási funkciója akkor aktiválható, amikor a karakterek bizonyos számát elérte. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

7. A Generatív szerkesztés használatához szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung Account bejelentkezés. A Generatív szerkesztés használata akár 12 MP-re átméretezett fényképeket is eredményezhet. Egy látható vízjel kerül a kép kimenetére a mentéskor, ami jelzi, hogy a képet AI generálta. A generált kimenet pontosságát és megbízhatóságát nem garantáljuk.

8. Előfordulhat, hogy egyes közösségi médiaalkalmazások nem támogatják a Super HDR-t. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

9. Az HDR minőség támogatott olyan képhez, amelyeket az Instagram hírfolyam bejegyzésekként és a Reels videóként töltenek fel.

10. A Szerkesztési javaslatok a JPG, PNG, GIF és MP4 formátumokkal kompatibilis. A szerkesztési eredmények és a minőség a fényképezés vagy a filmezés körülményeitől függően változhatnak. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

11. Az eredmények változhatnak a fényviszonyoktól és/vagy a fényképezési körülményektől függően, ideértve több témát, nem fókuszban lévő vagy mozgó témákat is.

12. A 30x-os Space Zoom magában foglalja a háromszoros optikai zoomot, és a 30x-os szuper felbontású zoomot. A háromszoros zoomnál nagyobb távolságok a kép romlását jelezhetik.

13. Az AI-zoom a digitális zoom-hosszok közötti távolságokra vonatkozik. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

14. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használt funkcióktól és alkalmazásoktól, a hívások és üzenetek gyakoriságától, a feltöltések számától és sok más tényezőtől függ. Az UX Connect Research által összeállított átlagos használati profilhoz viszonyítva. Függetlenül értékelte az UX Connect research 2023.11.25. és 2023.12.15 között az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, az SM-S921, SM-S926 és SM-S928 kiadás előtti verzióival, alapértelmezett beállításokkal LTE és 5G Sub6 hálózatokon. NEM tesztelve 5G mmWave hálózaton.

15. A Samsung belső laboratóriumi tesztkörülményei alapján, az adott modell kiadás előtti verziója Bluetooth-on keresztül csatlakoztatva a fülhallgatóhoz, alapértelmezett beállításokkal LTE-n keresztül. A becsült akkumulátorkapacitás és a mért áramerősség az akkumulátor energiafogyasztásához képest a videólejátszás (videófájl felbontása 720p, az eszközre mentve) és a hanglejátszás (mp3 fájl, 192 kbit/s, az eszközre mentve, kikapcsolt LCD-kijelzővel) során. A tényleges videó- és hanglejátszási idő a hálózati kapcsolattól, a beállításoktól, a fájlformátumtól, a kijelző fényerejétől, az akkumulátor állapotától és sok más tényezőtől függ.

16. A tipikus értéket külső fél által megszabott laboratóriumi körülmények között tesztelték. A tipikus érték olyan becsült átlagérték, amelyet az IEC 61960-szabvány alapján tesztelt akkumulátorok kapacitásának eltérései alapján számítottunk ki. A névleges kapacitás Galaxy S24 esetén 3880 mAh, Galaxy S24+ esetén 4755 mAh, Galaxy S24 Ultra esetén pedig 4855 mAh. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat.